Ουγγαρέζος: Τα έχωσε άσχημα στον Βασάλο! «Τον γνωρίσαμε επειδή είχε δύο γκόμενες και λιποθυμούσε στο Survivor»!

Ο κόντρα τους συνεχίζεται με την ατάκα φωτιά του παρουσιαστή!

Ουγγαρέζος: Τα έχωσε άσχημα στον Βασάλο! «Τον γνωρίσαμε επειδή είχε δύο γκόμενες και λιποθυμούσε στο Survivor»!

Μια κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Μάλιστα, ο παρουσιαστής τα έχωσε άσχημα στον πρώην παίκτη του Survivor.

Την προηγούμενη εβδομάδα μέσα από το Πρωινό είχε μιλήσει για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος δεν εμφανίστηκε στη στήλη της γιαγιάς. Μάλιστα η Φαίη Σκορδά είχε πάρει και εκείνη θέση λέγοντας πως αν γυριστεί η συνέντευξη δεν θα την προβάλει στην εκπομπή.

Το Σάββατο ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε απαντήσει μέσω της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», λέγοντας πως θα προτιμούσε να λυθούν οι διαφορές εκτός τηλεοπτικού αέρα και πως έχει πολλές υποχρεώσεις και για αυτό δεν τα κατάφερε.

Σήμερα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπή, αποκάλυψε: «Ενημερώνω την Φαίη, ότι έχει γίνει αυτό. Θεώρησε η Φαίη καλό να μου απαντήσει στον αέρα πως και να έρθει δεν θα το παίξω εγώ. Συμφωνώ απόλυτα με την Φαίη, αλλά η Φαίη το είπε».

Μάλιστα στην εκπομπή Ευτυχείτε, είπε: «Ο Βασάλος φρόντισε από όλους σε εμένα να σηκώσει… και απαντάει σε εμένα! Τον Βασάλο τον γνωρίσαμε γιατί είχε δύο γκόμενες μία έξω και μία μέσα στο παιχνίδι και επειδή λιποθυμούσε στο Survivor».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η απάντηση κόλαφος στον Κωνσταντίνο Βασάλο! «Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί...»!

Απάντηση κόλαφο στον Κωνσταντίνο Βασάλο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, σχετικά με τα βεντετιλίκια ανάμεσα τους, λέγοντας πως δεν θα τον πάρει τηλέφωνο.

Για την ιστορία, να πούμε πως ο Δημήτρης, προσκάλεσε τον Κωνσταντίνο να πάει στην Γιαγιά του Πρωινού για συνέντευξη αλλά αρνήθηκε, με τον παρουσιαστή να λέει on air στο Πρωινό τι συνέβη.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε στην εκπομπή «Όλα λάθος» και απάντησε στην φημολογούμενη κόντρα του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Πρώτα από όλα δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο, τον εκτιμώ για αυτό και τον προσκάλεσα στην συγκεκριμένη ενότητα. Γι’ αυτό έκανα και το αίτημα τόσο νωρίς, κάποια στιγμή λοιπόν, με ρώτησε η επικεφαλής της εκπομπής στο διάλειμμα, και μου απάντησε on air. Εγώ οφείλω να ενημερώσω την ομάδα της εκπομπής και την επικεφαλής μου.

Ούτε η Φαίη έχει κάτι με τον Κωνσταντίνο, ούτε εγώ… Την απάντηση της Φαίης την στηρίζω απόλυτα! Είμαι απόλυτα σύμφωνος όσο και αν συμπαθώ και εκτιμώ τον Κωνσταντίνο. Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο γιατί δεν έχουμε κάτι να λύσουμε… θα τον έπαιρνα αν είχαμε κάποιο πρόβλημα και, εδώ να έρθει θα τον χαιρετήσω».

undefined

Φαίη Σκορδά: Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά της μηνύματα! Απίστευτο σκηνικό...

Και όμως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά και το σκηνικό μοιάζει απίστευτο αλλά... είναι αληθινό!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, είδε την ταινία “Avengers” και έσπευσε να ενημερώσει την Φαίη Σκορδά για τις εξελίξεις.

Η δυσπιστία της Φαίης, ήταν αρκετή για να κάνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να δημοσιεύσει την συνομιλία τους και να σχολιάσει, κάνοντας φυσικά χιούμορ!

«9 το πρωί ανάμεσα σε δυο παιδικά πάρτυ, συζητάμε με την παρουσιάστρια τα θέματα που απασχολούν την εκπομπή …Τι τράβαω…». Δείτε την σχετική ανάρτηση που μπορεί να προκαλέσει, ξανά... τον τσαμπουκά της!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δημοσίευσε προσωπικά μηνύματα της Φαίης Σκορδά