Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Πρωταγωνιστής σε... μιούζικαλ ο Νίκος Οικονομόπουλος! Το νέο επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή!

Πρωταγωνιστής σε... μιούζικαλ ο Νίκος Οικονομόπουλος! Το νέο επαγγελματικό βήμα του τραγουδιστή!
News 22.03.2018 12:57

Τα μιούζικαλ έχουν γίνει πλέον η προέκταση της πίστας αφού πολλοί τραγουδιστές έχουν δοκιμάσει την τύχη τους στο θεατρικό σανίδι!


Ανάμεσά τους και η Δέσποινα Βανδή αλλά και ο Γιάννης Πλούταρχος και τώρα... και ο Νίκος Οικονομόπουλος! Ο γνωστός τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει σε μιούζικαλ και μάλλον θα πει το ναι! Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», ο Γιάννης Πουλόπουλος: «Πάρα πολλοί τραγουδιστές θα δοκιμάσουν την τύχη τους στο θεατρικό σανίδι. Ο τραγουδιστής έχει δεχτεί πρόταση από τον Γιώργο Βάλαρη, ο οποίος φέτος υπογράφει τη θεατρική παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Προσπαθεί λοιπόν να τον πείσει να συμμετάσχει στην παράσταση «Το τραμ το τελευταίο». Στην εν λόγω παράσταση θα έχουμε σύμπραξη παλιάς και νέας γενιάς. Ενδέχεται να δούμε την Μάρω Κοντού και τη Μαρία Κορινθίου».

Δείτε ακόμη: Η μπηχτή της Αναστασίας Περράκη για την αφιέρωση του Μουρούτσου στη Νάργες! «Ο καθένας κάνει τις επιλογές του αλλά...»

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως ζητείται πρωταγωνίστρια για να υποδυθεί τον ρόλο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στο «Χτυποκάρδια στο θρανίο»!
Δείτε το σχετικό βίντεο:

Share