Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Φορτωμένη με σακούλες! Το παντελόνι που φοράει είναι Zara και κοστίζει μόνο 30 ευρώ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε τα ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιού της και το Youweekly.gr έχει αποκλειστικές φωτογραφίες!

Σε λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 27 Απριλίου, ο βενιαμίν της οικογένειας της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του συζύγου της Θέμη Σοφού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια. Για την παρουσιάστρια αυτή θα είναι μια ξεχωριστή ημέρα, όπως και για τον γνωστό δικηγόρο, ο οποίος την ημέρα που γεννήθηκε ο μικρός συγκίνησε με το μήνυμά του στα social media. Είχε γράψει τότε: «Υπάρχουν στιγμές που ο λόγος δεν χωρά στον χρόνο. Καλώς όρισες αγόρι μου, να ζήσεις». Διαβάστε παρακάτω...

Happy Day: Αποκαλύψεις «βόμβα» για Ηλιάδη-Γκέντσογλου! «Τα είχε παράλληλα με τη Βίκυ Κάβουρα» (βίντεο)

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Οι ετοιμασίες για το πάρτι έχουν ήδη ξεκινήσει ώστε να είναι όλα πολύ ιδιαίτερα για αυτή την ημέρα, με την πολύτιμη πάντως συμμετοχή και βοήθεια από τις δύο μεγαλύτερες κόρες τους. Η γιορτή θα γίνει σε στενό φιλικό κύκλο, καθώς η συμπλήρωση του πρώτου έτους συμπίπτει με το Μεγάλο Σάββατο και σύσσωμη η οικογένεια θα βρίσκεται στο εξοχικό τους σπίτι και πατρική κατοικία του Θέμη στην Κορινθία για να περάσουν τις ημέρες του Πάσχα. Η Σταματίνα μιλά για τον γιο της και... λιώνει, όπως είναι φυσικό, ενώ συχνά το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές στο σπίτι. Με τον μικρό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων και ο Γιάννης-Εφραίμ έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι τελευταίοι μήνες, λόγω της εκπομπής της στον ALPHA αλλά κυρίως λόγω των τριών παιδιών της, ήταν αρκετά ζόρικοι για την παρουσιάστρια. Συχνά χαμογελώντας ομολογεί πως δεν της φτάνει το 24ωρό της, αλλά εκείνη με έναν μαγικό τρόπο τα βάζει όλα στη σειρά και τα προλαβαίνει. Εσχάτως, μάλιστα, και εν όψει του καλοκαιριού, έβαλε ξανά στο εβδομαδιαίο της πρόγραμμα τη γυμναστική.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η βάφτιση αργεί ακόμη...

Κανένας προγραμματισμός δεν έχει γίνει ακόμη για τη βάφτιση του μικρού. Η Σταματίνα θέλει να ολοκληρώσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στις 5 Ιουλίου, όταν και ρίχνει αυλαία για τη φετινή χρονιά το «Happy Day», για να έχει όλο τον ελεύθερο χρόνο να ρυθμίσει σωστά τις τελευταίες λεπτομέρειες. Υπάρχει η πιθανότητα το μυστήριο να γίνει και στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Η ημέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε εκμυστηρευτεί πώς διαπίστωσε ότι περίμενε το τρίτο της παιδί. Εκείνη την ημέρα, μάλιστα, πριν από 21 μήνες, ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα της εκπομπής της. «Ξύπνησα το πρωί, έκανα το τεστ και μόλις διαπίστωσα ότι ήταν θετικό πήγα αμέσως να ξυπνήσω τον Θέμη και να του πω στο αυτί πως είμαι έγκυος. Εκείνος μέσα στον ύπνο του μου είπε "μπράβο, αγάπη μου, με το καλό", του έδωσα ένα φιλί και έφυγα για τη δουλειά».

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Ψώνια για το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου της! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ!

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Οικογενειακή απόδραση στο εξωτερικό!

