Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μπλόκαρε από το instagram τον Κώστα Τσούρο! «Αυτό είναι το χόμπι του...»

Ποιος ο λόγος;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μπλόκαρε από το instagram τον Κώστα Τσούρο! «Αυτό είναι το χόμπι του...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπλόκαρε από το instagram τον Κώστα Τσούρο, ο οποίος δήλωσε πως αυτό είναι το χόμπι του.

Τι συνέβη μεταξύ τους και ποια εξήγηση δίνει ο Τσούρος για το περιστατικό;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κώστας Τσούρος αποκάλυψε το μπλοκ που δέχθηκε από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο instagram!

Συγκεκριμένα σε ερώτηση που του έγινε από το People, για το αν κάποιος διάσημος τον έχει διαγράψει πρόσφατα από τα social media, εκείνος έδωσε την αποκαλυπτική απάντηση! Ποιους έχει μπλοκάρει στο instagram ο Ουγγαρέζος;

«Στην αρχή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τότε τουλάχιστον το πήρα χαμπάρι, γιατί δεν «ακολουθιόμασταν» καν... Νομίζω ότι, εκτός από το γεγονός πως είναι πολύ πιθανό οι γνωστοί «καλοθελητές» να του μετέφεραν λόγια που δεν είχα πει ποτέ, είναι το χόμπι του! Με ξεμπλόκαρε πάντως, τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε...», ανέφερε ο Κώστας Τσούρος.

Επικό στόλισμα του Ουγγαρέζου στην Σπυροπούλου! «Έχει το ρετούς το μεροκαματιάρικο...»

Επικό στόλισμα του Ουγγαρέζου στην Σπυροπούλου είδαμε στο Πρωινό και ακόμα κλαίμε από τα γέλια! «Έχει το ρετούς το μεροκαματιάρικο...» τόνισε ο ίδιος on air!

Οι παρουσιαστής είδε την Queen Ντίνα με ολόσωμο μαγιό και δεν δίστασε να αναφέρει στον αέρα του Πρωινού:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Αυτή είναι γυναίκα που του στάθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή!
«Είναι ο παπαράτσι και τραβάει και εμείς στηνόμαστε στην παραλία και γελά ο κόσμος μαζί μας! Θα πω αλήθειες τώρα… Ελάχιστο ρετούς, όσο πατάει η γάτα, τίποτα, αμελητέο ρετούς, ένα μεροκαματιάρικο ρετούς…»! Οι συνεργάτες του στο Πρωινό σταμάτησαν να μιλάνε και άκουγαν τον Δημήτρη που «έδινε» πόνο! Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κώστα Τσουρός: Η φιλία με την Γερμανού και η μπηχτή για το Πρωινό!

Ο παρουσιαστής Κώστας Τσουρός έδωσε μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα! Μεταξύ άλλων μίλησε για τη φιλία με την Ναταλία Γερμανού αλλά πέταξε και μια μπηχτή για το «Πρωινό».

Ο Κώστας Τσουρός μετακόμισε από την πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 στη μεσημβρινή του ALPHA και βγήκε νικητής. Κάνοντας τον μικρό του απολογισμό, κατέληξε πως η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες της καριέρας του

Δικαιωμένος για την αλλαγή της τηλεοπτικής σου στέγης;
«Τώρα που ολοκληρώνεται η τηλεοπτική σεζόν, νιώθω δικαιωμένος ακόμα περισσότερο γιατί επέλεξα να πάω σε έναν σταθμό και μια εκπομπή όπου οι συνθήκες είναι πολύ καλές. Δόξα τον θεό πηγαίνει πολύ καλά και νιώθω ότι έκανα την σωστή επιλογή».

Η απόφαση να αλλάξεις κανάλι είχε να κάνει με τη Ναταλία Γερμανού ή με το κανάλι γενικότερα;

«Είχα αποφασίσει πως δεν ήθελα να συνεχίσω τρίτη χρονιά στο “Πρωινό”, το είχα συζητήσει αυτό με τον ΑΝΤ1, αλλά τη στιγμή που έκανα συζητήσεις με το συγκεκριμένο κανάλι, ήρθε η πρόταση από τον ALPHA. Ηταν πολύ καλύτερη και είπα να το κάνω. Το κανάλι με στήριξε πολύ από τη πρώτη στιγμή και είμαι ευγνώμων. Μάλιστα μου έδωσε και άλλες ευκαιρίες. Νιώθω ότι ήταν από τις καλές μου χρονιές».

Ηταν καλή χρονιά και για την εκπομπή αλλά και τη Ναταλία Γερμανού.
«Και η Ναταλία ένιωσε πολύ άνετα, γιατί πραγματικά νιώθει το κανάλι σπίτι της. Η αλήθεια όμως είναι πως οι απαιτήσεις του κόσμου πλέον έχουν αλλάξει και νομίζω πως το “Καλύτερα δε γίνεται” πέτυχε γιατί είχαμε προσαρμοστεί σε αυτές».

