Ελένη Μενεγάκη: Πήρε δημόσια θέση στον καβγά Σφακιανάκη - Πάολας! Τα σχόλια που θα συζητηθούν!

Ποιανού τη θέση πήρε;

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε δημόσια θέση στον καβγά Σφακιανάκη - Πάολας! Τα σχόλια που θα συζητηθούν!

Για την ξαφνική αποχώρηση της Πάολας από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη, δύο μόλις εβδομάδες πριν το φινάλε, μίλησε το μεσημέρι της Τρίτης στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

H ίδια, πήρε δημόσια θέση στην όλη κόντρα και μάλιστα έκανε δηλώσεις που θα συζητηθούν! Διαβάστε παρακάτω....


«Επειδή εμένα τουλάχιστον με ξάφνιασε. Αλλά προφανώς μάλλον ξάφνιασε και πάρα πολύ κόσμο το ότι σταμάτησαν τις επιτυχημένες εμφανίσεις τους στο Γκάζι Live ο Νότης Σφακιανάκης με την Πάολα. Γιατί ήταν ξάφνιασμα; Γιατί εδώ τώρα πια, ψάχνεις να βρεις τα επιτυχημένα σχήματα για να κρατήσεις το μαγαζί σου γεμάτο τις δυο μέρες τη βδομάδα. Όταν ακούς πως είναι sold out και μόνοι τους αποφασίζουν να σταματήσει μια συνεργασία, καταλαβαίνεις πόσο σοβαρό είναι το θέμα. Γιατί κανείς δεν θέλει, όταν πάει κάτι πάρα πολύ καλά να το σταματάει.

Όταν συμβαίνει αυτό σίγουρα υπάρχουν πολλοί σοβαροί λόγοι. Η Πάολα ουσιαστικά έκανε το ξεκίνημα… Και οι δυο καλλιτέχνες είναι υπέροχοι, ξεχωριστοί και πολύ αγαπητοί και έχουν το πολύ μεγάλο κοινό τους. Τα φιλιά μου και στους δύο. Εμείς τους αγαπάμε και θέλουμε να τους βρίσκουμε τη νύχτα και να τους ακούμε. Όχι μόνο μέσα από τα cd», είπε, μεταξύ άλλων, συζητώντας με τους συνεργάτες της η παρουσιάστρια.

Καυγάς Πάολα - Σφακιανάκη: Όλη η αλήθεια για τον άγριο καυγά!

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για τον άγριο καυγά της Πάολα και του Νότη Σφακιανάκη!

Στην εκπομπή Καραβάτου - Κατσούλη στο STAR, Κου - Κου, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης του Γιώργου Παπαδόπουλου αλλά και το περιστατικό που σήμανε την αρχή του καυγά με την τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «Η Πάολα είχε φέρει τη δική της ομάδα, δικό της ηχολήπτη, φωτιστή και όλη τη μπάντα. Μπαίνει στην πρόβα ο Νότης Σφακιανάκης βλέπει κανονικές ντραμς και λέει να το αλλάξουν και να παίζουν με τις δικές του ηλεκτρονικές ντραμς. Πέρασε της Πάολα και τα αντίποινα του Νότη Σφακιανάκη ήταν ο άνθρωπος που είχε φέρει η Πάολα στο σχήμα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος, να μη συνεχίσει με τον τρόπο που όλοι ξέρουμε. Η συνεργασία συνεχίστηκε ομαλά, όμως, ο Νότης με δική του απόφαση εμφανιζόταν για το δεύτερο πρόγραμμα στις 04:30. Την ώρα που κατέβαινε η Πάολα το μαγαζί είχε 1,500 άτομα, στις 5 παρά το μαγαζί είχε μείνει με 300 άτομα γιατί ο τραγουδιστής έβγαινε με ξένα κομμάτια. Άνθρωποι του Νότη είπαν ότι πολλοί ανεβαίνουν στο καμαρίνι της Πάολα και αδειάζουν τα πρώτα τραπέζια. Εκεί ξεκίνησε η ρήξη.

