Το "άκυρο" της Καλομοίρας σε τηλεοπτική εκπομπή! Τι της πρότειναν;

Ποιος ο λόγος που δεν δέχτηκε;

Το

Από τότε που έγινε μανούλα, η Καλομοίρα έχει ως βασική προτεραιότητα την οικογένειά της, βάζοντας σε δεύτερο πλάνο την καριέρα της.

H τελευταία της τηλεοπτική συμμετοχή ως παρουσιάστρια του backstage στο μουσικό talent show Rising Star τη σεζόν 2016-2017 δεν επηρέασε την καθημερινότητα των παιδιών της, καθώς η οικογένεια μετακόμισε για κάποιους μήνες στην Ελλάδα. «Ήξερα πως ήταν μια καλή ευκαιρία, διότι τα παιδιά δεν είχαν ξεκινήσει σχολείο, οπότε μπορούσαμε να έρθουμε όλοι μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Το φθινόπωρο, όμως, τα αγόρια θα πάνε στο νηπιαγωγείο, οπότε τα κεφάλια μέσα» λέει γελώντας. Αισθάνεται τυχερή, γιατί πάντα την προσεγγίζουν από τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπό της. «Nιώθω ευγνώμων που παρουσιάστηκαν τόσες ευκαιρίες για εμένα αυτά τα χρόνια. Στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε μου είχαν κάνει μια πρόταση για εκπομπή μαγειρικής, ένα project που θα ήταν στηριγμένο πάνω μου, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να έρθω.

Δείτε ακόμη: Survivor: Αυτό είναι το Personal studio του μεγάλου νικητή Ηλία Γκότση!

Τι θα μου άρεσε; Αν μου δινόταν η δυνατότητα να κάνω κάτι στην τηλεόραση, θα ήθελα να είναι μια εκπομπή σαν εκείνη της Rachael Ray, μιας Αμερικανίδας παρουσιάστριας που κάνει συνεντεύξεις σε celebrities στο στούντιο και μαγειρεύει. Η τηλεόραση μου αρέσει, αλλά αυτές οι δουλειές έχουν πίεση και πρέπει να δίνεις το 100% της προσοχής και των δυνατοτήτων σου. Προς το παρόν είναι αδύνατο». Άλλωστε, η φετινή χρονιά έφερε πολλές αλλαγές στην οικογένεια Μπουσάλη και στις ΗΠΑ, κάτι που είχε μεν κούραση για την Καλομοίρα, αλλά της έδωσε μεγάλη χαρά. «Όταν τελείωσε το Rising Star και επιστρέψαμε στην Αμερική, ύστερα από λίγο καιρό μετακομίσαμε. Εδώ και δέκα μήνες περίπου έχουμε εγκατασταθεί στο καινούριο μας σπίτι στην Ουάσινγκτον, σε μια περιοχή που μας βολεύει πολύ, καθώς βρίσκεται δίπλα στα σχολεία που θα πάνε τα παιδιά.

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ελένης Μενεγάκη! Η φωτογραφία και η λεζάντα όλο νόημα!

Νιώθω πολύ ευτυχισμένη που φτιάξαμε ένα cozy σπίτι, μέσα στο οποίο θα ζήσουμε όμορφες στιγμές και θα δημιουργήσουμε γλυκές οικογενειακές αναμνήσεις – είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν» λέει. Και η 9ήμερη ξεκούραση στην Ελλάδα ήταν κάτι που απόλαυσε. «Ήταν μια χρονιά με πολλές απαιτήσεις, οπότε χαίρομαι που στις φετινές μου διακοπές στην Ελλάδα ήμουν πιο χαλαρή, δεν είχα ραντεβού και απολάμβανα το καφεδάκι μου στη θάλασσα με τον Γιώργο και τους φίλους μας» εξομολογείται.

Δείτε ακόμη: Εγκυμοσύνη βόμβα στην showbiz! Αγαπημένη ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδάκι!

Από τον Μαρίνο Βυθούλκα και το περιοδικό people...