Προσωρινή ανακωχή για Ειρήνη Σκλήβα και Νίκο Χυδήρογλου! Δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο!

Προσωρινή ανακωχή για Ειρήνη Σκλήβα και Νίκο Χυδήρογλου! Δεν εμφανίστηκαν στο δικαστήριο!

Προσωρινή ανακωχή αποφάσισαν να βάλουν στον δικαστικό πόλεμο που ξεκίνησε πριν από λίγους μήνες, ανάμεσα στην Ειρήνη Σκλήβα και στον εν διαστάσει σύζυγό της, Νίκο Χυδήρογλου;


Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα για να λύσει οικογενειακές εκκρεμότητες και μάλιστα η εκδίκασή τους επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου! Διαβάστε παρακάτω...


Ωστόσο κανείς δεν εμφανίστηκε ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας με αποτέλεσμα να ματαιωθούν όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso.

Δείτε ακόμη: Δύσκολες ώρες για την Μαρία Ματσούκα! Η απώλεια που την τσάκισε!

Υπνεθυμίζεται ότι η Ειρήνη Σκλήβα είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του επιχειρηματία στις 13 Νοεμβρίου του 2017 και 11 ημέρες αργότερα (στις 24 Νοεμβρίου) ο Νίκος Χυδήρογλου απάντησε καταθέτοντας με τη σειρά του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Ειρήνης Σκλήβα, σηκώνοντας την αυλαία σε μια δικαστική διαμάχη που έμοιαζε αναπόφευκτη.

Δείτε ακόμη: Hell’s Kitchen: Αποχώρησε η πιο δυνατή παίκτρια! Οι μπηχτές του Μποτρίνι και τα υπονοούμενα για.. αποχαιρετισμό!

Η ματαίωση της συζήτησης των εκατέρωθεν αιτήσεων ενδέχεται να σχετίζεται με την απόφαση να λύσουν εξωδικαστικά τα ανοιχτά ζητήματα από τον έγγαμο βίο τους.