Φιλία, συνεργασία ή... κάτι άλλο; Τι τρέχει με τον Πάνο Βλάχο και την Ελένη Φουρέιρα; Τα βίντεο στο Instagram που προκάλεσε ερωτηματικά!

Μετά την διαλυμένη συνεργασία, τι;

Φιλία, συνεργασία ή... κάτι άλλο; Τι τρέχει με τον Πάνο Βλάχο και την Ελένη Φουρέιρα; Τα βίντεο στο Instagram που προκάλεσε ερωτηματικά!

Τι τρέχει με τον Πάνο Βλάχο και την Ελένη Φουρέιρα;

Δυο βίντεο προκάλεσαν ερωτηματικά και φούντωσαν τις φήμες... Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Survivor Διαρροή: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το παιχνίδι!

Λίγες μέρες πριν είχε σκάσει σαν "βόμβα" η είδηση ότι ο Πάνος ακύρωσε τη συνεργασία του με την Ελένη στα Mad Video Music Awards, κάνοντας την, μάλιστα, έξαλλη!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι δυο τους θα ερμήνευαν ένα ντουέτο στα βραβεία. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ εξαιτίας του Πάνου Βλάχου αφού όπως γράφτηκε ο ηθοποιός άλλαξε γνώμη όταν συνειδητοποίησε πως οι δυο καλλιτέχνες δεν ταιριάζουν στο είδος και το ύφος που υπηρετούν.

Δείτε ακόμη: Survivor - αποκάλυψη: Oι εκπλήξεις του μεγάλου τελικού και ο παίκτης που θα διεκδικήσει τις 100.000€!

Από το πρωί σήμερα, δυο βίντεο κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και προκαλούν απορίες...

Το ένα είναι το trailer της διαδικτυακής εκπομπής του Διονύση Ατζαράκη, «Πουφ», που θα προβληθεί την Παρασκευή με καλεσμένο τον Πάνο Βλάχο. Ο ηθοποιός φαίνεται στο βίντεο να κρατάει μια κιθάρα και τραγουδάει… Φουρέιρα. Πολλοί το ερμήνευσαν ως κίνηση τρολ ως προς τα δημοσιεύματα και πως με τον τρόπο αυτό διακωμωδεί την κατάσταση!

Δείτε ακόμα: Τα πάνω κάτω στην υπόθεση του 23χρόνου φαντάρου. Απίθανη εξέλιξη στην εξαφάνιση μυστήριο!

Λίγες ώρες μετά, ο Πάνος Βλάχος "ανεβάζει" βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στο οποίο είναι με την Ελένη Φουρέιρα! Ο ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει την μπανάνα του ενώ δίπλα του η τραγουδίστρια ακούγεται να αναρωτιέται γιατί βρίσκεται δίπλα του πετώντας και τη "σπόντα" για τα Mad! "Εγώ γιατί είμαι εδώ με αυτόν; Eίσαι πολύ ποιοτικός για εμένα και δεν το λεω για καλό! " είπε μεταξύ άλλων ενώ έκανε αναφορά και στην... μπανάνα του.

Τι τρέχει λοιπόν ανάμεσα τους; Φιλία; Συνεργασία; Ή κάτι παραπάνω;

Δείτε τα δυο βίντεο:

(Almost) impossible collaborations @foureira . . . . . #newmovie #newfriends #aigaiosos #summeringreece #artist #duet #prosoxientexno

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Vlahos (@panos_vlahos_official) στις