Σίσσυ Χρηστίδου: Εκτός OPEN η εκπομπή της αύριο! Τι συνέβη;

Το ανακοίνωσε η ίδια!

Σίσσυ Χρηστίδου: Εκτός OPEN η εκπομπή της αύριο! Τι συνέβη;

Εκτός OPEN θα είναι αύριο η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, "Έλα Χαμογέλα"! Τι συνέβη;

Τον λόγο που δεν θα δούμε αύριο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια, λίγο πριν το τέλος της σημερινής εκπομπής.

«Αύριο δεν θα είμαστε μαζί σας, δεν θα έχουμε εκπομπή. Θα είμαστε μαζί μας όμως το επόμενο Σάββατο. Αυτό γιατί όπως έχετε δει, έχουμε μια έκτακτη εκπομπή με την Αμαλία Κάντζου και τον Βαγγέλη Γιακουμή για τα 100 χρόνια μνήμης από την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού. Όπως θα είδατε ήταν αφιερωμένο σε αυτό και οι προηγούμενες ημέρες. Έτσι και εμείς θα τιμήσουμε αυτή τη μέρα και το κανάλι μας»

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το αφιέρωμα που έχει ετοιμάσει το Open Beyond με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Γενοκτονία των Ποντίων.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η καυτή χορεύτρια που την χώρισε από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Και όμως μια καυτή χορεύτρια χώρισε την Σίσσυ Χρηστίδου από τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει σε ρεπορτάζ του, το περιοδικό Ciao!

Κατάφεραν να ξεπεράσουν πολλά προβλήματα, αλλά τελικά το τέλος ήταν αναπόφευκτο. Και ήρθε όταν η Σίσσυ Χρηστίδου είδε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι! Ένα μήνυμα, από μια γυναίκα που έχει απασχολήσει το ζευγάρι και το παρελθόν, η σπίθα που τελικά άναψε την πυρκαγιά του χωρισμού! (Δείτε την μαυροφορούσα, άβαφη και ατημέλητη μετά το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη!)

Το εξώφυλλο του περιοδικού ciao


Η Σίσσυ, φούντωσε και όλα όσα έμεναν κρυμμένα τόσο καιρό μέσα της βγήκαν στην επιφάνεια! Όπως λένε οι καλά γνωρίζοντες, αναφέρει το Ciao, πέτρα του σκανδάλου είναι μια χορεύτρια, μια γυναίκα για την οποία το ζευγάρι έχει καβγαδίσει ξανά στο παρελθόν και οι επαφές της οποίας με τον Θοδωρή Μαραντίνη έκαναν την κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου!


Οι ίδιες πηγές του περιοδικού Ciao λένε, ότι το βράδυ που η Σίσσυ είδε το επίμαχο μήνυμα στο κινητό του συζύγου της, ο καυγάς που ξέσπασε στο σπίτι τους στα Μελίσσια ήταν άνευ προηγουμένου και τελικά έγραψε τους τίτλους τέλους!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η ευτυχία της "χτύπησε" την πόρτα μετά τον χωρισμό! Αποκλειστικό...

Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη η ευτυχία όπως φαίνεται "χτύπησε" την πόρτα της Σίσσυς Χρηστίδου από εκεί που δεν το περίμενε!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr η παρουσιάστρια του OPEN πλέει σε πελάγη ευτυχίας και το χαμόγελό της πλέον είναι μεγάλο!

Ο λόγος;

Αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog αναφέρουν πως η Σίσσυ ανανέωσε το συμβόλαιό της με τον σταθμό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η εκπομπή "Έλα χαμογέλα", άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τηλεοπτικό κοινό αφού τα νούμερα τηλεθέασης ήταν αρκετά καλά και για τον λόγο αυτό οι ιθύνοντες πήραν απόφαση να συνεχίσουν αυτή την συνεργασία!

Μπορεί τα προσωπικά της Σίσσυς να μην είναι και στην καλύτερή τους φάση αλλά τα επαγγελματικά τείνουν από το καλό στο καλύτερο...