Η Νικολέττα Ράλλη σπάει την σιωπή της! Η ανάρτηση για τον χωρισμό της από τον Μαυρίδη και τον νέο της έρωτα!

Της αποκαλύψεως! Αυτό δεν το περίμενε κανείς...

Η Νικολέττα Ράλλη σπάει την σιωπή της! Η ανάρτηση για τον χωρισμό της από τον Μαυρίδη και τον νέο της έρωτα!

Δεν περίμενε κανείς τέτοια ανάρτηση!

O κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι! Εδώ και καιρό έχει συμβεί ένας μεγάλος πανικός γύρω από το όνομα της Νικολέττας Ράλλη και τον χωρισμό της με τον Γιώργο Μαυρίδη, καθώς τώρα η παρουσιάστρια έχει νέο έρωτα! Διαβάστε παρακάτω...

Η Νικολέττα Ράλλη δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια για τον χωρισμό της, αλλά και τον νέο της σύντροφο, κάτι που έκανε ωστόσο με έναν χιουμοριστικό τρόπο, μέσω ανάρτησής της στα instastories.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια ανέβασε ένα κείμενο της γνωστής σελίδας hysteria.gr που έγραφε με χιούμορ: «Η Νικολέττα Ράλλη βρήκε μέσα σε 4 μήνες τους δύο έρωτες της ζωής της και εγώ ακόμη δε μπορώ να βρω ρε πο@στη μου εκείνο το τζιν μπουφάν που πήρα πριν 2 χρόνια, μέσα στο σπίτι».

Η Νικολέττα Ράλη αφού ανέβασε το στιγμιότυπο έβαλε φατσούλες που κλαίνε από τα γέλια.

Νικολέττα Ράλλη - Μιχάλης Ανδρούτσος: Η πρώτη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού!

Πριν από λίγες ημέρες έσκασε σα βόμβα στον χώρο της ελληνικής showbiz πως η Νικολέττα Ράλλη και ο Γιώργος Μαυρίδης τράβηξαν ξεχωριστούς δρόμους!

Μετά, σαν μεγαλύτερη βόμβα έσκασε πως η παρουσιάστρια διατηρεί δεσμό με γοητευτικό μελαχρινό και μεγαλοεπιχειρηματία! Εμείς, σας είχαμε αποκαλύψει το όνομα αυτού, Μιχάλης Ανδρούτος.

Οι δυο τους, σύμφωνα με πληροφορίες, διατηρούν αρκετό καιρό δεσμό και περνάνε πολύ όμορφα! Φροντίζουν να έχουν χρόνο για την σχέση τους, την οποία προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και, όπως μάθαμε, κανονίζουν και φεύγουν διημεράκια και τριημεράκια μακριά από την Αθήνα για να ζήσουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους!

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, λοιπόν, το πρωινό αυτό της Τετάρτης, παίχτηκαν πλάκα, από την πρώτη κοινή έξοδος του ζευγαριού!

Οι δυο τους είχαν βρεθεί βράδυ, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, και οι τρυφερές στιγμές του ζευγαριού έχουν καταγραφεί στα παρακάτω πλάνα.

Για ρίξτε μια ματιά: