Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Λάκης Λαζόπουλος: Το "άγγιγμα ψυχής" του Άγιου Παϊσίου που τον έστειλε στον τάφο για ασπασμό...

Ο Λάκης Λαζόπουλος προσκύνησε στον τάφο του θαυματουργού Αγίου Παϊσίου

Λάκης Λαζόπουλος: Το
News 17.08.2018 09:52

"Αγάπη και ταπείνωση, σ'αυτή τη συχνότητα εργάζεται ο Θεός" είχε πει ο άγιος Παΐσιος.

Λόγια που τρύπωσαν βαθιά μέσα στην καρδιά του Λάκη Λαζόπουλου όταν προσκύνησε την εικόνα του κατά την πρόσφατη επίσκεψη του στο Περιβόλι της Παναγίας μας, στο Άγιον Όρος και πληροφορήθηκε από τους μοναχούς λεπτομέρειες για τον ιερό βίο του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη - Φαίη Σκορδά: "Κονταροχτυπιούνται" άγρια λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν!

Έκτοτε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ανάμεσα σε δεκάδες παραστάσεις ανά την Ελλάδα με τους "Βάτραχους" του Αριστοφάνη, όπου εισπράττει την αμέριστη αγάπη και αποδοχή του κοινού, ο δημοφιλής καλλιτέχνης επεξεργαζόταν στο μυαλό του μια και μόνη επιθυμία του, την οποία έκανε τελικά πραγματικότητα μέσα στο "μικρό Πάσχα" του καλοκαιριού.

Δείτε ακόμη: Έφαγαν τα μουστάκια τους! Αυτοί είναι οι νικητές του πιο viral διαγωνισμού! (βίντεο)

Ο Λάκης Λαζόπουλος βρήκε τον χρόνο και ανέβηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης, για να προσευχηθεί και να ασπαστεί τον τάφο του θαυματουργού και θεραπευτή γέροντα Παΐσίου, του νεότερου αγίου της Ορθοδοξίας μας κατά τον 20ο αιώνα.

Δείτε ακόμη: Μίκαελ Σουμάχερ: Το μυστήριο για την υγεία του συνεχίζεται! Τι συμβαίνει τελικά; (βίντεο)

Μάλιστα περίμενε στωικά στην ουρά, μέσα σε πλήθος πιστών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, για να προσκυνήσει τον λιτό τάφο του φωτεινού ποιμένα της χριστιανοσύνης, ο οποίος αφιερώθηκε στη Θεοτόκο και στον μοναχισμό, αλλά τάφηκε όπως ήταν η επιθυμία του, στο γυναικείο μοναστήρι της Σουρωτής για να μπορεί να δίνει την ευλογία του σε όλο τον κόσμος.

Δείτε ακόμη: Σάββας Πούμπουρας: Δεν κολλάει πουθενά! Το "επικό" τρολάρισμα - απάντηση στο διαδικτυακό "κράξιμο"!

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Espresso ο Λάκης Λαζόπουλος φαίνεται να ασπάζεται τον τάφο του Αγίου Παΐσίου αλλά και τα λείψανα του αγίου Αρσενίου του Καππαδόκη που βρίσκονται στο καθολικό της μονής.

Share