Νίκος Κουρκούλης: Σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό από τη Κελεκίδου! (Bίντεο)

Απασφάλισε ο Νίκος! Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

Νίκος Κουρκούλης: Σπάει τη σιωπή του για τον χωρισμό από τη Κελεκίδου! (Bίντεο)

Ο Νίκος Κουρκούλης μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και μίλησε για πρώτη φορά για τις φήμες χωρισμού από την Κέλλυ Κελεκίδου.

Ο τραγουδιστής δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι ήταν μία δύσκολη χρονιά το 2018 για τη σχέση τους αλλά τελικά ήρθε η επανασύνδεση! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: GNTM: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τη δολοφονία του συντρόφου της παίκτριας του ριάλιτι! (Βίντεο)

Ο Νίκος μίλησε ανοιχτά στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην «Ελένη», λέγοντας: «Η Κέλλυ ήταν αγνή και απλή. Αυτό με τράβηξε κοντά της και με έκανε να θέλω να μείνω μαζί της για πάντα. Για μένα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Τα δημοσιεύματα υπάρχουν. Μπαίνω στο μυαλό και στη σκέψη των παιδιών. Αν ακούσουν κάτι. Με έχουν ρωτήσει σχετικά με τα δημοσιεύματα χωρισμού και τους εξήγησα πως στη δουλειά μου υπάρχουν και αυτά.»!

Δείτε ακόμη: "Η Αμαλία Καραμανλή με λοξοκοίταξε χαμογελώντας όταν είδε ότι φορούσα το ίδιο φόρεμα με εκείνη, σε άλλο χρώμα..."


Και υπογράμμισε: « Όταν πήγαμε στην Αυστραλία με την Κέλλυ υπήρξε τριβή μεταξύ μας. Ήμασταν όλοι μέρα μαζί… Το 2018 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Με τη νέα χρονιά κάτσαμε με την Κέλλυ και γράψαμε σε ένα χαρτί τα αρνητικά και τα θετικά της ζωής μας. Εκτιμήσαμε όσα έχουμε»! Δείτε το σχετικό βίντεο: