Χάρης Ρώμας: Η «κληρονομιά» που πήρε από την Ζωή Λάσκαρη, μετά το θάνατό της!

Απίστευτη αποκάλυψη! Τι πήρε από την Ζωή;

Χάρης Ρώμας: Η «κληρονομιά» που πήρε από την Ζωή Λάσκαρη, μετά το θάνατό της!

Κι όμως, ο Χάρης Ρώμας πήρε μια «κληρονομιά» από την Ζωή Λάσκαρη, μετά το θάνατό της!

Ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος έκανε μία σειρά από αποκαλύψεις στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Γιάννη Πουλόπουλο, οι οποίες φυσικά δεν έμειναν ασχολίαστες!

Η μεγάλη ηθοποιός διατηρούσε θεατρική σκηνή, τη σκηνή «Ζωή Λάσκαρη», όμως μετά τον χαμό της πέρασε σε άλλα χέρια, και συγκεκριμένα στον Χάρη Ρώμα!

Ο ίδιος είπε μεταξύ άλλων:

«Στο θέατρο έχουν μείνει πολύ λίγα αντικείμενα της.... Ήθελα να τα κρατήσω αλλά μια από τις κόρες της ήθελε να τα πάρει όλα»! Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και τη κίνηση που έκανε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στη μνήμη της!

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν σε πανικό, ούρλιαζα! Πήγα στο σπίτι και την βρήκα...»!

Ραγίζει καρδιές η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου με την συγκλονιστική εξομολόγηση για το θάνατό της μητέρας της λέγοντας πως είναι σε πανικό και ούρλιαζε.

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρα Μελέτη.

Η ίδια μίλησε για την σύλληψη του πατέρα της, ενώ αναφέρθηκε και στο θάνατό της μητέρας της.

«Από τον μπαμπά μου ενημερώθηκα. Είχα πάει για μπάνιο στο Πόρτο Ράφτη, αλλά δεν είχα περάσει εκείνη τη μέρα από το σπίτι, είχα πάει δύο μέρες πριν. Και την ώρα που έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα με πήρε ο μπαμπάς μου και μου είπε ότι “η μαμά σου δεν ξύπνησε”. Εγώ ήμουν σε πανικό, άρχισα να ουρλιάζω…

Γύρισα το αυτοκίνητο, πήγα ανάποδα, με βρίζανε, δεν θυμάμαι πως έφτασα στο σπίτι, πήγα και ήταν στο κρεβάτι, όπως κοιμόταν δηλαδή… Είναι άγρια πράγματα αυτά. Υπάρχουν και πιο άγρια και χειρότερα… Τρεις μέρες ήμουν άυπνη, έπινα μόνο νερό και κάπνιζα της. Για 1,5 χρόνο δεν κοιμόμουν καθόλου καλά…», είπε μεταξύ

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη Ζωή Λάσκαρη! Σήμερα θα γιόρταζε!

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ράγισε καρδιές με το μήνυμά της στο instagram για την μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, η οποία έφυγε από τη ζωή το καλοκαίρι του 2017!

Η αείμνηστη ηθοποιός σήμερα θα γιόρταζε!

H Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, λοιπόν, πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία της μητέρας της γράφοντας: «my one and only…..ΖΩΗ χρόνια μας πολλά μανούλα». Γνωρίζατε το χειρόγραφο μήνυμα της ηθοποιού, όπως επίσης το πραγματικό της όνομα και τους άνδρες της ζωής της;

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα για τη Ζωή Λάσκαρη! Σήμερα θα γιόρταζε!