MasterChef spoiler: Σήμερα ο ημιτελικός! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μαγειρικής!

MasterChef spoiler: Σήμερα ο ημιτελικός! Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει;

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Πάνο να χάνει στην δοκιμασία και να φεύγει. Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει όμως σήμερα από το MasterChef;

Μεγάλο το άγχος κριτών και παικτών μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό!

Η τελευταία φάση των ημιτελικών του MasterChef, η οποία θα κρίνει ποιοι θα είναι οι δυο μεγάλοι φιναλίστ του φετινού MasterChef, είναι γεγονός. Ίσως το πιο σημαντικό Mystery Box του διαγωνισμού, με υλικά επιλογής του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, θα σηκώσουν σήμερα ο Μανώλης, ο Χρήστος και η Σπυριδούλα.

Το καλύτερο πιάτο, που θα δοκιμάσουν οι τρεις κριτές, θα στείλει τον δημιουργό του στον εξώστη χρίζοντας τον παράλληλα ως τον πρώτο μεγάλο φιναλίστ του φετινού MasterChef! Οι υπόλοιποι δυο διαγωνιζόμενοι καλούνται αυτή τη φορά να αντιγράψουν ένα πιάτο του πρώτου Έλληνα Chef με δυο αστέρια Michelin, Άγγελου Λάντου. Ένα πιάτο φαινομενικά απλό αλλά στην ουσία εξαιρετικά πολύπλοκο και χρονοβόρο.

Αυτοί που θα είναι ψύχραιμοι και θα καταφέρουν να τιθασεύσουν το άγχος τους, θα κάνουν το πρώτο μεγάλο και καθοριστικό βήμα προς τον μεγάλο τελικό. Ένα μεγάλο βήμα προς το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

MasterChef: Έπιασαν φωτιά την ώρα του γυρίσματος! Έτρεξε να την σβήσει ο Σωτήρης Κοντιζάς! (Βίντεο)

Πιάσανε φωτιά στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef και ο Σωτήρης Κοντιζάς έτρεξε να την σβήσει.

Μετά την παρουσιάση του mystery box συνέβη κάτι που δεν περιμέναμε!

Ο Μανώλης είχε αφήσει ένα χαρτί, το οποίο άρπαξε φωτιά.

Εκεί βρέθηκε ο κριτής, Σωτήρης Κοντιζάς και πήρε το χαρτί προκειμένου να το αφήσει στη βρύση και να μην επεκταθεί η φωτιά.

Ο Μανώλης με τη σειρά του, ευχαρίστησε τον κριτή που τον βοήθησε και βρέθηκε τη σωστή στιγμή στο σωστό σημείο.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Η αποκάλυψη του Παντελή για την αληθινή συμπεριφορά της Σπυριδούλας στο παιχνίδι!

Μετά την αποχώρηση του από το MasterChef ο Παντελής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή των «Κούκου» στο Star και αποκάλυψε ποια είναι η συμπεριφορά της Σπυριδούλας μέσα στο παιχνίδι!

Ο Παντελής Βούρος είναι ο πιο αγαπητός παίκτης του φετινού κύκλου.

Αρχικά ο ίδιος αναφέρθηκε στον Χρήστος Μπάρκα ή αλλιώς κρατς και στην συνέχεια για την Σπυριδούλα.

«Ο Χρήστος είναι πιο καλό παιδί από ότι φαντάζεστε. Ο Χρήστος κάποια πράγματα τα παίρνει πιο προσωπικά από μένα. Κάποιες συμπεριφορές στο παιχνίδι ίσως τον πείραξαν.

Η Σπυριδούλα πιστεύω είναι λίγο παρεξηγημένη. Δεν είναι τόσο κακιά όσο φαίνεται. Στα πλαίσια του παιχνιδιού ο καθένας βγάζει ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Η Σπυριδούλα ό,τι ήθελε να πει το έλεγε. Δεν ξέρω τι έλεγε πίσω από τις κάμερες, αλλά στην παρέα είναι πολύ καλή, χαβαλές. Και μαγειρικά είναι πολύ καλή», είπε, μεταξύ άλλων, ο Παντελής.

undefined