Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του Θάνου Καλλίρη! Η εντολή των γιατρών...

Η εντολή των γιατρών και οι εξελίξεις στην υγεία του Θάνου Καλλίρη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υγεία του Θάνου Καλλίρη! Η εντολή των γιατρών...

Συγκλονισμένη ήταν η σόουμπιζ και όχι μόνο σχετικά με το ότι ο Θάνος Καλλίρης μεταφέρθηκε ξαφνικά στο νοσοκομείο!

Ο τραγουδιστής επρόκειτο να τραγουδήσει στην Λευκάδα αλλά η συναυλία του δεν έγινε ποτέ αφού αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Στικούδη: Η απάντηση της για την φωτογραφία με τα ανοιχτά πόδια του youweekly.gr που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων!

Για την πολύ δυσάρεστη εξέλιξη μας ενημέρωσε ο ίδιος ο Θανος Καλλίρης μέσω social media! «Μια μέρα πριν τα γενέθλια σου, εισαγωγή με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού, δεν είναι κι ότι καλύτερο... περαστικά μου.

Δείτε ακόμη: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Ξέσπασε "πόλεμος" για τα μάτια του! Αυτές είναι οι δυο γυναικάρες που τον διεκδικούν...

Ένα μεγάλο συγνώμη στα Λεύκαρα που δεν θα βρεθώ κοντά τους απόψε» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου!


Ωστόσο από τη πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Θάνος Καλλίρης βρίσκεται στο νοσοκομείο κυκλοφόρησε και μια πολύ έντονη φήμη!

Δείτε ακόμη: Πήρε φόρα ο Γιώργος Λιάγκας! Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πέφτουν "βροχή" τα likes;

Η φήμη αναφέρει πως ο Θάνος Καλλίρης προσβλήθηκε και αυτός από τη νόσο των λεγεωνάριων!

Να υπενθυμίσουμε πως η συγκεκριμένη νόσος έστειλε στο νοσοκομείο, και συγκεκριμένα στην εντατική τον αγαπημένο ηθοποιό Άκη Σακελλαρίου, ο οποίος νοσηλεύεται περίπου δυο εβδομάδες σε κρίσιμη κατάσταση και μόλις πριν 3 μέρες διέφυγε τον κίνδυνο ενώ στέρησε τη ζωή στον δημοσιογράφο Μάνο Αντώναρο.

Δείτε ακόμη: Σάλος στην Πρέβεζα! Ποια είναι η εντυπωσιακή χορεύτρια που δάγκωσε αστυνομικό!

Εμείς πρώτοι στο Youweekly.gr σας είχαμε ενημερώσει ότι ο Θάνος Καλλίρης δεν κινδυνεύει από τη νόσο, ωστόσο οι γιατροί άφηναν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφού η νόσος των λεγεωνάριων είναι εξαιρετικά ύπουλη και δεν εκδηλώνεται αμέσως!

Δείτε ακόμη: Γιάννης Παπαμιχαήλ: Πυρ και μανία με την Άννα Φόνσου! Το σκληρό post για τις μηνύσεις που έρχονται!

Σήμερα λοιπόν ο ίδιος δημοσίευσε το πρώτο μήνυμα αλλά και την εξέλιξη για την υγεία του! «Σας ευχαριστώ πολύ για τις αμέτρητες ευχές σας για την ασθένεια και τα γενέθλια μου. Είμαι ήδη καλύτερα. Ο γιατρός επέβαλε αφωνία. Το μήνυμα αυτό θα αυτοκαταστραφεί σε 3,2,1.» Δείτε την σχετική ανάρτηση: