Στράτος Τζώρτζογλου: "Όταν γνώρισα τη Σοφία το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να κάνω σχέση"

Τι αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου;

Στράτος Τζώρτζογλου:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ετοιμάζεται να ανέβει για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωριμία με την όμορφη Σοφία έγινε στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο του 2017, όπου πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Αφροδίτη με γούνα». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ευαγγελία Αραβανή: Νέο κανάλι, νέο πρότζεκτ, νέος ρόλος, νέο hair cut!

Καλημέρα έρωτα

«Για να πω την αλήθεια, όταν γνώρισα τη Σοφία το τελευταίο πράγμα που σκεφτόμουν ήταν να κάνω σχέση» μου λέει ο Στράτος Τζώρτζογλου. «Ήμουν καλά με τον εαυτό μου. Δεν με απασχολούσε καν το θέμα “σχέση” και πόσο μάλλον “γάμος”. Ζούσα μεταξύ Νέας Υόρκης και Αθήνας και είχα βρει τις ισορροπίες μου. Ώσπου γνώρισα τη Σοφία».

Δείτε ακόμη: "Γιατί εκθέτεις τη ζωή σου, μπορεί αυτός να μην είναι ο άνθρωπός σου…"

Στην παράσταση του θεάτρου Αριστοτέλειον ο ήρωας, ένας συγγραφέας, ερωτεύεται μια απλή κοπέλα, από την οποία τελικά μαθαίνει την αξία του έρωτα. Κάτι που φοβόταν για χρόνια. Η Σοφία ήταν θεατής στην παράσταση αλλά δεν πήγε στα καμαρίνια ούτε για φωτογραφία ούτε για αυτόγραφα. Σε αυτό το σημείο επιβεβαιώνεται ο Paolo Coelho. Μετά από δύο μέρες η απόφοιτος μουσικολόγος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και δασκάλα πιάνου συμμετείχε, ως μοντέλο, σε επίδειξη μόδας. Εκεί γνωρίστηκαν. «Ένιωσα κάτι που ήταν αμοιβαίο, στιγμιαίο και ξαφνικό» μου λέει η εντυπωσιακή Σοφία θέλοντας να περιγράψει τον κεραυνοβόλο έρωτα που γράφουν τα αισθηματικά λεξικά. «Ήταν 25 Ιανουαρίου του 2017», συμπληρώνει ενώ παραδέχεται ότι κρατάει λεπτομερές ημερολόγιο όπως όλα τα καλά κορίτσια. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μ’ ένα ροζ συννεφάκι που στάζει μέλι ο χρόνος φάνταζε παραμυθένιος.

Δείτε ακόμη: Μαρία Μπεκατώρου: Δεν πάει ο νους σας πόσο χρονών είναι και τι δεν αφήνει ποτέ τον άντρα της να κάνει! (βίντεο)

«Πριν τον γνωρίσω η εικόνα του από την τηλεόραση και τα περιοδικά με φόβιζε. Δηλαδή εκείνη του ωραίου, που κυκλοφορούσε με πολλές γυναίκες και είχε ψηλά τη μύτη. Στην πραγματικότητα ευτυχώς διαψεύστηκα και αφέθηκα να τον γνωρίσω από το μηδέν».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί μαζί με το Έθνος της Κυριακής