kaugas-paola-sfakianaki-oli-i-alitheia-gia-ton-agrio-kauga

Πριν από έναν μήνα ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε από τον επιχειρηματία να πει στην Πάολα να τελειώνει αυτό που γίνεται στα καμαρίνια μέχρι τις 8 το πρωί. Ο επιχειρηματίας του είπε πως δεν μπορούσε να το κάνει γιατί για τον ίδιο τον Νότη είχε σουίτα στον πέμπτο όροφο, όπου μπορούσε να πάει. Την Παρασκευή που μας πέρασε ο Νότης έστειλε τον μαέστρο στις 07:30 να πει στην Πάολα να κλείσει τη μουσική. Εκείνη είπε να έρθει και ο Νότης να πιει ένα ποτό μαζί τους, αλλά ο Νότης ήταν έξαλλος. Η Πάολα πήγε στο καμαρίνι του και αντάλλαξαν πολύ βαριές εκφράσεις. Εκείνος της είπε πως αν τον σέβεται θα πρέπει να κλείσει τη μουσική κι εκείνη του απάντησε πως ο σεβασμός κερδίζεται. Μετά έγινε χαμός!

Η Πάολα έστειλε δικό της συνεργάτη να πληρώσει όλα τα χαμένα μεροκάματα μέχρι τις 23 Μαρτίου σε όλο το προσωπικό».

Νότης Σφακιανάκης - Πάολα: Και δεύτερος άγριος καυγάς! Οι βρισιές και η ανεκδιήγητη χειρονομία!

Καυτό παρασκήνιο έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για δεύτερο καυγά μεταξύ της Πάολαςκαι του Νότη Σφακιανάκη και θα σας μεταφέρω όλο το περιστατικό, με κάθε λεπτομέρεια, εδώ στο Vanda's blog.

Οι δυο τραγουδιστές έχουν ξαναβρεθεί στα "μαχαίρια", πριν από ένα μήνα περίπου! Αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε και η σχέση τους άρχισε να παίρνει την κατιούσα, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό!

Πριν από ένα μήνα, λοιπόν, η Πάολα είχε φέρει πάλι στο καμαρίνι της μετά το τέλος του προγράμματος τους φίλους της για να κάνουν το καθιερωμένο μίνι παρτάκι και είχε ενοχληθεί ξανά ο Νότης αλλά εκείνη την στιγμή δεν της είχε πει τίποτα μπροστά στους άλλους!

Συγκεκριμένα η πηγή μου, μου μετέφερε τα εξής: "Πριν από ένα μήνα ήταν που η Πάολα είχε φέρει κόσμο πάλι στο καμαρίνι της. Είχε πάει 9 πάρα το πρωί και ακόμα τραγουδούσαν κι έπιαναν. Ο Σφακιανάκης εκείνη τη νύχτα δεν είχε πάει πάλι σπίτι, είχε μείνει στο καμαρίνι του και κατά τις 9.30 νομίζω άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και πέρασε από το καμαρίνι της Πάολα και απλά τους κοίταξε με πολύ έντονο βλέμμα! Δεν είπε κουβέντα όμως. Βέβαια την επόμενη ημέρα πλησίασε την τραγουδίστρια και υπήρξε άγριος καυγάς! Κοπανούσαν τις πόρτες στα καμαρίνια εκείνος της φώναζε "Να τους μαζεύεις στο σπίτι σου όχι εδώ" κι εκείνη του έλεγε "Ότι γουστάρω θα κάνω!""..

Αυτά ακριβώς τα λόγια μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Vandas.

Μάλιστα, μου αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια σήκωσε το χέρι της κι έκανε μια... χειρονομία - που δεν μπορώ να μεταφέρω - καταλαβαίνετε τον λόγο ελπίζω...

Αυτό, λοιπόν, ήταν το πρώτο περιστατικό το οποίο έφερε την ρήξη στην επαγγελματική τους σχέση! Μετά έγινε ότι ήδη έχει γίνει γνωστό...