Ελένη Μενεγάκη: Μυστική συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας! Την τσακώσαμε με...

Δεν πήρε χαμπάρι ότι υπήρχε φωτογράφος! Αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό και ρεπορτάζ

Ελένη Μενεγάκη: Μυστική συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας! Την τσακώσαμε με...

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τσάκωσε την Ελένη Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας κι έχει όλο το ρεπορτάζ για την μυστική της συνάντηση!

Είχε λόγο που αρνήθηκε να δοκιμάσει την σκορδαλιά που ετοίμαζε την περασμένη Πέμπτη η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου... Διαβάστε παρακάτω...

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την μυστική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

Η παρουσιάστρια του ALPHA εκείνη τη μέρα ετοιμαζόταν για ένα επαγγελματικό ραντεβού, κάνοντας την εμφάνιση της στο κέντρο της Αθήνας με ένα διαφορετικό προφίλ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την μυστική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

Χωρίς το χαρακτηριστικό μαύρο μπουφάν της, αλλά με ένα εντυπωσιακό σκούρο μπλε σύνολο που τράβηξε τα βλέμματα, πάρκαρε κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία, βγήκε απ' το αυτοκίνητό της και κατευθύνθηκε στα γραφεία γνωστής εταιρείας κοσμημάτων, όπου την περίμεναν υψηλόβαθμα στελέχη.

«Ήταν τυπική στο ραντεβού της και καθαρά επαγγελματίας.

Η συνάντηση δεν κράτησε για πολλή ώρα και βγήκε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από άνθρωπο της εταιρείας», μεταφέρουν στο Youweekly.gr αυτόπτες μάρτυρες από εκείνη τη μέρα, με την παρουσιάστρια να αποχωρεί λίγο αργότερα και να επιστρέφει στο σπίτι της...

Αποκλειστικές φωτογραφίες με την μυστική συνάντηση της Ελένης Μενεγάκη στο κέντρο της Αθήνας

Φήμες λένε ότι από τώρα έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τα πέμπτα γενέθλια της μικρής Μαρίνας που είναι στις 29 Μαρτίου και η περήφανη μαμά της θέλει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Άλλωστε όσα γίνονται στη δουλειά, μένουν στη δουλειά και μετά εκείνη θέλει να αφιερώνεται στην οικογένειά της.

Ελένη Μενεγάκη - Μάκης Παντζόπουλος: Άγριος τσακωμός για το ζευγάρι! Το μεγάλο παράπονο και η αιτία της ρήξης!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Πατζόπουλος, είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!

Η Ελένη, έχει μεγάλη αδυναμία στον σύζυγό της, ο οποίος μπορεί να την στηρίζει σε κάθε της βήμα, ωστόσο δεν αγαπά καθόλου την δημοσιότητα!

Έτσι, η Ελένη στις περισσότερες δημόσιες εμφανίσεις της, δεν συνοδεύεται από τον Μάκη Παντζόπουλο. Ο Μάκης, προτιμά να μένει στο σπίτι τους μαζί με την Μαρίνα και τα υπόλοιπα παιδιά της Ελένης, αφού η οικογένεια τους είναι πάνω από όλα! Τις περισσότερες φορές, η Ελένη δείχνει να κατανοεί την επιθυμία του συζύγου της, ωστόσο χτες, ήταν μια διαφορετική μέρα για το ζευγάρι.

Η Ελένη, έπρεπε να πάει σε μια εκδήλωση εταιρίας με την οποία συνεργάζεται. Φυσικά, ο Μάκης Παντζόπουλος δεν ήθελε να την συνοδεύσει αφού ήξερε πως εκεί θα υπάρχουν κάμερες, συνεργεία αλλά και δημοσιογράφοι. Αυτό, δεν άρεσε καθόλου στην παρουσιάστρια, η οποία και του εξήγησε ότι ούτε στην προηγούμενη δημόσια εμφάνιση της δεν την συνόδευσε, και δεν θέλει αυτή τη περίοδο να δώσει λαβή για σχόλια. Ο Μάκης, δεν έκανε πίσω και ένας καβγάς δεν άργησε να ξεσπάσει!

Η διαμάχη του ζευγαριού, από την άλλη, δεν διήρκησε αρκετή ώρα, αφού η αγάπη τους είναι πιο δυνατή από μικροκαβγαδάκια! Σε χρόνο ρεκόρ, Ελένη και Μάκης τα ξαναβρήκαν, παρουσιάστρια έλαψε ξανά από χαρά και έλαμψε και με την παρουσία της στην σχετική εκδήλωση!

Δείτε την φωτογραφία από την χθεσινοβραδινή εκδήλωση γνωστής εταιρίας που βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη:

Η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη σε εκδήλωση γνωστής εταιρίας