Όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη! Ήταν όντως για μία ατάκα;

Όλη η αλήθεια για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη! Ήταν όντως για μία ατάκα;

Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές συμβάν ήρθαμε χθες το απόγευμα. Ένα συμβάν που δεν έχει δει ξανά την δημοσιότητα στην ελληνική showbiz και αφορά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη, στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστούν.

Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό στα δημοσιογραφικά γραφεία από την ίδια την ηθοποιό η οποία έκανε μήνυση για ξυλοδαρμό στον Μάνο Παπαγιάννη και μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με κακώσεις στο σώμα. Διαβάστε παρακάτω..

Η Σοφία Παυλίδου μιλώντας σε εκπομπή, αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη. Μάλιστα η ίδια δήλωσε πως όλο αυτό έγινε εξαιτίας μίας ατάκας που δεν είπε στην σκηνή και αυτό εξόργισε τον Μάνο Παπαγιάννη ο οποίος της έσπασε την πόρτα στο καμαρίνι και μετά από έντονη λογομαχία την χτύπησε.

Η ίδια η Σοφία είπε ακριβώς τι ειπώθηκε μεταξύ τους:

«Θα σε γ@μ*σω πάνω στη σκηνή έτσι και μου ξανακόψεις ατάκα. Μίλα καλύτερα του είπα εγώ αλλά αυτός συνέχισε.... Έκλεισα την πόρτα για να προστατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό! Ανέβηκα πάνω στην καρέκλα στο καμαρίνι! Έβριζε κατά την διάρκεια του περιστατικού, με χτύπησε είπε θα σε γ@μ*σω παλιοπ#τανα δεν θα μου ξανακόψεις ατάκα εμένα! Ο Καλυβάτσης ήρθε και τον έβγαλε έξω... Κατέθεσα μήνυση, πήγα στα εφημερεύοντα και εκείνος ήρθε την επόμενη μέρα!Έχει δείξει βίαια δείγματα γιατί έχει ξαναγίνει παρόμοιο περιστατικό με άλλη κοπέλα! Την πίεσε πάνω στη σκηνή με δύναμη και την είχαμε με πάγο! Είναι η δουλειά μου αλλά δεν μπορώ να μείνω παραπάνω στο συγκεκριμένο έργο...»

Η Σοφία Παυλίδου εκτός αυτού αποκάλυψε ότι ο Μάνος Παπαγιάννης δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται βίαια καθώς έχει φερθεί απότομα, άσχημα και έχει απλώσει το χέρι του και σε άλλη ηθοποιό.. (Μάνος Παπαγιάννης: Δεύτερη καταγγελία εναντίον του! Είχε σηκώσει το χέρι του και σε άλλη ηθοποιό! Ο λόγος για την...)

Μέχρι στιγμής έχουμε ακούσει μόνο την πλευρά της Σοφίας Παυλίδου η οποία μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τον Μάνο Παπαγιάννη μαζί και οι υπόλοιποι ηθοποιοί που εκφράζουν την λύπη τους για το συμβάν. Η μόνη που εξέφρασε διαφορετική γνώμη δημόσια και υπερασπίστηκε τον Μάνο Παπαγιάννη ήταν η Μαρία Κορινθίου, οικογενειακή φίλη με τον ηθοποιό και την γυναίκα του, η οποία αποκάλυψε ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα και πως ο Μάνος έχει χτυπήσει καθώς έχει νυχιές στο πρόσωπο του. (Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Η υποστήριξη της Κορινθίου στον Παπαγιάννη και οι αιχμές για την συμπεριφορά της ηθοποιού! Και η άλλη πλευρά...)

Την ίδια ώρα, οι κάμερες των εκπομπών απαθανάτισαν τον Μάνο Παπαγιάννη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Παυλίδου! Ο ηθοποιός βγήκε από το θέατρο ενώ στο πλευρό του ήταν η Αγγελική Δαλιάνη αμήχανη, ο ίδιο δεν ήθελε να πει κάτι για το συμβάν παρά μόνο ευχαρίστησε και προσπέρασε τις κάμερες.(Η πρώτη εμφάνιση του Μάνου Παπαγιάννη αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της Παυλίδου! Τι είπε στις κάμερες; Αμήχανη δίπλα η Δαλιάνη..)

Στο όλο περιστατικό έχει εμπλακεί και η Αγγελική Δαλιάνη η οποία δέχεται επίθεση από τους διαδικτυακούς φίλους της Σοφίας Παυλίδου και από γυναίκες άγνωστες, που την κατηγορούν που ανέχτηκε ότι ο άντρας της σήκωσε χέρι σε μία γυναίκα. Δείτε εδώ...Ξεσπούν εναντίον της Αγγελίδης Δαλιάνη! Η πρώτη αντίδραση της ηθοποιού, οι βρισιές και τα σχόλια για το ξύλο του Παπαγιάννη στην Παυλίδου!


Τι έγινε στην πραγματικότητα; Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγείλει συνεργάτες των δύο ηθοποιών μέχρι στιγμή, όντως ο καυγάς έγινε για μία ατάκα που δεν είπε η Σοφία Παυλίδου, Αυτό, γιατί ο Μάνος Παπαγιάννης θεώρησε ότι το έκανε επίτηδες η Παυλίδου για να τον αφήσει ξεκρέμαστο! Έτσι πλακώθηκαν... και εκείνος της επιτέθηκε... και εκείνη το ίδιος...

Έρχεται αποκλειστικό ρεπορτάζ στο Youweekly.gr με την απάντηση και την τοποθέτηση του Παπαγιάννη...