Μάρκος Σεφερλής: Το μήνυμα όλο νόημα της Τσαβαλιά και του γιου του για το «Ζητείται ψεύτης!

Τι έγραψαν στο Instagram;

Μάρκος Σεφερλής: Το μήνυμα όλο νόημα της Τσαβαλιά και του γιου του για το «Ζητείται ψεύτης!

Το βράδυ της Τρίτης, ο Μάρκος Σεφερλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον Alpha, «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην παράσταση«Ζητείται ψεύτης» που κατέβηκε πριν καν ανέβει στο Παλλάς!

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην πρόσφατη κριτική που του άσκησε η Έλενα Ακρίτα, και ράγισε καρδιές όταν αναφέρθηκε στον γιο του, Χάρη και στο πώς ο ίδιος τον έχει μεγαλώσει μαζί με την γυναίκα του. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: "Αν δεν είναι η Μικαέλα το επόμενο Next Top Model δεν ξέρω ποια θα είναι..." (βίντεο)

Λίγες ώρες μετά το τέλος της συνέντευξης, η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή, Έλενα Τσαβαλιά και ο μοναχογιός τους Χάρης, ανέβασαν 2 φωτογραφίες όλο νόημα στα social media.

Δείτε ακόμη: Elif: Ο Μελίχ όμως είναι αποφασισμένος να ζητήσει εξηγήσεις από τον Βεϊσέλ!

Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε μια κοινή της φωτογραφία με τον Χάρη και έγραψε: «Εμείς δίπλα σου..το “φρούριό” σου! Σ’ αγαπάμε πολύ».

Δείτε ακόμη: Καταγγελία σοκ από πασίγνωστη ηθοποιό για κορυφαίο άνθρωπο των Media! «Έβαλε με το ζόρι το μόριο του στο...»

Από την άλλη, ο 14χρονος Χάρης, δημοσίευσε στο Instagram μια ή φωτογραφία με τους γονείς του και σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος για εσένα μπαμπά!!!». Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις: