Απίστευτο! Του ανακοίνωσε πως χωρίζουν στον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής! (βίντεο)

Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα το έκανε;

Απίστευτο! Του ανακοίνωσε πως χωρίζουν στον

Όχι μόνο τον... άδειασε δημόσια, αλλά τον χώρισε και από τον "αέρα" τηλεοπτικής εκπομπής!

Ο λόγος για την Κατερίνα Γκαγάκη η οποία μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Happy Day" όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ και... ξεφούρνισε και τον χωρισμό της πριν το πει στον σύντροφο της! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Σάκης Τανιμανίδης: Πλήρωσε πολύ ακριβά την αδυναμία του! Τι συνέβη στον παρουσιαστή;

"Θεωρούσα ότι με κάποιο τρόπο θα έρθουν και θα κάτσουν τα πράγματα, και θα γίνουν από μόνα τους χωρίς να το προγραμματίσω. Θα ερωτευτώ παράφορα και με αυτόν τον άνθρωπο θα θέλω να κάνω παιδί. Ερωτεύτηκα παράφορα αλλά δεν ήθελα να κάνω παιδί. Μετά δεν ήταν η στιγμή, μετά δεν ήθελε αυτός. Και όλο έλεγα ότι θα έρθει η στιγμή. Νομίζω ερωτεύτηκα πιο πολύ από ότι με ερωτεύτηκαν.

Δείτε ακόμη: Σόφη Πασχάλη: Δεν πάει ο νους τι θέλει να... φιλήσει!

Κοντά στον γάμο δεν έφτασα ποτέ. Πάντα είχα και ένα θέμα με τους άντρες επειδή ήταν πολύ μεγαλύτεροι από εμένα και θεωρούσε πιο επιτυχημένοι, δεν ήθελα να σκεφτούν ότι θέλω κάτι από αυτούς. Πάντα έλεγα από την αρχή «Εγώ δε θέλω να παντρευτώ», το έλεγα πάντα…." είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε ακόμη: Αμαλία Κωστοπούλου: Παραδίδει μαθήματα! Η απάντηση για τα κιλά της που πρέπει να διαβάσουν όλοι!

Η συζήτηση ήρθε και στην προσωπική της ζωή σήμερα. Τότε έκανε την ανακοίνωση... "Είμαι αρκετά χρόνια με κάποιον, αλλά νομίζω ότι δεν είναι τυχαίο όταν δεν μαθαίνει κανείς κάτι νομίζω πως δεν αισθάνεσαι την περηφάνια να βγεις να το φωνάξεις. Νομίζω ότι είναι ακριβώς η στιγμή που πιστεύω ότι η ζωή θα μου φέρει μεγάλες αλλαγές την επόμενη χρονιά. Νομίζω ότι μόλις ανακοίνωσα έναν χωρισμό στην τηλεόραση. Εντάξει, δεν πιάνεις τον άλλο εξαπίνης. Όταν βλέπεις ότι μια σχέση είναι on off και λίγο σέρνονται με τα χρόνια, το καταλαβαίνεις όταν ξεφτίζουν και κάποιος μπορεί να πάρει την απόφαση" απάντησε.

Δείτε το βίντεο: