Ελεονώρα Μελέτη: Συναισθηματικά φορτισμένη η παρουσιάστρια!

Τι συνέβη;

Ελεονώρα Μελέτη: Συναισθηματικά φορτισμένη η παρουσιάστρια!

Μια φωτογραφία δημοσίευσε η Ελεονώρα Μελέτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την μικρή της κορούλα και αποκάλυψε το πόσο συναισθηματικά φορτισμένη ήταν το βράδυ του Σαββάτου!

Η παρουσιάστρια του ALPHA διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς δίπλα της έχει τον αγαπημένο της σύζυγο, Θοδωρή Μαροσούλη και μαζί βλέπουν την μικρή τους να μεγαλώνει και να ξεκινάει την ζωή της. Διαβάστε παρακάτω...

Μιας και η Ελεονώρα είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των socia media το βράδυ του Σαββάτου, ξημερώματα Κυριακής, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο instagram στην οποία κρατά αγκαλιά το κοριτσάκι της και το κοιτάζει στα μάτια!

Αυτό που συγκίνησε περισσότερο από το τρυφερό στιγμιότυπο ήταν το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία! Ένα κείμενο που αποκάλυψε πόσο συναισθηματικά φορτισμένη, από θετικής πλευράς, είναι η παρουσιάστρια του "Μετά τα Μεσάνυχτα".

Δείτε την φωτογραφία:

Ελεονώρα Μελέτη: Συναισθηματικά φορτισμένη η παρουσιάστρια! Η φωτογραφία με την μικρή της κόρη και η αποκάλυψη...

"Ποσό τυχερή να είμαι η μαμά σου, να σε κρατάω αγκαλια κ να ανασαίνω το άρωμα σου, να με κοιτας κ να γελάς, να αγγίζεις τα μαλλιά μου, να μου φιλάς το πρόσωπο, να Σ έχω αγκαλια μου! Για σένα λουλουδάκι μου θα γράφω εγώ στιχάκια, να στ ακουμπάω απαλά στα τρυφερά χειλάκια! Υγ: άλλη παιδι δεν έκανε μόνο η ΜαρΓιω το Γιάννη. #truelove#baby #babygirl#babyalexandra #feeling#blessed