Οικογενειακή απόδραση στο εξωτερικό για την Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Θέμη Σοφό με τα παιδιά τους!

Το Youweekly.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο και έχει τραβήξει αποκλειστικές φωτογραφίες!

«Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο ωραία από αυτό που είμαι ή βλέπει ο άλλος. Άλλα έτσι ήμουν από μικρή. Είχα πολύ έντονη αυτοπεποίθηση»», είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή της η Σταματίνα σχολιάζοντας ένα ρεπορτάζ. Αυτή την αυτοπεποίθηση είναι αλήθεια πως οι τηλεθεατές τη διακρίνουν καθημερινά. Αυτή τη χρονιά η ζωή τής χαμογελά.

Οικογενειακή απόδραση για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό στο εξωτερικό

Ευτυχισμένη προσωπικά και επιτυχημένη στα επαγγελματικά. Χαρούμενη και υγιής με τους δικούς ανθρώπους πάντα στο πλευρό της και με διάθεση να χαίρεται το κάθε της λεπτό. Τους τελευταίους μήνες και με την έλευση του νέου μέλους της οικογένειάς της, του μικρού της γιου, θα περίμενε κανείς πως θα ήταν κλεισμένη στο σπίτι της και τον λιγοστό ελεύθερο χρόνο της προσηλωμένη στις άπειρες υποχρεώσεις. Αντίθετα, η Σταματίνα μαζί με τον σύζυγό της Θέμη έχουν αποφασίσει όταν μπορούν να ξεφεύγουν από τους τρελούς ρυθμούς τους για να περνούν ποιοτικό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά τους. Έτσι, μαζί τις δύο κόρες τους, τη Νάγια και τη Μαίρη, αναχώρησαν ξαφνικά το απόγευμα της Παρασκευής για ένα ακόμη ταξίδι στην Ευρώπη.

Είχε προηγηθεί η γιορτινή απόδραση στο Παρίσι στις αρχές της χρονιάς. Και λέμε πως η αναχώρηση ήταν ξαφνική, γιατί το ταξίδι αποφασίστηκε τελευταία στιγμή και ήταν μια έκπληξη του πατέρα της οικογένειας προς τις γυναίκες της οικογένειας. Ο βενιαμίν Γιάννης Εφραίμ έμεινε για μία ακόμη φορά με τις γιαγιάδες του, αφού είναι πολύ μικρός ακόμη για να ακολουθήσει σε ένα τέτοιο ταξίδι με το αεροπλάνο. Το ζευγάρι μαζί με τις κόρες του επέστρεψαν το μεσημέρι της Δευτέρας.

Οικογενειακή απόδραση για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό στο εξωτερικό

Τυφώνας Σταματίνα

Οι τηλεθεάσεις πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και η παρουσιάστρια του ALPHA αποδεικνύει πως είναι η σταθερή αξία του πρωινού και ο... ρυθμιστής των εξελίξεων σε ό,τι αφορά στα νούμερα τηλεθέασης. Ο ανταγωνισμός φέτος είναι πιο σκληρός από ποτέ. Την περασμένη Τετάρτη το «Happy Day» έφτασε σε ένα τέταρτο στο 29%, ενώ στο γενικό κοινό ο μέσος όρος ήταν στο 22%. Η ευελιξία της στη «μάχη» των πρωινών προγραμμάτων επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο.

Alpha: Χαμός με την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Βρήκαμε τι φοράει

Οικογενειακή απόδραση για Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμη Σοφό στο εξωτερικό

Η Σταματίνα επέλεξε μπουφάν (παρόμοιο θα βρεις στα Lacoste στο notos.gr με €339) και παντελόνι, Zara (€25,95). Οι τσάντες και τα sneakers (€1.037) είναι Chanel και τα γυαλιά ηλίου Gigi Hadid x Vogue Eyewear (€165, Π.Λ.Τ.)

Διαβάστε περισσότερα θέματα news στο Youweekly.gr