Σοφία Παυλίδου: «Έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της και...»! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιατρού που εξέτασε την Σοφία Παυλίδου!

Σοφία Παυλίδου: «Έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της και...»! Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του γιατρού που εξέτασε την Σοφία Παυλίδου!

Πάγωσε ο καλλιτεχνικός κόσμος και όχι μόνο από το πρωτοφανές επεισόδιο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη!


Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός φέρεται να ξυλοκόπησε την Σοφία και η ίδια έκανε μήνυση στην αστυνομία! Διαβάστε παρακάτω...

Η εκπομπή του Epsilon, Φτιάξε Καφέ να στα Πω, επικοινώνησε με τον γιατρό που εξέτασε την Σοφία Παυλίδου μετά το περιστατικό...

Δείτε ακόμη: Βάσια Παναγοπούλου: Οι δηλώσεις της για Παπαγιάννη και Παυλίδου που εξόργισαν το πανελλήνιο!

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας, στα έκτακτα περιστατικά. Εξετάσαμε εξ αρχής την πιθανότητα διάσεισης, γιατί έμοιαζε να χάνει τις αισθήσεις της (Σε κατάσταση σοκ η Σοφία Παυλίδου στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό! Με μελανιές στην πλάτη και χτυπήματα στην σπονδυλική στήλη!). Της παρασχέθηκαν από την αρχή οι πρώτες βοήθειες και προχωρήσαμε σε περαιτέρω εξετάσεις, όπως και ακτινογραφίες. Έχει μώλωπες από χτυπήματα που προκλήθηκαν είτε από πίεση ή από πτώση της, εκχυμώσεις και άλλους μώλωπες στην πλάτη και στη μέση.(Σοφία Παυλίδου συνέντευξη: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Καρέ - καρέ η στιγμή που της όρμηξε ο Μάνος Παπαγιάννης!)

Της χορηγήθηκαν παυσίπονα και συστήθηκαν περαιτέρω εξετάσεις για χτυπήματα στον αυχένα και στο κεφάλι. (Αποκάλυψη! Για ποιον λόγο ο Μάνος Παπαγιάννης χτύπησε την Σοφία Παυλίδου) Σαφώς και ήταν χτυπημένη, τραυματισμένη…».