Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Τσαπανίδου; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Τα νούμερα μίλησαν!

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με καλεσμένη την Τσαπανίδου; Σάρωσε ή τσακίστηκε;

Η Ελεονώρα Μελέτη, φιλοξένησε χτες στην εκπομπή της, Μετά τα Μεσάνυχτα την Πόπη Τσαπανίδου! Τι τηλεθέαση έκανε όμως στον Alpha tv; Σάρωσε ή τσακίστηκε; Τα νούμερα μίλησαν και τα έχουμε πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr!

Θα ξεκινήσουμε λέγοντας ότι χτες η Πόπη Τσαπανίδου έκανε πραγματικά μια κατάθεση ψυχής! Η ίδια, μίλησε για το φοβερό δυστύχημα του άντρα της και φαίνεται πως τα όσα ανέφερε συγκίνησαν το τηλεοπτικό κοινό!

18.6 χτύπησε στο δυναμικό κοινό και ο Αρναούτογλου απέναντι με καλεσμένο τον ράπερ Sin Boy θρηνεί στο... 12%! Αξιοσημείωτο είναι ωστόσο, ότι η ταινία του Star, Spy ξεπέρασε και τους δύο και τερμάτισε πρώτη στην late night ζώνη!

Δείτε τα τέταρτα της Ελεονώρας Μελέτη:

26.6
19.6
22.6
17.9
17.7
13.4
12.7

... και τα συνολικά νούμερα τηλεθέασης της late night ζώνης:

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2night show, 12

Alpha: Μετά τα μεσάνυχτα, 18,6

SΤAR: Spy 21,1

Τηλεθέαση Ελεονώρα Μελέτη: Την χαντάκωσαν ή όχι οι καλεσμένοι της;

Τι τηλεθέαση έκανε χτες η Ελεονώρα Μελέτη; Άραγε οι καλεσμένοι της χτες, την χαντάκωσαν ή όχι; Έχουμε όλα τα νούμερα!

Η Ελεονώρα Μελέτη χτες, στην εκπομπή της, Μετά τα μεσάνυχτα είχε καλεσμένο τον Μελέτη Ηλία από την σειρά του Αlpha To σόι σου (Διαβάστε την πιο πρόσφατη εξέλιξη). Ο ίδιος μάλιστα, έκανε ιδιαίτερα ζουμερές αποκαλύψεις και όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης, συγκίνησε το δυναμικό κοινό!

19,7 έκανε η Ελεονώρα και έστειλε στη δεύτερη θέση τον Αντώνη Κανάκη με το Βινύλιο! Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για την late night ζώνη:

Μετά τα μεσάνυχτα
ALPHA: Mετά τα μεσάνυχτα, Μελέτη, 19,7

ΣΚΑΙ: Βινύλιο, 17,6

Ελεονώρα Μελέτη: Τι τηλεθέαση έκανε με την Νανά Παλαιτσάκη;

Τι τηλεθέαση έκανε χτες η Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της, Μετά τα μεσάνυχτα στον Alpha με καλεσμένη τη Νανά Παλαιτσάκη;

Η Νανά, έδωσε μια συνέντευξη και έκανε κατάθεση ψυχής, με τα όσα είπε για τον χαμό του πρώην συζύγου της, Κώστα Σγόντζο!

Όπως ήταν ήδη γνωστό και ανέφερε, η Νανά ενημερώθηκε για τον θάνατό του στον αέρα της εκπομπής και βρισκόταν σε κατάσταση σοκ. Η Ελεονώρα, με ερωτήσεις κλειδί κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού και έκανε στο σύνολο 19,7 αφήνοντας πίσω τον Αρναούτογλου!

Δείτε αναλυτικά τα ποσοστά για το σύνολο του δυναμικού κοινού

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2night show, 11,3

Alpha: Μετά τα μεσάνυχτα, 19,7

SΤAR: Ο νόμος της νύχτας, 18,6