Νατάσα Θεοδωρίδου: Άδειασε δημόσια την Πάολα! Η απίστευτη ατάκα για τον Σφακιανάκη! (Βίντεο)

Το απίστευτο καρφί στην τραγουδίστρια για το τέλος της συνεργασίας τους!

Νατάσα Θεοδωρίδου: Άδειασε δημόσια την Πάολα! Η απίστευτη ατάκα για τον Σφακιανάκη! (Βίντεο)

Άδειασε δημόσια την Πάολα, η Νατάσα Θεοδωρίδου στην κάμερα του «Happy Day».

Πέταξε μια απίστευτη ατάκα για το τέλος της συνεργασίας τους με τον Νότη Σφακιανάκη. Διαβάστε παρακάτω...

Συγκεκριμένα μετά από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με συναδέλφους και αν έχει σκεφτεί ποτέ να αποχωρήσει από κάποιο σχήμα.

«Καλέ τι λες εσύ ποιος να αποχωρήσει από το δικό μας σχήμα; Νομίζω ναι μου έχει συμβεί να θέλω να αποχωρήσω από κάποιο σχήμα. Έχουμε κάνει λάθη και αν δεν κάνεις λάθη δεν θα εκτιμήσεις το καλό και το σωστό. Ο επαγγελματίας μένει μέχρι τέλους σε μία συνεργασία ακόμη και αν θέλει να αποχωρήσει», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαζύγιο "βόμβα" για τον Νότη Σφακιανάκη! Ποιος ο ρόλος της Πάολα στην υπόθεση!

Επεισοδιακός ήταν ο χωρισμός της Πάολα από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη!

Η τραγουδίστρια δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένη από εκείνον με αποτέλεσμα να θέλει να αποχωρήσει από το νυχτερινό κέντρο. Διαβάστε παρακάτω...

Οι εξελίξεις που είδαν το φως της επικαιρότητας πολλές!

Ωστόσο, αυτό που ξεκίνησε να απασχολεί τα ΜΜΕ τώρα, είναι μόνο ο Νότης Σφακιανάκης. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο τραγουδιστής ζει μόνιμα τους τελευταίους τρεις μήνες σε πολυτελές διαμέρισμα που άνηκε στην επιχείρηση και βρίσκεται ακριβώς πάνω από το καμαρίνι του, ακόμη και μετά την ολοκλήρωση των εμφανίσεων του στο μαγαζί και μάλιστα ο λόγος είναι... τρανταχτός!

Όπως φαίνεται, ο Νότης Σφακιανάκης αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σύζυγο του Κίλι και θέλουν λίγο χρόνο μακριά ο ένας από τον άλλον.

ιαζύγιο

Νότης Σφακιανάκης - Πάολα: Και δεύτερος άγριος καυγάς! Οι βρισιές και η ανεκδιήγητη χειρονομία!

Καυτό παρασκήνιο έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr για δεύτερο καυγά μεταξύ της Πάολας και του Νότη Σφακιανάκη και θα σας μεταφέρω όλο το περιστατικό, με κάθε λεπτομέρεια, εδώ στο Vanda's blog.

Οι δυο τραγουδιστές έχουν ξαναβρεθεί στα "μαχαίρια", πριν από ένα μήνα περίπου! Αυτό ήταν το πρώτο περιστατικό που σημειώθηκε και η σχέση τους άρχισε να παίρνει την κατιούσα, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό! Διαβάστε παρακάτω...

Πριν από ένα μήνα, λοιπόν, η Πάολα είχε φέρει πάλι στο καμαρίνι της μετά το τέλος του προγράμματος τους φίλους της για να κάνουν το καθιερωμένο μίνι παρτάκι και είχε ενοχληθεί ξανά ο Νότης αλλά εκείνη την στιγμή δεν της είχε πει τίποτα μπροστά στους άλλους!

notis-sfakianakis-paola-kai-deyteros-agrios-kauga-oi-vrisies-kai-i-anekdiigiti-xeironomia

Συγκεκριμένα η πηγή μου, μου μετέφερε τα εξής: "Πριν από ένα μήνα ήταν που η Πάολα είχε φέρει κόσμο πάλι στο καμαρίνι της. Είχε πάει 9 πάρα το πρωί και ακόμα τραγουδούσαν κι έπιαναν. Ο Σφακιανάκης εκείνη τη νύχτα δεν είχε πάει πάλι σπίτι, είχε μείνει στο καμαρίνι του και κατά τις 9.30 νομίζω άνοιξε την πόρτα, βγήκε έξω και πέρασε από το καμαρίνι της Πάολα και απλά τους κοίταξε με πολύ έντονο βλέμμα! Δεν είπε κουβέντα όμως. Βέβαια την επόμενη ημέρα πλησίασε την τραγουδίστρια και υπήρξε άγριος καυγάς! Κοπανούσαν τις πόρτες στα καμαρίνια εκείνος της φώναζε "Να τους μαζεύεις στο σπίτι σου όχι εδώ" κι εκείνη του έλεγε "Ότι γουστάρω θα κάνω!""..

Αυτά ακριβώς τα λόγια μου μετέφερε αξιόπιστη πηγή κι αυτά σας αποκαλύπτω κι εγώ μέσα από το Vandas.

Μάλιστα, μου αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια σήκωσε το χέρι της κι έκανε μια... χειρονομία - που δεν μπορώ να μεταφέρω - καταλαβαίνετε τον λόγο ελπίζω...

Αυτό, λοιπόν, ήταν το πρώτο περιστατικό το οποίο έφερε την ρήξη στην επαγγελματική τους σχέση! Μετά έγινε ότι ήδη έχει γίνει γνωστό...

Πάολα - Σφακιανάκης: Ο άγριος τσακωμός στο καμαρίνι και τα ουρλιαχτά!

Βόμβα έπεσε στον καλλιτεχνικό κόσμο μετά την ανακοίνωση της Πάολα πως παρατάει τον Σφακιανάκη στα κρύα του λουτρού και φεύγει από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσαν μαζί!

Η τραγουδίστρια με μια επίσημη ανακοίνωση δήλωσε πόσο δυσαρεστημένη είναι από την συμπεριφορά του Νότη Σφακιανάκη. Τόσο που αποφάσισε να σπάσει το συμβόλαιό της και να διαλύσει την συνεργασία τους! Τι πραγματικά έγινε όμως και την έφτασε σε αυτό το σημείο; Έχουμε όλο το ρεπορτάζ...

Ένα βράδυ πριν την ημέρα που η Πάολα αποφάσισε να προβεί σε αυτή την ανακοίνωση, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής "Έλα χαμογέλα", της Σίσσυς Χριστίδου, στο OPEN, στο καμαρίνι της Πάολα έλαβε χώρα ένας τεράστιος τσακωμός μεταξύ των δυο!

Ουρλιαχτά και φωνές ακούστηκαν σε όλο το νυχτερινό κέντρο αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της συγκεκριμένης εκπομπής η Πάολα είχε μαζέψει στο καμαρίνι της φίλους και γνωστούς για ένα μίνι παρτάκι και ο Νότης Σφακιανάκης, ο οποίος κοιμάται -όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ - στο καμαρίνι του νυχτερινού κέντρου και όχι σπίτι του, ενοχλήθηκε από τις φωνές και τα τραγούδια και πήγε στο καμαρίνι της Πάολα για να ζητήσει εξηγήσεις!

Τότε έγινε και ο μεγάλος καυγάς με τον τραγουδιστή να απαιτεί να διακόψουν το πάρτι και την τραγουδίστρια να μην σηκώνει μύγα στο σπαθί της!

Μάλιστα, αναφέρεται πως οι ατάκες που ακούστηκαν πάνω στον καυγά δεν μπορούν να δημοσιευθούν κάπως γιατί τα λόγια ήταν πολύ.. βαριά!

Νότης Σφακιανάκης: Η απάντηση κόλαφος για τον καυγά με την Πάολα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στον καυγά μεταξύ του Νότη Σφακιανάκη και της Πάολα!

Μέχρι στιγμής είχε ακουστεί μόνο η πλευρά της τραγουδίστρια αλλά τώρα, λίγο 24ωρα μετά την αποκάλυψη όλου αυτού, ο τραγουδιστής σπάει την σιωπή του και αποκαλύπτει πως έγιναν τα πράγματα από την δική του πλευρά.

Συγκεκριμένα, άτομο από το φιλικό και πολύ κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή παρουσίασε τα πράγματα εντελώς διαφορετικά από την εκδοχή της Πάολα αναφέροντας πως δεν υπήρξε καυγάς και πως ο Νότης όμορφα και με ηρεμία προσπάθησε να πει στην Πάολα πως ενοχλείται από τα πάρτι που κάνει στο καμαρίνι της ενώ αυτός προσπαθεί να κοιμηθεί.

Τέλος, τονίστηκε πως η τραγουδίστρια έδειξε εντελώς αντιεπαγγελματική συμπεριφορά όταν την τελευταία της ημέρα στην πίστα διέκοψε το πρόγραμμά της κι αντί να τελειώσει την προκαθορισμένη ώρα - δηλαδή 3 το πρωί - κατέβηκε με δική της πρωτοβουλία στις 2:00.