ANT1 - ALPHA: Χαστούκι της Μπεκατώρου στον Φερεντίνο!

ANT1 - ALPHA: Χαστούκι της Μπεκατώρου στον Φερεντίνο!

Φυσικά και το χαστούκι είναι μεταφορικό!

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα πολύ ευγενικό παιδί αλλά ταυτόχρονα και πολύ σκληρή στα επαγγελματικά της! Διαβάστε παρακάτω...

Σχεδόν όλη τη χρονιά είναι μπροστά από το Χρήστο Φερεντίνο στην τηλεθέαση και σε συνεργασία με την μυθοπλασία του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» καταφέρνουν απανωτά χτυπήματα στο Deal από την τηλεόραση του Αlpha!

Συγκεκριμένα εχθές η εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, "Still Standing" κάνει 19,4!

Το «Γυναικα χωρίς όνομα» κάνει 18,0!

Ο Χρήστος Φερεντίνος στον Alpha κάνει μόλις 16,7 με το Deal!

Αποκλειστικό: Από τον ΑΝΤ1 στο STAR!

Βόμβα στον χώρο της ελληνικής τηλεόρασης!

Μια μεταγραφή φωτιά είναι πολύ κοντά στο να "κλείσει" και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ πρώτο, όπως πάντα, μέσα από το Vanda's.

Για να πάρουν τα πράγματα από την αρχή, ο ΑΝΤ1 έκλεισε την πόρτα στο πρόσωπο αυτό με αφορμή τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε στα project που του είχαν ανατεθεί!

Αναφέρομαι, φυσικά, στον Γιώργο Μαυρίδη, που σύμφωνα με τα λεγόμενα ατόμου μέσα από το σταθμό, δεν θα αναλάβει καμία άλλη εκπομπή στο κανάλι και οι ιθύνοντες του σταθμού πήραν την απόφαση να τον βγάλουν εκτός από το δυναμικό της ομάδας τους!

Ο Γιώργος Μαυρίδης, λοιπόν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Youweekly.gr και του Vanda's είχε ψιλιαστεί εδώ και καιρό πως η συνεργασία του με το κανάλι θα αρχίσει να σβήνει σιγά σιγά και γι αυτό τον λόγο άρχισε να ψάχνεται για να δει ποια θα είναι η πορεία του επαγγελματικού του μέλλοντος! Το Vanda's blog ξέρει και θα σας αποκαλύψει αμέσως!

Πληροφορίες - αποκλειστικές! - αναφέρουν πως ο παρουσιαστής βρέθηκε να συζητάει με ιθύνοντες του STAR για να αναλάβει νέα εκπομπή! Το κανάλι, όπως φαίνεται, θέλει να δυναμώσει την απογευματινή του ζώνη και βρήκε τον "σωτήρα" του στα μάτια του Γιώργου Μαυρίδη!

Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, και το τονίζω αυτό! Δεν έχουν δώσει τα χέρια για κάτι απλά βρίσκονται σε συζητήσεις! Ωστόσο, το μόνο που γνωρίζω 100% είναι πως και οι δυο πλευρές θέλουν αυτή την συνεργασία όσο τίποτε άλλο οπότε το μόνο που μένει είναι τα βρουν στις... λεπτομέρειες!