Έλενα Παπαρίζου: "Κάτι σκοτεινό" στη ζωή της!

Single ξανά!

Έλενα Παπαρίζου:

Σκοτεινές μέρες για την Έλενα Παπαρίζου!

Φυσικά όχι ως φάση ζωής, αλλά ως έμπνευση του τίτλου του καινούργιου της τραγουδιού! Διαβάστε παρακάτω...


Η Έλενα Παπαρίζου, η πρώτη -μακράν- diva της pop στην Ελλάδα και η γυναίκα καλλιτέχνις με τα περισσότερα βραβεία και διακρίσεις την τελευταία δεκαπενταετία, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο single.

Δείτε ακόμη: Είναι αυτή η κοπέλα η νικήτρια του GNTM;

Το τελευταίο της album «Ουράνιο Τόξο» ξεπέρασε τα 70.000.000 streams σε YouTube και Spotify κάνοντας το το #1 album από γυναίκα καλλιτέχνη για το 2018. Παράλληλα, τα τραγούδια της «Αν Με Δεις Να Κλαίω» και «Έτσι Κι Έτσι» ήταν δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2018.

Δείτε ακόμη: My Style Rocks 2: "Πραγματικά είναι αγένεια.." Η παρατήρηση του Κουδουνάρη σε παίκτριες!

Μετά την επιτυχή περιοδεία της με τίτλο #OuranioToxoLive, η Έλενα Παπαρίζου συνεργάζεται ξανά με τους ARCADE (Αναστάσιος Ράμμος, Παύλος Μανώλης, Diveno, Gabriel Russel) μετά το smash hit «Αν Με Δεις Να Κλαίω» στο ολοκαίνουργιο single της «Κάτι Σκοτεινό».

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα δυναμική μπαλάντα, η οποία μιλάει για μια σχέση η οποία έχει τελειώσει, ωστόσο ο έρωτας παραμένει δυνατός, τρελαίνει τα μυαλά των πρωταγωνιστών της ιστορίας και τους ξυπνά σκοτεινά ένστικτα! Σε αυτά άλλωστε τα ένστικτα, καταφέρνει να ζει και να αναπνέει!

Την ίδια "πνοή" βλέπουμε και στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού, στο οποίο η Έλενα, συναντάει τον πιο… σκοτεινό εαυτό της! Έτσι ανακαλύπτει και αποκαλύπτει τη πιο ενδιαφέρουσα / υπόγεια πλευρά της!

Δείτε ακόμη: Ελένη: "Κάγκελο" η Μενεγάκη! Η ατάκα των συνεργατών της που την άφησε... παγωτό! (βίντεο)