Λίγο πριν το διαζύγιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Η φωτογραφία που "καίει" την ηθοποιό!

Αυτός περνάει δύσκολα και εκείνη το γλεντάει!

Λίγο πριν το διαζύγιο αγαπημένο ζευγάρι της showbiz; Η φωτογραφία που

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστούσαν και μετά από λίγα χρόνια παντρεύτηκαν. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν είναι λίγο πριν το διαζύγιο και μια φωτογραφία καίει την ηθοποιό και φουντώνει τις φήμες.

Τι συμβαίνει όμως ανάμεσα τους;

Ο Τζουν Σνόου η στην πραγματικότητα Κιτ Χάρινγκτον, πριν από λίγες ημέρες εισήχθη σε κλινική για να ξεπεράσει το στρες που έχει, λόγω της ξαφνικής διασημότητας που δέχτηκε, αφού η σειρά του Game of thrones τον έκανε παγκοσμίως γνωστό, αλλά και του αλκοόλ.

Και όσο ο ηθοποιός περνάει δύσκολες στιγμές, η σύζυγος του είναι στον "κόσμο" της και απόλαυσε με την ψυχή της φεστιβάλ όπου έδωσε το παρών.

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz δεν είναι πια μαζί! Έσκασε χωρισμός βόμβα!

Τι συνέβη και ποιοι "τελειώσαν" οριστικά;

Έπειτα από τρία χρόνια κοινής πορείας η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι πια μαζί! Οι δυο τους αποτελούσαν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz και παρά το νεαρό της ηλικίας τους φαινόταν πως ο ένας είναι πλασμένος για τον άλλο. Η ξανθιά καλλονή και ο γοητευτικός ηθοποιός πριν από περίπου ενάμισι χρόνο αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να συγκατοικήσουν, αφού ούτως ή άλλως πέρναγαν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί.

Χωρισμός βόμβα στην ελληνική showbiz! Το πιο ταιριαστό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί!

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας δεν είναι μαζί με ανθρώπους βέβαια από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού να αποκαλύπτουν στην εφημερίδα «Real» ότι υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Προς το παρόν, και οι δύο προσπαθούν να ενταχθούν στην νέα τους καθημερινότητα και να συνηθίζουν τη νέα ζωή. Τόσο ο ένας όσο και ο άλλος έχουν κάνει focus στην επαγγελματική ζωή τους, προκειμένου να ξεπεράσουν αυτή τη δύσκολη φάση.

Η Κλέλια Ανδριολάτου και ο Ρένος Ρώτας ποζάρουν ευτυχισμένοι τον περασμένο Σεπτέμβρη στον γάμο του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα.