Εφιάλτης για θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Καθηλώθηκα στο κρεβάτι! Έσπασα το ισχίο μου...»

Η εξομολόγηση που ραγίζει καρδιές!

Εφιάλτης για θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Καθηλώθηκα στο κρεβάτι! Έσπασα το ισχίο μου...»

Δύσκολες ώρες για τη θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία υπέστη κάταγμα στο σπίτι της και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι της.


Ο λόγος για την Στέλλα Γκρέκα, μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες του ελαφρού τραγουδιού. Διαβάστε παρακάτω....

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Espresso και του Νίκου Νικόλιζα, η τραγουδίστρια πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο και βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι της, από πότε.

Η θρυλική Μαρίνα από την ομώνυμη ταινία του 1947, στην οποία πρωταγωνίστησε με τον Δημήτρη Χορν,δήλωσε στην εφημερίδα:

«Είναι αλήθεια ότι από τον Δεκέμβριο έχω σπάσει το ισχίο μου. Είναι η δεύτερη φορά που μου συμβαίνει και το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή», τόνισε η Έλενα Γκρέκα.

H τραγουδίστρια Στέλλα Γκρέκα

Όπως διαβάζουμε, όλα συνέβησαν την παραμονή των Χριστουγέννων, όταν η Έλενα Γκρέκα θέλησε να στολίσει το δέντρο στο σαλόνι του σπιτιού της στα βόρεια προάστια. Όμως η καρέκλα που χρησιμοποίησε για να ανέβει γύρισε, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος. Χρειάστηκε η βοήθεια της οικογένειάς της, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, και να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα υγείας της!

Αλέξανδρος Σταύρου: «Στο πρόσφατο παρελθόν περάσαμε δύσκολα...»!

Συνέντευξη στο 7 ημέρες tv παραχώρησε ο Αλέξανδρος Σταύρου.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε, πως στο πρόσφατο παρελθόν πέρασαν δύσκολα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο ίδιος μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στην τηλεόραση, αλλά και για το αν είναι αισιόδοξος σαν άνθρωπος.

Αν, δεδομένου της καλής πορείας της σειράς, αποφασιζόταν να δοθεί παράταση, θα ενδιέφερε τον Αλέξανδρο Σταύρου;

«Βέβαια, γιατί να μη με ενδιέφερε; Μια σειρά που πάει καλά, εάν και εφόσον οι δημιουργοί της αποφασίσουν ότι μπορεί να συνεχιστεί, το πιο πιθανό είναι να τη στηρίξω και εγώ με την παρουσία μου και να συμμετέχω και εγώ σε αυτή».

Αλέξανδρος Σταύρου συνέντευξη

Αλέξανδρου Σταύρου: Αποκάλυψε τι θα κάνει αν συνεχιστεί «Η Επιστροφή»!

Πόσο δύσκολος έχει γίνει ο χώρος τα τελευταία χρόνια;

«Ιδιαιτέρως θα έλεγα. Στο πρόσφατο παρελθόν περάσαμε και ακόμα πιο δύσκολα. Γίνονταν ακόμα πιο λίγες σειρές από ό,τι γίνονται τώρα. Ήταν πολύ δύσκολο. Όλη αυτή η αβεβαιότητα, αν θα πληρωθείς, πότε θα πληρωθείς, μη χάσεις χρήματα. Ήταν δύσκολο...».

Όσο για το αν είναι αισιόδοξος;

«Ναι, γιατί όχι. Αν δουλεύεις, όσο μπορείς πιο έντιμα, αυτό ξεκινάει από τη βάση και φτάνει μέχρι και την κορυφή της πυραμίδας η εντιμότητα. Νομίζω λοιπόν, ότι μπορεί να υπάρξει φως στο τούνελ. Θέλω να πιστεύω ότι έχουμε πάρει και ένα μάθημα όλοι μας και ελπίζουμε. Ας προσπαθεί ο καθένας μας να κάνει το καλύτερο που μπορεί, τουλάχιστον, αν δεν έχουμε το συνολικό κέρδος, θα έχουμε το προσωπικό».

Μαριάννα Τουμασάτου-Αλέξανδρος Σταύρου: Σε ποιον μοιάζει η κόρη τους; Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Αλέξανδρος Σταύρου & Μαριάννα Τουμασάτου: Το ερωτευμένο ζευγάρι σε σπάνια δημόσια έξοδο!

Το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και τόσο λαμπερό!

Ο Αλέξανδρος Σταύρου και η Μαριάννα Τουμασάτουμ μπορεί να έχουν αρκετές υποχρεώσεις και ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους, αλλά πάντα βρίσκουν χρόνο να είναι μαζί! Διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τους, συμμετέχουν στο νέο πρόγραμμα του Ant1, ωστόσο βρίσκονται σε διαφορετικές σειρές. Η "Γυναίκα Χωρίς Όνομα" και η "Επιστροφή", είναι σειρές επιτυχημένες με την αγάπη του κόσμου να φαίνεται έμπρακτα!

Το ζευγάρι, Αλέξανδρος Σταύρου και Μαριάννα Τουμασάτου βρέθηκαν στο θέατρο Άλφα, στην πρεμιέρα, "Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια", απολαμβάνοντας την παράσταση, χαμογελαστοί στο φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr!

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr