Για πρώτη φορά! Η Σοφία Παυλίδου απαντά αν έχει νέο σύντροφο μετά το διαζύγιο από τον Φερεντίνο!

Για πρώτη φορά! Η Σοφία Παυλίδου απαντά αν έχει νέο σύντροφο μετά το διαζύγιο από τον Φερεντίνο!
Μετά από δώδεκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δύο παιδιών, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Και μπορεί ο Χρήστος να μην έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση με νέα σύντροφο, όμως η Σοφία όπως σας είχαμε γράψει φαίνεται να έχει προχωρήσει την ζωή της με ένα νεαρό συγγραφέα (Δείτε εδώ). Διαβάστε παρακάτω...

«Καταρχάς, δεν νιώθεις ελεύθερη ξαφνικά μετά από 18 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο προσπαθώντας να διαχειριστείς το συναισθηματικό σου κομμάτι και έχοντας αποκτήσει παιδιά μαζί του. Δεν βγαίνει αυτός ο άνθρωπος έτσι απλά από τη ζωή μου και στην ηλικία μάλιστα που τον γνώρισα εγώ… Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν νοιάζομαι για 3 άτομα πια, αλλά για 2», λέει, στην Τζώρτζια Συρίχα και το Youweekly.gr.

Η πρώτη ανάρτηση του Νίκου Οικονομόπουλου μετά την αποκάλυψη της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή! Η τρυφερή φωτογραφία που…

Σχετικά με το πώς θα αντιδράσει αν δει τον πρώην σύζυγό της με νέα σύντροφο, η Σοφία απαντά: «δεν έχουμε σκεφτεί να προχωρήσουμε τη ζωή μας, δεν έχουμε μετά από 18 χρόνια ξεκολλήσει μεταξύ μας για να μας μπουν τέτοιες σκέψεις και ιδέες. Είναι νωπό ακόμα».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός συγκλονίζει για την μάχη του με τον καρκίνο! «52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο…»

Και τελικά για το αν είναι μόνη ξεκαθαρίζει: «όταν βγαίνεις από μία σχέση 18 χρόνων δεν θέλεις καμία νέα σχέση, είναι νωρίς ακόμα… Για άλλες γυναίκες πιθανόν να είναι εύκολο, για μένα όχι».