Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Τι έγραψε στα social media;

Power of Love: Το πρώτο μήνυμα της Νέρτζη μέσα από το νοσοκομείο!

Το νέο επεισόδιο του Power of Love ξεκίνησε χωρίς τη Νέρτζη, αφού όπως σας ενημερώσαμε η παίκτρια βρίσκεται στο νοσοκομείο!


Η Μαρία Μπακοδήμου ενημέρωσε τους παίκτες του Power of Love πως η Νέρτζη απουσιάζει μετά από μια μικρή ταλαιπωρία με την υγεία της και θα επιστρέψει σύντομα! Διαβάστε παρακάτω....


Λίγες ώρες αργότερα, η Νέρτζη έκανε τη νέα της ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Αυτό που δεν μπορείς να πεις είναι δικό σου. Αυτό που αποκρύπτετε σας ελέγχει»! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Power of love - βόμβα: Παίκτες έσπασαν τους κανόνες και έκαναν σ3ξ στο σπίτι! (Βίντεο)

Power of love - αποκλειστικό: Είναι οριστικό! "Μαύρο" στο ριάλιτι αγάπης! Πότε;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr το Power of love, το ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ, θα φάει "μαύρο"! Είναι οριστικό...

Μέσα από το Vanda's blog, θα σας μεταφέρω όλες τις εξελίξεις που συμβαίνουν στο κανάλι του Φαλήρου για το συγκεκριμένο project!

Πριν από λίγες ημέρες, σας είχα αποκαλύψει πως το μέλλον του ριάλιτι είναι αβέβαιο για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τα νούμερα που σημειώνει είναι αρκετά χαμηλά και το κανάλι δεν ξέρει κατά πόσο θέλει να στοιχηματίσει πάλι σε αυτό ή να βγάλει στον αέρα κάτι άλλο πιο φρέσκο!

Ωστόσο, η Μαρία Μπακοδήμου είτε με το Power of love είτε χωρίς αυτό, θα παραμείνει στο κανάλι και θα αξιοποιηθεί σε κάποιο άλλο πρόγραμμα!

Αλλά... για να μην ξεφεύγω από το θέμα μου! Το κανάλι αποφάσισε, σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες να ρίξει μαύρο στο ριάλιτι της αγάπης την Μεγάλη Εβδομάδα!

Τα γυρίσματα θα κάνουν κάποια παύση, καθώς και η προβολή για όλη την συγκεκριμένη εβδομάδα αφού άλλωστε και το περιεχόμενο δεν... ενδείκνυται για την εβδομάδα αυτή!

Ωστόσο, από την Δευτέρα του Πάσχα θα προβάλλεται κανονικά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Χωρισμός βόμβα στο Power of Love! Tα έσπασαν οι...

Έναν χωρισμό βόμβα είδαμε σήμερα, στο επεισόδιο του Power of Love! Το αγαπημένο ζευγάρι, τελικά αποφάσισε να το διαλύσει!


Ο παίκτης του Power of Love εξέφρασε το παράπονό του για τη συμπεριφορά της φίλης του αλλά η κουβέντα πήρε άσχημη τροπή!


Ο Παύλος, πλησίασε την Κατερίνα δηλώνοντας: «Αν εσύ αποφασίσεις πως δεν θέλεις να είσαι μαζί μου γιατί δεν μπορείς, θα το τελειώσουμε. Αν επιλέξεις εσύ κάποιον άλλον οκ. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα: “Θέλω αυτό τον άνθρωπο”. Και κάθε φορά που γινόταν κάτι στραβό έλεγα πως θέλω να το προσπαθήσω».

Από την άλλη η Κατερίνα Σαββοπούλου ζήτησε να απομακρυνθεί από τον Παύλο προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις της.

«Κι εγώ, κι εσύ, πιεστήκαμε πολύ. Νιώθω ότι θέλω να μείνω μόνη μου», ανέφερε η ίδια και... τον έστειλε, λίγο μετά τον χωρισμό της Ολυμπίας με τον Ίονα και το μήνυμα της, όλο νόημα!

Δείτε το σχετικό βίντεο: