Έλενα Τσαβαλιά: Έβαλε τα κλάματα η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Ποιος κάνει την Έλενα Τσαβαλιά να κλαίει;

Έλενα Τσαβαλιά: Έβαλε τα κλάματα η ηθοποιός! Τι συνέβη;

Η τύχη και η καλή μοίρα τούς χαμογέλασε 15 χρόνια πριν, όταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν. Τον Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκαν έχοντας ήδη αποκτήσει τον γιο τους Χάρη, τη μεγάλη αδυναμία της ζωής τους.

Ο Μάρκος και η Έλενα αποτελούν μία από τις σπάνιες περιπτώσεις ζευγαριών που ούτε ο χρόνος αλλά ούτε και οι δυσκολίες στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή έφθειραν τη σχέση τους. Και τώρα ήρθε η ώρα να το γιορτάσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ρέμος-Μπόσνιακ: Δοκίμασαν την τύχη τους! Τι έκανε το ερωτευμένο ζευγάρι;

Στις 10 Φεβρουαρίου, μέρα σημαδιακή αφού γιορτάζει ο μονάκριβος γιος τους, και λίγους μήνες πριν από την επίσημη επέτειο του γάμου τους, θα συνεργαστούν ξανά μαζί επί σκηνής στο έργο «Δέκα χρόνια γάμου». Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η Έλενα τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου τους, αλλά ο κόσμος που τους αγαπά πάντα ζητούσε να τους δει ξανά και ως θεατρικό ζευγάρι.

Δείτε ακόμη: Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα;

Στο έργο θα υπάρχουν και αρκετά αυτοβιογραφικά τους στοιχεία, από τον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και από το πρώτο τους ραντεβού. Η παράσταση θα παίζεται κάθε Κυριακή, ενώ κανονικά θα συνεχίζονται οι παραστάσεις του «Peter Panic», της κωμωδίας που έκανε πρεμιέρα ο ηθοποιός και σκηνοθέτης την περασμένη εβδομάδα.

Το τελευταίο διάστημα –ύστερα από τη ματαίωση της παράστασης «Ζητείται ψεύτης» στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ– ήταν πολύ δύσκολο συναισθηματικά και ιδιαίτερα ψυχοφθόρο, όπως και ο ίδιος παραδέχεται. Η «ασπίδα» του όλον αυτόν τον καιρό ήταν η σύζυγός του και ο γιος του που στάθηκαν δίπλα του και έτσι ο Μάρκος χαμογελά ξανά. Παρ’ όλα αυτά, όπως δήλωσε ο ηθοποιός, η υπόθεση αντιδικίας του με την επιχείρηση «Θεατρικές Σκηνές» θα έχει πλέον δικαστική συνέχεια.

Δείτε ακόμη: Στεφανίδου-Ευαγγελάτος: Family moments! Χαλαρές στιγμές παρέα με τα παιδιά τους...

Ποιος κάνει την Έλενα Τσαβαλιά να... κλαίει;

Μάρκος, Έλενα και Χάρης αποτελούν μια φοβερή ομάδα, ειδικά όταν βγαίνουν για βόλτες ή ψώνια. Το χιούμορ μπαμπά και γιου είναι ασυναγώνιστο.

Ο Χάρης πηγαίνει πια στη Γ’ Γυμνασίου και, κατά δήλωση της περήφανής μαμάς του, είναι ένας άριστος μαθητής που την κάνει πολλές φορές να βάζει τα κλάματα μόλις παίρνει τους βαθμούς του στα χέρια της και βλέπει σε όλα τα μαθήματα 20άρια.