Οριστικό τέλος για πρώην ζευγάρι της showbiz! Πέφτουν οι υπογραφές του διαζυγίου!

Θέλει να της πει πιο νωρίς το αντίο!

Οριστικό τέλος για πρώην ζευγάρι της showbiz! Πέφτουν οι υπογραφές του διαζυγίου!

Οριστικό τέλος μια ώρα αρχύτερα βάζει στο γάμο του πρώην ζευγάρι της showbiz, καθώς όπως φαίνεται οι υπογραφές θα πέσουν πιο νωρίς.

Τι και αν εκείνη θέλει επανασύνδεση, εκείνος έχει βάλει τελεία στη σχέση τους και θέλει να συνεχίσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Brad Pitt βαρέθηκε τους καυγάδες και τις διαφωνίες με την Angelina Jolie και μέσω των δικηγόρων του της έδωσε τελεσίγραφο να υπογραφεί το διαζύγιο τους όσο το δυνατόν συντομότερα.

Όπως φαίνεται στον ηθοποιός αρέσει η ελευθερία του.

Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο για αγαπημένο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz!

Ρομαντική απόδραση στη Μύκονο πραγματοποίησε ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρι της Ελληνικής showbiz και μοιράστηκαν μια στιγμή.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν σταματούν να το αποδεικνύουν.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, η οποία διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Σταύρου Μαντόπουλου.

Το ζευγάρι ταξίδεψε στη Μύκονου και το βράδυ της Πέμπτης, οι δυο τους έφαγαν σε ιταλικό εστιατόριο του νησιού. Τόσο η Όλγα Φαρμάκη όσο και ο Σταύρος Μαντόπουλος απολαμβάνουν στο έπακρο τις ημέρες τους στο νησί των ανέμων.

undefined

undefined

Χωρισμός βόμβα στη showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσε όλα!

Είναι επίσημο! Έσκασε χωρισμός βόμβα στην showbiz! Το πιο αγαπημένο ζευγάρι τα διέλυσαν όλα μετά από 4 χρόνια σχέσης!

Εδώ και αρκετούς μήνες οι φήμες οργιάζουν...

Είχε ακουστεί εδώ και καιρό ότι υπάρχουν σύννεφα πάνω από την σχέση του Bradley Cooper και της Irina Shayk και από ότι φαίνεται είχαν δίκιο. Οι φήμες ξεκίνησαν μετά την έντονη χημεία, που είχε με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία «A star is born», Lady Gaga. Ειδικά μετά την εμφάνιση τους στη σκηνή των Oscars όλοι σχολίαζαν πως έλξη ανάμεσα τους είναι προφανής.

Η αλήθεια είναι όμως πως σύμφωνα με τις πηγές ο χωρισμός του φανταχτερού ζευγαριού δεν έχει να κάνει με την τραγουδίστρια. Ο 44χρονος ηθοποιός και το 33χρονο μοντέλο αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στη σχέση τους και τώρα προσπαθούν να βρουν τον ηπιότερο τρόπο για να έχουν την κοινή επιμέλεια της 2χρονης κόρης τους Lea De Seine.

Bradley Cooper και Irina Shayk