Καφέ της Χαράς: Ο Ρώμας έριξε... άκυρο στην Λουϊζίδου! Η ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση!

Ποια θα παίξει σε όλα τα επεισόδια;

Καφέ της Χαράς: Ο Ρώμας έριξε... άκυρο στην Λουϊζίδου! Η ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση!

Ο Χάρης Ρώμας έριξε.... άκυρο στην Ρένια Λουϊζίδου για το Καφέ της Χαράς και μια άλλη ηθοποιός έκλεψε την παράσταση! Μάλιστα η εν λόγω ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Σύμφωνα με την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η συμφωνία που σχετίζετε με το τηλεοπτικό σίριαλ “Το Καφέ της Χαράς”, έχει κλείσει και θα προβληθούν στο σύνολο 25 επεισόδια!

Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε όλα και κάποιοι άλλοι σε πολύ λιγότερα.

«Μας είχε πει ο Χάρης Ρώμας ότι έχει γράψει 10 επεισόδια, όμως η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Σεζόν ολόκληρη. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα και μιλάμε για ένα σίριαλ που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Υπάρχουν δύο ηθοποιοί που θα δούμε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το νούμερο 25. Τα ονόματα αυτών είναι: Χάρης Ρώμας και όχι η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά η Τζόυς Ευείδη. Η Ρένια Λουϊζίδου στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, παίζει στα 5. Από το 11ο επεισόδιο και μετά είναι κανονικός ο ρόλος της.», είπε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Εμείς άλλωστε, σας το είχαμε γράψει....

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από το "Καφέ της Χαράς" που είδε το φως της δημοσιότητας!

Μια αδημοσίευτη φωτογραφία από το Backstage του Καφέ της Χαράς είδε το "φως".

Η Πωλίνα Φιλίππου μας έκανε να θυμηθούμε την αγαπημένη σειράς που έγινε επιτυχία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Πωλίνα Φιλίππου δημοσίευσε φωτογραφία της πρωταγωνιστούσε σε μικρή ηλικία στην σειρά με την Έφη Ρασσιά (Βάλια).

"Πριν από 13 χρόνια λέει!! Σαν να μην πέρασε μια μέρα!! Ανεξίτηλο σήριαλ', έγραψε η Πωλίνα Φιλίππουστην λεζάντα της φωτογραφίας.

Χάρης Ρώμας: Ο άγνωστος θάνατος που τον "τσάκισε"!

Για πρώτη φορά ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για έναν άγνωστο θάνατο που τον "τσάκισε"!

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Σάσα Σταμάτη και στα Παραπολιτικά και μίλησε για διάφορα!

Ερωτευμένος εδώ και 8 χρόνια ο Χάρης Ρώμας: Αυτός είναι ο άνθρωπος της ζωής του!

Έχετε δηλώσει ότι στο παρελθόν αναγκαστήκατε να μιλήσετε για τη σεξουαλική σας ταυτότητα. Για ποιον λόγο;

Δεν έχω αναγκαστεί ποτέ και για κανέναν λόγο να μιλήσω για κάτι. Ο «εξαναγκασμός» δεν συνάδει με τον χαρακτήρα μου. Επίσης, δεν έχω αναφερθεί ποτέ στη σεξουαλική μου ταυτότητα. Όταν το κάνω, το κάνω όταν νομίζω και εκεί που νομίζω. Εσείς, προφανώς, αναφερόσαστε σε ένα κίτρινο σχόλιο εντύπου που με ανάγκασε να υποβάλλω μήνυση, την οποία και κέρδισα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς μέχρι σήμερα;

Όταν πέθανε ένας αγαπημένος μου συμμαθητής στα 33 του χρόνια και όταν πέθανε ο πατέρας μου. Με την οριστική απώλεια είναι δύσκολο να εξοικειωθώ, όσο κι αν κάποιες στιγμές εξακολουθούν να ζουν μέσα μου.

Σκεφτήκατε ποτέ να υιοθετήσετε ένα παιδί;

Ναι, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω πολύ ανεπτυγμένο αίσθημα ευθύνης και θα ήθελα να του συμπαραστέκομαι συνεχώς και να το παρακολουθώ στενά σε όλες τις φάσεις της ανατροφής και διαπαιδαγώγησής του, πράγμα το οποίο είναι αδύνατον με τις υποχρεώσεις που έχω.

Είστε ερωτευμένος αυτή την περίοδο;

Εδώ και αρκετά χρόνια.