Στο χειρουργείο πασίγνωστος ηθοποιός! Έσκασε τώρα....

Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Στο χειρουργείο πασίγνωστος ηθοποιός! Έσκασε τώρα....

Στο χειρουργείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα πασίγνωστος ηθοποιός! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για την είδηση που έσκασε τώρα;

Τα δυσάρεστα νέα ανακοινώθηκαν στο twitter στον επίσημο λογαριασμό της παραγωγής @007T: «Ο ηθοποιός θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση του αστραγάλου εξαιτίας ενός τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Τζαμάικα».

O λόγος για τον Daniel Craig, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα μετά τον τραυματισμό που είχε στα γυρίσματα της νέας ταινίας του James Bond.

Στο χειρουργείο ο πασίγνωστος ηθοποιός Daniel Craig

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλό του. Αξιοσημείωτο είναι ότι τα γυρίσματα της ταινίας «Bond 25» θα συνεχιστούν κανονικά ενώ ο ηθοποιός θα αναρρώσει για δύο εβδομάδες. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2020. Έχετε διαβάσει και αυτό; Θρήνος! Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Βόμβα! Δολοφόνησαν ομοφυλόφιλο γνωστό ηθοποιό!

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση της δολοφονίας ομοφυλόφιλου γνωστού ηθοποιού, έχοντας κλείσει ραντεβού με το θάνατο, μέσω τσα γνωριμιών.

Ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Skyfall, ενώ τα τελευταία χρόνια ασχολιόταν με τις επιχειρήσεις του.

Ο Έρικ Μίκελς γνώρισε το δολοφόνο του μέσω του Grindr ένα τσατ γνωριμιών.

Ο ηθοποιός, αφού συνομίλησε με τον δράστη, κανόνισαν να βγουν, όπου και αυτή ήταν και η τελευταία του στιγμή εν ζωή. Ο 54χρονος σκοτώθηκε από υπερβολική δόση του ναρκωτικού GHB που ο δράστης του είχε ρίξει στο ποτό, σύμφωνα με τα όσα γράφονται.

Νεκρός ηθοποιός

Ο δράστης συνάντησε το θύμα του στο κεντρικό Λονδίνο και μαζί πήραν ένα ταξί για το Τσέσιγκτον. Αφού τον σκότωσε, φωτογράφησε τις κάρτες, το δίπλωμα οδήγησης και τα διαβατήριατου, πριν φύγει από το σπίτι καλώντας πάλι ταξί. Ενώ, έκλεψε φεύγοντας το κινητό τηλέφωνο και το λάπτοπ του θύματός του.

Ο Μίκελς βρέθηκε νεκρός στο Τσέσιγκτον, στις 18 Αυγούστου, αλλά ο δράστης αρνείται πως είχε την παραμικρή ανάμειξη στην δολοφονία του, δηλώνοντας αθώος για μία σειρά εγκλημάτων που του αποδίδονται. Ο εισαγγελέας Τζόναθαν Ρις είπε από την πλευρά του ότι οι δύο κατηγορούμενοι συχνά συνεργάζονταν, χρησιμοποιώντας τις ψηφιακές πλατφόρμες ραντεβού, όπως το Grindr, για να κλέβουν και να φωτογραφίζουν πιστωτικές κάρτες των θυμάτων τους, για μελλοντικές απάτες.