Έλενα Χριστοπούλου: Ζωντανεύει ξανά ο εφιάλτης της! Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες της αιματηρής ληστείας...

Ξαναζωντανεύει στο Εφετείο ο εφιάλτης!

Έλενα Χριστοπούλου: Ζωντανεύει ξανά ο εφιάλτης της! Θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τους δράστες της αιματηρής ληστείας...

Ξαναζωντανεύει το “ματωμένο” σκηνικό της κινηματογραφικής ληστείας στον Λυκαβηττό με θύμα τον κομμωτή των επωνύμων Πάνο Καλλίτση, που λίγο έλειψε να στοιχίσει τη ζωή στον ίδιο μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε στο στήθος και την πρώην σύζυγο του Έλενα Χριστοπούλου που τραυματίστηκε ελαφρά όταν η μία από τις σφαίρες των πιστολέρο, εξοστρακίστηκε. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Αντώνης Λουδάρος: Η απώλεια σε ηλικία 12 ετών που τον έχει στιγματίσει... (βίντεο)

Το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής, στο Α΄ Μεικτό Ορκωτό Εφετείο αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη της πολύκροτης υπόθεσης με τους δράστες και τα θύματα να έρχονται για μια ακόμη φορά πρόσωπο με πρόσωπο.

“Θα παραστώ γιατί θέλω πλέον να τελειώσει αυτή η ιστορία...” λέει στο protothema.gr η κυρία Χριστοπούλου και συμπληρώνει “Είναι μια κατάσταση που δεν ξεχνάς ποτέ. Και μόνο η σκέψη ότι πρέπει να περάσω για μια ακόμα φορά αυτή τη διαδικασία, μόνο κακό μου κάνει. Θέλω να ξεμπερδεύω. Δεν θέλω να ξαναπεράσω αυτό τον εφιάλτη.

Δείτε ακόμη: Μιμή Ντενίση: "Θεωρώ κατινιά να..." - Τι είπε για τον Λάκη Λαζόπουλο και την κόντρα τους; (βίντεο)

Είναι ψυχολογικός βιασμός και έχω ήδη περάσει πολλά.” τονίζει. Η ξανθιά booker μοντέλων και coach στο reality μόδας Greece's Next Top Model, φανερά αναστατωμένη που αναγκάζεται να περάσει το κατώφλι των δικαστηρίων και μέσα σε μια ψυχρή αίθουσα να ξαναζήσει τον εφιάλτη παραδέχεται πως “Αναμφισβήτητα σε επηρεάζει. Όσο δυνατός να είσαι σαν άνθρωπος και σαν προσωπικότητα σε επηρεάζει. Είναι στιγμές και μνήμες εφιαλτικές. Ακόμα και ένας μικρός θόρυβος με ταράζει.

Δεν νιώθω καλά με αυτή την ιστορία” ενώ αναφέρεται και στην γενική εικόνα της πρωτεύουσας που μαστίζεται από άγρια εγκληματικότητα “Σίγουρα δεν βοηθά και το περιβάλλον της Αθήνας. Δυστυχώς σε αυτή την πόλη που ζούμε η κατάσταση είναι τεταμένη. Ακούω διαρκώς πολύ δυσάρεστα πράγματα και δεν ακούω κάτι καλό να συμβαίνει. Προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου όμως αυτό δεν είναι πολύ εύκολο. Είναι μέχρι να καταρρεύσεις....”.

Τέλος στην ερώτηση τι θα ήθελε να πει στους ανθρώπους που εκείνο το παγωμένο βράδυ της 30ης Ιανουαρίου έστησαν καρτέρι και τους επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα απαντά πως “ Δεν έχω σκεφτεί τι θα τους πω όταν τους αντικρίσω. Όλο αυτό μου δημιουργεί περίεργα συναισθήματα και δεν ξέρω πως θα αντιδράσω”.

Δείτε ακόμη: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισε από τον Κωνσταντίνο Αργυρό! (βίντεο)


Σφαίρες και αίμα στον Λυκαβηττό

Η εφιαλτική ιστορία για τον κομμωτή των επωνύμων και την πρώην σύζυγο του άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της 30ης Ιανουαρίου έξω από το σπίτι του στον Λυκαβηττό. Πρωταγωνιστές της υπόθεσης ένας νεαρός ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ένας 'Ελληνας ληστής και ένας Ιράκινός. Μάλιστα τους τελευταίους δύο τους αναγνώρισε το ζευγάρι ως τα άτομα που εισέβαλαν στο γκαράζ και πυροβόλησαν.

Δείτε ακόμη: X-Factor: Όνομα - έκπληξη στις backstage συνεντεύξεις! Ποια είναι η πανέμορφη κυρία που θα "κλέψει" τις εντυπώσεις; (βίντεο)

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κουκούλες full face, είχαν στήσει καρτέρι και προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν τον κομμωτή και την τότε σύζυγό του, τη στιγμή που στάθμευε το αυτοκίνητό του στον υπόγειο πάρκινγκ της οικίας του στην περιοχή του Λυκαβηττού. Κατά την προσπάθεια ακινητοποίησης του Καλλίτση, της πάλης που ακολούθησε, κατά την αποχώρησή τους, ένας εκ των δραστών πυροβόλησε εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στήθος και στα δύο πόδια.

Οι δράστες είχαν πληροφορίες ότι το θύμα μετέφερε 200.000 ευρώ γι αυτό και αποφασισμένοι να αρπάξουν το ρευστό τον πυροβόλησαν Τελικά υπήρχαν 4.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του, τα οποία όμως δεν βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή. Από τετράμηνη έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας αξιοποιήθηκε όλο το προανακριτικό υλικό, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των δραστών και διαπιστώθηκε ότι κίνητρό τους ήταν η ληστεία. Ο ειδικός φρουρός αναμένεται να παραστεί στο δικαστήριο με τον συνήγορο του κ. Θάνο Πλεύρη.

Πηγή: Protothema.gr