Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο - βόμβα της showbiz! «Μου ξερίζωνε τα μαλλιά, με χτυπούσε διαρκώς»!

Οι αποκαλύψεις που καίνε τον ηθοποιό!

Νέες αποκαλύψεις για το διαζύγιο - βόμβα της showbiz! «Μου ξερίζωνε τα μαλλιά, με χτυπούσε διαρκώς»!

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για ένα από τα πιο διάσημα διαζύγια της showbiz!

«Μου ξερίζωνε τα μαλλιά, με χτυπούσε διαρκώς», εξομολογήθηκε η celebrity "καίγοντας" τον ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ την Πέμπτη η 32χρονη Άμπερ Χερντ ζήτησε από δικαστήριο να απορρίψει την μήνυση που υπέβαλλε ο Τζόνι Ντεπ, ζητώντας μάλιστα 50 εκατομμύρια δολάρια, για άρθρο που είχε γράψει η ηθοποιός παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας τον Δεκέμβριο του 2018.

Στην νέα αγωγή που υπέβαλλε η Άμπερ Χερντ προχωρά σε αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για περισσότερα από δώδεκα υποτιθέμενα περιστατικά, τόσο πριν όσο και κατά την διάρκεια του πολυτάραχου έγγαμου βίου τους, που κράτησε μόλις ένα χρόνο. Ισχυρίστηκε πως ο Τζόνι Ντεπ ήταν διαρκώς μεθυσμένος ή μαστουρωμένος, έγινε «Τέρας» και την χτυπούσε, την χαστούκιζε, την κλωτσούσε και προσπάθησε να την πνίξει. Υπάρχουν επίσης λεπτομέρειες σχετικά με μια επίθεση στην οποία ο Τζόνι Ντεπ χτύπησε πολύ άσχημα την Άμπερ Χερντ και της τράβηξε τόσο δυνατά τα μαλλιά, που έφυγαν ολόκληρες τούφες.

Στα δικαστικά έγγραφα που έδωσε στη δημοσιότητα το Page Six της New York Post, η Άμπερ Χερντ υποστηρίζει πως λόγω της κατάχρησης ουσιών, δημιουργήθηκε μια προσωπικότητα που αμφότεροι αναφέρονταν ως «Το Τέρας» όπως σε ένα πρωινό τον Μάιο του 2014, όπου το ζευγάρι ταξίδευε από την Βοστόνη προς το Λος Άντζελες με ιδιωτικό αεροσκάφος.

«Στην πτήση, ο Τζόνι ζήτησε από τους αεροσυνοδούς να του δώσουν μία φιάλη οξυγόνου και έπινε πολύ. Οι βοηθοί του μου είχαν πει ότι ήταν αναστατωμένος που γυρνούσα μια ταινία με μια ρομαντική σκηνή με τον Τζέιμς Φράνκο την προηγούμενη μέρα. Λίγο αργότερα, ο Τζόνι άρχισε να μου πετά αντικείμενα. Αντί να αντιδράσω στην συμπεριφορά του, απλά άλλαξα θέση. Αυτό δεν τον σταμάτησε. Έσπρωξε προκλητικά προς το μέρος μου μια καρέκλα κάποια στιγμή που πήγα να περάσω και μου φώναζε κοροϊδευτικά το όνομα ‘Τζέιμς Φράνκο’», αποκάλυψε.

Βόμβα! Αυτή είναι η αιτία του πολύκροτου διαζυγίου στη showbiz!

Πριν λίγους μήνες έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση πως ο Robert De Niro χωρίζει με την επί 20 χρόνια σύζυγό του Grace Hightower.

Αυτό όμως που τελικά είναι πιο σοκαριστικό από το ίδιο το διαζύγιο είναι ο λόγος για τον οποίο η Grace ήθελε να χωρίσει τον ηθοποιό. Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα λοιπόν με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Robert De Niro κατηγορήθηκε ότι δεν έχει καλή σχέση με την καθαριότητα.

Ο Robert De Niro χωρίζει με την επί 20 χρόνια σύζυγό του Grace Hightower.

Πιο συγκεκριμένα, η εν διαστάσει σύζυγος του τον ενοχοποιεί, λέγοντας ότι έμενε αξύριστος και δεν έκανε μπάνιο με αποτέλεσμα να μυρίζει ανυπόφορα.

Μάλιστα ειπώθηκε ότι βρωμούσε τόσο άσχημα που εκείνη έπρεπε να ανοίξει όλα τα παράθυρα του σπιτιού για να ξεμυρίσει ο χώρος.

Φίλες της που μίλησαν στην εφημερίδα χαρακτήρισαν το Robert De Niro ως ένα “δύσκολο άνθρωπο”. Ο ηθοποιός ακόμη δεν έχει λάβει θέση για όλα αυτά.

Η περιουσία που πρέπει να διαχωριστεί μετά από αυτό το διαζύγιο είναι περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια- μεγάλα καράβια, μεγάλες φουρτούνες.