Δύσκολες ώρες για την Πέμυ Ζούνη! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο!

Η δημόσια εξομολόγηση!

Δύσκολες ώρες για την Πέμυ Ζούνη! Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και το χειρουργείο!

Δύσκολες ώρες πέρασε η Πέμυ Ζούνη με το πρόβλημα υγείας στην οικογένεια της.

Συγκεκριμένα η κόρη της πέρασε μια περιπέτεια που την έκανε να μπει στο χειρουργείο. Διαβάστε παρακάτω...

«Έζησα έναν εφιάλτη όταν έμαθα ότι κινδυνεύει σοβαρά η κόρη μου… Κάποια στιγμή, όλος αυτός ο θόρυβος που ξέσπασε με τη δικαστική αντιδικία με πρώην συνεργάτιδά μου πήγε να με διαλύσει. Ένιωσα να χάνω τη γη κάτω από τα πόδια μου. Αισθάνθηκα προδομένη και εξαπατημένη. Πέρασα πολύ δύσκολα, πριν βγει μπροστά μου κάτι αληθινά σοβαρό και με κάνει να ταρακουνηθώ. Έπαιζα στον «Άμλετ» όταν έμαθα πώς η Ελεωνόρα μου έχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, αλλά δεν έχει νόημα να γίνω πιο συγκεκριμένη…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός σε παλιά συνέντευξη της στην εφημερίδα Real.

Σήμερα, μίλησε στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» και εξομολογήθηκε τα όσα πέρασε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πέμυ Ζούνη: Η απάντηση για το κόψιμο της συνέντευξης της Μπέσσυς Γιαννοπούλου στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα»!

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» βρέθηκε η Μπέσσυ Γιαννοπούλου. Κάθισε απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες ανάμεσα στην ίδια και στην Πέμυ Ζούνη με την οποία υπάρχει μία δικαστική διαμάχη.

Ωστόσο, η μαγνητοσκοπημένη της συνέντευξη που ήταν να προβληθεί την Τετάρτη, δεν βγήκε στον αέρα ποτέ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απόστολος Γκλέτσος: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που πήγε με άντρα!

Το πρωί της Παρασκευής, στην εκπομπή «Ευτυχείτε« βγήκε στον αέρα η απάντηση της δικηγόρου της Πέμυ Ζούνη για το συγκεκριμένο συμβάν.

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Η κίνηση που έκανε για πρώτη φορά στην καριέρα της... και η μεγάλη γρουσουζιά! (Βίντεο)

«Σε σχέση με την τηλεοπτική συνέντευξη της κ.Γιαννοπούλου στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ζήτησα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για λογαριασμό της κυρίας Πέμυς Ζούνη να μην μεταδοθεί συνέντευξη που να αφορά καθ’ οιονδήποτε τρόπο την κ.Ζούνη. Γενικά να μην γίνει καμία επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της σε αυτή τη συνέντευξη αυτή κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων. Ο τηλεοπτικός σταθμό ALPHA μετά το νόμιμο αίτημα μας, έλαβε την απόφαση να μην παρουσιαστεί η εν λόγω συνέντευξη. Η διαφορά της κ. Ζούνη με την κ. Γιαννοπούλου εκκρεμεί πλέον στα ποινικά δικαστήρια και την υπόθεση χειρίζεται για την κ. Ζούνη ο ποινικολόγος Θέμης Σοφός.», είπε χαρακτηριστικά η Έλλη Ρούσσου.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: