Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ανήθικη πρόταση και τα 30.000 ευρώ! Αποκάλυψη - βόμβα...

Οι γυμνές φωτογραφίες και το σοκ της Ευριδίκης Βαλαβάνη!

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η ανήθικη πρόταση και τα 30.000 ευρώ! Αποκάλυψη - βόμβα...

Μια αποκάλυψη βόμβα έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για την ανήθικη πρόταση που του έγινε στο παρελθόν και τα 30.000 ευρώ!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Διαβάστε παρακάτω...

Ο σύντροφος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη δέχτηκε πρόταση από άντρα να κοιμηθεί μαζί του και να κερδίσει υπέρογκο χρηματικό ποσό!

Για την ακρίβεια ανέφερε:

"Λοιπόν, γυμνές φωτογραφίες φουλ. Πλέον δεν μου στέλνουν φωτογραφίες αλλά στην αρχή ναι. Τον πρώτο καιρό δεν έμπαινα στη διαδικασία να τις ανοίξω γιατί ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα. Τώρα, έχουν ελαττωθεί πάρα πολύ και είχα και πρόταση τύπου "Σου δίνω 30.000 ευρώ, 20.000 ευρώ ή 10.000 ευρώ για να κάνουμε αυτό" από άντρες! Οι γυναίκες δεν έχουν αυτό το μπάτζετ. Πιστεύω ότι αυτά παίζουν σε όλους δεν είναι μόνο σε μένα! Δεν έκανα ούτε καν αποδοχή στα μηνύματα, γιατί αν το κάνεις αποδοχή, σημαίνει ότι το διάβασες."

Αυτά αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του Survivor, πρόσφατα, στην εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη, Celebrity travel.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Κωνσταντίνος Βασάλος: Έχουν ήδη χωρίσει και δεν το ξέρει κανείς;

Αποκλειστικό: Άγριος τσακωμός για Βαλαβάνη - Βασάλο! Οι φωνές και τα... γαλλικά!

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ALPHA με πρωταγωνιστές, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο!

Το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κανάλι για την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", και αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις της ήρθε ο - αγαπημένος της - Κωνσταντίνος να την πάρει αλλά κάπου εκεί έγινε το έλα να δεις με το ζευγάρι και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το πιπεράτο περιστατικό μέσα από το Vanda's blog.

Η Ευρυδική Βαλαβάνη, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, όταν σχόλασε δεν έφυγε από το κανάλι απευθείας καθώς περίμενε την σχέση της να έρθει να την πάρει! Η αλήθεια είναι πως έμεινε στο κανάλι μιάμιση ώρα παραπάνω περιμένοντας τον Βασάλο να φτάσει στον ALPHA κι από ένα σημείο και μετά, όπως μου μεταφέρθηκε, το χαμόγελό της έσβησα και την θέση του πήραν πολλά, μα πολλά νεύρα!

Η παρουσιάστρια καθόταν μόνη της και μιλούσε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο! Με ποιον; Άγνωστο! Πάντως τα νεύρα της όλο και χειροτέρευαν! Από μακρυά φαινόταν πως είχε ένταση στον τόνο της φωνής της και οι κινήσεις της ήταν αρκετά αμήχανες! Σε κάποια φάση, μάλιστα, η πηγή μου, μου μετέφερε χαρακτηριστικά πως "Την άκουσα να ... τα ρίχνει τα γαλλικά της στο τηλέφωνο! χα,χα" , μου αποκάλυψε το άτομο που μου μετέφερε το όλο σκηνικό...

Αφού πέρασε η μιάμιση ώρα, λοιπόν, ο Βασάλος έφτασε και την περίμενε έξω από το κανάλι αλλά τον πήρε κι αυτόν η μπάλα καθώς είχε καθυστερήσει αρκετά να πάει να την πάρει κι εκείνη ήταν ήδη νευριασμένη από το τηλεφώνημα που την τάραξε νωρίτερα και μπήκε στο αμάξι με κατεβασμένα τα μούτρα!

Χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε πως "Τον είδε από μακριά κι όσο πλησίαζε στο αυτοκίνητο τόσο τον κοιτούσε με επικριτικό βλέμμα και κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι!".

Για να μην σας τα πολυλογώ, το αμάξι έφυγε με την παρουσιάστρια να φαίνεται πως φωνάζει! Τώρα αν φώναζε στον έρωτά της ή αν του μετέφερε με ένταση το περιστατικό που την τάραξε νωρίτερα δεν ξέρουμε, γιατί τα παράθυρα ήταν κλειστά και δεν ακουγόταν τίποτα! Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως δεν ήταν μια καλή ημέρα για την Ευρυδίκη...

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr