Δέσποινα Βανδή: Πήρε το αίμα της πίσω στο OPEN!

Έκανε χαμό στο κανάλι!

Δέσποινα Βανδή: Πήρε το αίμα της πίσω στο OPEN!

Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες εβδομάδες η Δέσποινα Βανδή στο κανάλι του OPEN φροντίζει να πάρει το αίμα της πίσω.

Φροντίζει να πάρει το αίμα της πίσω από αυτούς που την αμφισβήτησαν ότι δεν έκανε τουλάχιστον στην αρχή της εκπομπής της το "My Greece" καλά νούμερα στην τηλεθέαση! Διαβάστε παρακάτω...

Η Δέσποινα Βανδή κυριολεκτικά μεταμορφωμένη καταφέρνει και ξεπερνάει σε νούμερα τηλεθέασης πολλά προγράμματα του ανταγωνισμού της αλλά και πλέον είναι πάνω από το μέσο όρο του καναλιού.

Συγκεκριμένα εχθές το my Greece που ήταν στο Ναύπλιο έκανε 9,0 στο δυναμικό κοινό με εξαιρετικά τέταρτα 7,7 8,6 11,5 8,1!

Να σημειώσουμε εδώ ότι η Δέσποινα Βανδή παραλαμβάνει από το προηγούμενο πρόγραμμα μόλις 4,7.

Αυτό σημαίνει ότι όποιος μπαίνει στην εκπομπή της και μένει και προστίθεται και περισσότερος κόσμος στην πορεία.

Άρα θετικά τα μηνύματα από το my Greece της Δέσποινας Βανδής στην τηλεόραση του OPEN!

Δέσποινα Βανδή: Δύσκολες ώρες για την τραγουδίστρια! Έπεσε από τα ψηλά στα... χαμηλά!

Από τα ψηλά στα χαμηλά έπεσε έτσι ξαφνικά η τραγουδίστρια και πλέον παρουσιάστρια, Δέσποινα Βανδή και περνάει αρκετά δύσκολες ώρες!

Τι συνέβη;

Τα νούμερα της εκπομπής "My Greece" εκεί που είχαν κάνει μια άνοδο και είχαν εκπλήξει θετικά το κανάλι, έπεσαν ξανά!

Την προηγούμενη εβδομάδα η Δέσποινα Βανδή κατάφερε να πιάσει στο OPEN tvτο 8,2 στο δυναμικό κοινό και να ξεκολλήσει επιτέλους από το 5% που έκανε ως συνήθως!

Μάλιστα τα τέταρτά της ήταν αρκετά καλά: 6,2 8,8 9,8 8,0!

Αυτή την Κυριακή, όμως, 7 Απριλίου, τo My Greeece και η Δέσποινα Βανδή έπεσαν από την κορυφή καθώς από το 8,2 πήγε κατευθείαν στο 6,7! Αρκετά μεγάλη πτώση θα έλεγε κανείς...

Μάλιστα τα τέταρτά της έπεσαν κι αυτά:

5,9

7

8,1

5,7!

Open: Γιατί απέτυχε η Βανδή στο “My Greece”!

Εχθές Κυριακή στην τηλεόραση του Open, είχαμε την περίφημη πρεμιέρα της Δέσποινας Βανδή με την ταξιδιωτική εκπομπή my Greece!

Ομολογουμένως η τραγουδίστρια αλλά και το κανάλι περίμεναν κάποια νούμερα καλύτερα νούμερα στην τηλεθέαση!

Διαβάστε αναλυτικά στο παρακάτω λινκ τα νούμερα του “My Greece”
Open - Πρεμιέρα: Τι νούμερα έκανε η Δέσποινα Βανδή με το “My Greece”; Τα κατάφερε η...


Η Δέσποινα Βανδή λοιπόν κατάφερε να κάνει νούμερα στο γενικό σύνολο λίγο πιο κάτω από τον μέσο όρο του open! Είναι δικαιολογημένα; Είναι εντελώς αδικαιολόγητα για το όνομα της συγκεκριμένης παρουσιάστριας αλλά και για την επένδυση κόστους του καναλιού!


Το 7,1 στο γενικό σύνολο είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα μειωθεί στην δεύτερη εκπομπή!


Την πήγε λοιπόν στραβά στην ταξιδιωτική εκπομπή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και δεν κατάφερε να πιάσει το επιθυμητό αποτέλεσμα;


Ξεκινάμε από τα απλά για να πάμε στα πιο σύνθετα! Πρώτα απ’ όλα το όνομα. Το my Greece είναι ένα όνομα εκπομπής, το οποίο σίγουρα δεν είναι πιασάρικο! Ασχολείσαι με μία ταξίδι εκπομπή που αφορά στην Ελλάδα, αλλά το όνομα δεν είναι ελληνικό! Αυτό και από μόνο του είναι ένα τεράστιο μειονέκτημα. Η εκπομπή ως σκηνική παρουσία και σκηνοθετική είναι άψογη όμως λείπει το νεύρο και η ένταση στο μοντάζ!


Επίσης η εκπομπή φάνηκε να μην έχει αρχή μέση και τέλος! Σίγουρα το σενάριο υστερούσε.
Αυτά όλα είναι ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Το μεγάλο πρόβλημα όμως της Δέσποινας Βανδή και της εκπομπής της δεν είναι αυτό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι το συγκεκριμένο κόνσεπτ δεν ακουμπά στην ψυχή του τηλεθεατή. Η Δέσποινα Βανδή, προφανώς μαζί με το Βαγγέλη Δρίσκα, έφτιαξαν μια εκπομπή που άρεσε στους ίδιους αυτή ήταν και η παγίδα!


Το σημαντικό σε τέτοιες εκπομπές είναι να σκέφτεσαι όπως θα σκεφτόταν και ένας τηλεθεατής που ενδεχομένως θα ήθελε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο μέρος. Δεν έχει απολύτως καμία αξία τι μας αρέσει εμάς ως παρουσιαστές, σημασία έχει να μπούμε στο μυαλό και την ψυχή του τηλεθεατή, κάτι που τουλάχιστον στην πρώτη εκπομπή η Δέσποινα Βανδή δεν το πέτυχε.

Όσο και να είμαστε καλοί στην κουζίνα μας όσο καλοί και να είμαστε στο σαλόνι του σπιτιού μας, όταν περιγράφουμε ταξίδια είναι εντελώς διαφορετικό όταν το κάνουμε στην τηλεόραση για τους τηλεθεατές!

Εκεί σκεφτόμαστε για τον άνθρωπο που θα μας παρακολουθήσει, τα θέλω μας έρχονται δεύτερα. Αν αυτό δεν το συνειδητοποιήσει η Δέσποινα Βανδή το my Greece θα είναι άλλο ένα αποτυχημένο πρόγραμμα!