Καφέ της Χαράς: Ποια πρωταγωνίστρια έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Ποιος είναι ο λόγος;

Καφέ της Χαράς: Ποια πρωταγωνίστρια έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Ποια πρωταγωνίστρια από την σειρά «Το Καφέ της Χαράς» έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Έχει γίνει γνωστό πως το «Καφέ της χαράς» θα επιστρέψει στις οθόνες μας με νέα επεισόδια!

Το «Καφέ της χαράς» γνώρισε μεγάλη ανταπόκριση από τους τηλεθεατές, όχι μόνο τη διάρκεια που παιζόταν στον ΑΝΤ1, αλλά και στις επαναλήψεις του καναλιού, τα επόμενα χρόνια. Μάλιστα, η επιτυχία της σειράς ήταν αυτή που τους οδήγησε στην απόφαση να προχωρήσουν τα σχέδιά τους για νέο κύκλο.

Για τον λόγο αυτό, η Ρένια Λουιζίδου, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης αλλά και η Τζόυς Ευείδη έχουν απαντήσει θετικά στο κάλεσμα του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά. Όμως, υπήρξε και ένας πρωταγωνιστής που απάντησε αρνητικά. Ο λόγος γίνεται για την Ελένη Λιάσκα.

Η τηλεοπτική «Γωγώ», σύμφωνα με πληροφορίες αναγκάστηκε να πει όχι, μια και πλέον ζει μόνιμα στην Ρωσία, έχοντας ακολουθήσει τον σύντροφό της, Σεργκέι, τον οποίο γνώρισε στην Ρόδο και αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της.

Δείτε φωτογραφίες:

Καφέ της Χαράς: Ποια πρωταγωνίστρια έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Καφέ της Χαράς: Ποια πρωταγωνίστρια έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Καφέ της Χαράς: Ποια πρωταγωνίστρια έριξε άκυρο στον Χάρη Ρώμα;

Καφέ της Χαράς: Ο Ρώμας έριξε... άκυρο στην Λουϊζίδου! Η ηθοποιός που έκλεψε την παράσταση!

Ο Χάρης Ρώμας έριξε.... άκυρο στην Ρένια Λουϊζίδου για το Καφέ της Χαράς και μια άλλη ηθοποιός έκλεψε την παράσταση! Μάλιστα η εν λόγω ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει σε όλα τα επεισόδια της αγαπημένης σειράς!

Σύμφωνα με την εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η συμφωνία που σχετίζετε με το τηλεοπτικό σίριαλ “Το Καφέ της Χαράς”, έχει κλείσει και θα προβληθούν στο σύνολο 25 επεισόδια!

Ωστόσο, κάποιοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε όλα και κάποιοι άλλοι σε πολύ λιγότερα.

«Μας είχε πει ο Χάρης Ρώμας ότι έχει γράψει 10 επεισόδια, όμως η συμφωνία που έχει γίνει με τον ΑΝΤ1 είναι για 25 επεισόδια. Σεζόν ολόκληρη. Το Σεπτέμβρη ξεκινούν τα γυρίσματα και μιλάμε για ένα σίριαλ που θα ξεκινήσει το δεύτερο μισό της σεζόν. Θα δούμε πολλές εκπλήξεις! Υπάρχουν δύο ηθοποιοί που θα δούμε από το πρώτο επεισόδιο μέχρι το νούμερο 25. Τα ονόματα αυτών είναι: Χάρης Ρώμας και όχι η Ρένια Λουϊζίδου, αλλά η Τζόυς Ευείδη. Η Ρένια Λουϊζίδου στα 10 επεισόδια που έχουν γραφτεί, παίζει στα 5. Από το 11ο επεισόδιο και μετά είναι κανονικός ο ρόλος της.», είπε χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Πουλόπουλος. Εμείς άλλωστε,σας το είχαμε γράψει....