Νίκος Μουτσινάς: Τινάχτηκε στον αέρα με την εισβολή της... (Βίντεο)

Πανικός!

Νίκος Μουτσινάς: Τινάχτηκε στον αέρα με την εισβολή της... (Βίντεο)

Ο Νίκος Μουτσινάς είδε την τραγουδίστρια να εισβάλει στην εκπομπή του και τινάχτηκε στον αέρα!

Ξεσηκώθηκε ο παρουσιαστής!

Σήμερα (5/6) στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο OpenTV «Για την παρέα» την εμφάνισή της έκανε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία ήταν εκρηκτική!

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε αμέσως στον... χορό και μεταξύ άλλων της είπε: «Ρε αγάπη να σου πω και κάτι; Τι τραγουδάρα είναι αυτή; Τι καλοκαίρι είναι αυτό που θα περάσουμε ρε παιδιά; Σε φέραμε από την Θεσσαλονίκη…».

Νίκος Μουτσινάς: Η δημόσια έκκληση του παρουσιαστή που θα σας κάνει να "λυγίσετε"! Τι συνέβη;

Δημόσια έκκληση έκανε ο παρουσιαστής, Νίκος Μουτσινάς, και θα σας κάνει να λυγίσετε, αφού αφορά ένα πολύ συγκινητικό θέμα.

Ο παρουσιαστής με μια φωτογραφία, ζήτησε την βοήθεια των διαδικτυακών του φίλων.

Συγκεκριμένα δημοσίευσε τα στοιχεία ενός νεαρού, του Χρήστου ο οποίος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου και χρειάζεται χρηματική βοήθεια, για να καλυφθούν τα ιατρικά του έξοδα.

Νίκος Μουτσινάς: Αποκάλυψη σοκ! Δείτε τι ψωνίζει από...

Ο γνωστός παρουσιαστής του Open και της εκπομπής «Για την Παρέα» Νίκος Μουτσινάς, έκανε μια αποκάλυψη σοκ για το τι ψωνίζει από...

Για άλλη μια φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι αποκαλύπτοντας μια συνήθειά του.

Στην εκπομπή «Για την παρέα» είπε ότι ο κύκλος της φετινής σεζόν ολοκληρώνεται στις 28 Ιουνίου. Έπειτα, απάντησε χωρίς κόμπλεξ στις ερωτήσεις που του τέθηκαν από τους δημοσιογράφους, ενώ το χιούμορ του ήταν για ακόμη μια φορά εμφανές.

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον γνωστό παρουσιαστή τι ρούχα αγοράζει με εκείνον να απαντά ότι δεν έχει ακριβά ρούχα.

«Δεν έχω ακριβά ρούχα, έχω χαζά, casual, γιατί αυτά μου αρέσουν» είπε ο Νίκος.

Ωστόσο, δεν δίστασε να αποκαλύψει από πού αγοράζει κάποια ρούχα του και τα λεγομενά του συγκεκριμένα ήταν: «Έχω πάρει ρούχα από τη λαϊκή. Όχι εσώρουχα! Υπέροχα φανελάκια»

Ακόμη, ο ίδιος αναφέρθηκε και στο ξεσκαρτάρισμα που έκανε πρόσφατα στο σπίτι του και ανέφερε ότι ακόμη και φωτογραφίες από το γάμο της πρόγιαγιάς του. Βρήκε όμως και γυμνές του φωτογραφίες! Μόνο που οι συγκεκριμένες φωτογραφίες ήταν από την παιδική του ηλικία ως μωρό.