Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Όταν έφυγε από τη ζωή το σπίτι μας έκλεισε! Μέθυσα άπειρες φορές!»

Τα συγκινητικά λόγια για την απώλεια που τον "τσάκισε"!

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσαλάκης: «Όταν έφυγε από τη ζωή το σπίτι μας έκλεισε! Μέθυσα άπειρες φορές!»
News 22.03.2019 21:42

Συγκινεί με τα λόγια του ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της Ελένης Μενεγάκη, για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Διαβάστε παρακάτω...

«Θυμάμαι έντονα τα παιδικά μου χρόνια. Όταν έφυγε η μητέρα μου για να πάει στην Αθήνα, ήταν άρρωστη, περίμενα ότι θα γυρίσει πίσω και θα είναι καλά. Όταν με φωνάξανε και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες έφυγε από τη ζωή. Τεράστιες δυσκολίες, κατά συνέπεια… ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που βάλαμε όλοι μαύρα. Ο πατέρας μου άφησε γένια κι εγώ ήμουν ένα παιδί 9 ετών το οποίο έπρεπε να επιβιώσει μέσα σε όλο αυτό. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές, με αποτέλεσμα να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία», ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Γιώργος Παρτσαλάκης - αποκλειστικό: "Έφυγε από ανακοπή καρδιάς!"

Γιώργος Παρτσαλάκης: " Αν βρουν κρυμμένα λεφτά ας με εκτελέσουν!"

Με αποκλειστικές δηλώσεις στο Youweekly.gr ο Γιώργος Παρτσαλάκης επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας για τον θάνατο που τον τσάκισε!

Ο ηθοποιός μας παραχώρησε μια συνέντευξη κατάθεση ψυχής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικονομική καταστροφή που είχε βιώσει... Διαβάστε παρακάτω...

Με την οικονομική καταστροφή που πάθατε, πήγατε για ένα διάστημα απομόνωσης στο χωριό σας στην Κρήτη. Ξαναγυρίσατε όμως πίσω...

Έκανα κάποιες επιχειρήσεις και έπαθα καταστροφή με αποτέλεσμα τα χρήματα που είχα βγάλει να χαθούν. Λαμόγιο δεν υπήρξα ποτέ ούτε απατεώνας! Αν βρουν κρυμμένα χρήματα ας με εκτελέσουν! Το στραπάτσο που έπαθα εγώ ήταν τόσο δυνατό που έπρεπε να απομονωθώ για να μαζέψω τον εαυτό μου. Έχω το καταφύγιο μου στην Κρήτη, και θα ξαναπάω άμα τύχει και μπορεί να μείνω εκεί για πάντα! Όμως όταν θα νιώσω απόλυτα έτοιμος θα ξαναγυρίσω πάλι εκεί, στην Αθήνα είμαι περαστικός! Μόλις τακτοποιήσω τα παιδιά μου θα αποχωρήσω!

Δείτε περισσότερα gossip θέματα με μόνο ένα κλικ

Share