Υπήρχαν μεγάλες αλλαγές στη θεματολογία σε σχέση με την εκπομπή της Φαίης Σκορδά;
«Σε ό,τι αφορά εμένα, έχω και το ενημερωτικό κομμάτι όπου κάθε Σάββατο λέω και τι έχει συμβεί στον κόσμο, προέρχομαι άλλωστε από την ενημέρωση, αλλά νομίζω πως η εκπομπή μας βασίζεται κυρίως στις συνεντεύξεις και τα αφιερώματα, δεν είναι τόσο gossip όσο το “Πρωινό”. Δεν το λέω αρνητικά. Απλά η θεματολογία της εκπομπής είναι έτσι. Δηλαδή στο “Πρωινό” ήταν πιο hard core η κατάσταση. Εδώ είναι λίγο πιο light».

Πιστεύετε πως ισχύει αυτό που λένε ότι τις εκπομπές τις κάνουν οι παρέες και όχι η θεματολογία;
«Πιστεύω πως και τα δύο παίζουν ρόλο, καθώς χωρίς σωστή θεματολογία η παρέα ό,τι και να κάνει, δεν θα μπορεί να σταθεί για τρεις ώρες... και η αρχισυνταξία παίζει ρόλο, όπως και η συντακτική ομάδα».

Θα μπορούσες να πεις πως η Ναταλία είναι πλέον φίλη σου;
«Η φιλία για μένα είναι κάτι ιερό και νομίζω πως είναι εν δυνάμει φίλη μου. Κουβεντιάζουμε και την εμπιστεύομαι για πολλά θέματα εκτός των επαγγελματικών. Δίνει πολύ καλές συμβουλές. Χτίζουμε μια φιλία που θα έχει πολύ γερά θεμέλια».

Γιατί είναι τόσο αγαπητή στους συνεργάτες της;

«Γιατί είναι αληθινή. Γενικότερα στην τηλεόραση υπάρχουν άνθρωποι που δεν είναι. Ισως γι’ αυτό έδεσε πολύ η συγκεκριμένη παρέα, γιατί απαρτίζεται από ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να κρύψουν, που λένε την αλήθεια τους. Κοιτάμε τη δουλειά μας και ξέρουμε πώς να την κάνουμε...».

Τι θα γίνει την επόμενη χρονιά, δεδομένου πως η εκπομπή πηγαίνει καλά;
«Επίσημα δεν γνωρίζουμε κάτι. Στέκομαι μόνο στο ότι η εκπομπή πάει καλά, άρα δεν υπάρχει και λόγος να μη συνεχίσει. Ομως το κανάλι δεν μας έχει ανακοινώσει κάτι».

Σας επηρεάζει σε κάποιο βαθμό άραγε η συγχώνευση του ALPHA με το STAR;
«Βιώνουμε τη νέα εποχή του καναλιού. Η διοίκηση έχει αλλάξει αλλά αυτό δεν μας επηρεάζει. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας όπως την κάναμε και πριν. Ελπίζω παλιοί και νέοι να είναι ευχαριστημένοι. Ούτως ή άλλως το να συγχωνεύονται δύο μεγάλα κανάλια και να δημιουργούν κάτι ισχυρό, είναι θετικό. Τα θέματα διοίκησης δεν μας αγγίζουν».

Εν τω μεταξύ στα μέσα της χρονιάς ανέλαβες και την αρχισυνταξία της εκπομπής «Τι λέει;» που παρουσίαζε η Ελένη Τσολάκη... Τι έφταιξε τελικά και σταμάτησε;

«Αν ξέραμε ακριβώς τι έφταιξε, θα το είχαμε διορθώσει. Την ανέλαβα και έκανα ό,τι μπορούσα. Δυστυχώς όμως, ο κόσμος ήδη είχε κατασταλάξει σε κάποιες συνήθειες... αλλά συμβαίνουν αυτά. Δεν είναι η πρώτη φορά».

Μήπως η Ελένη Τσολάκη δεν ήταν έμπειρη να ηγηθεί μιας ομάδας;
«Εχουμε δει να κόβονται εκπομπές με πολύ έμπειρους παρουσιαστές. Αρα δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι έτοιμος και ποιος όχι. Η Ελένη έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Είναι χρόνια στην τηλεόραση και μοιραία ήρθε αυτή η εξέλιξη. Τουλάχιστον για μένα είναι ενθαρρυντικό να βγαίνουν μπροστά και νέοι άνθρωποι. Υπάρχουν κάποιες σταθερές αξίες αλλά αξίζουν και πολλά νέα παιδιά. Ισως το φταίξιμο ήταν συγκυριακό. Θα μπορούσε η ίδια εκπομπή σε κάποια άλλη ζώνη να πήγαινε πολύ καλά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν έχει σχέση με τις
ικανότητες του καθενός».

Τι κανονίζεις άμεσα;
«Εχω στο μυαλό μου τις διακοπές. Ειδικά φέτος που ήταν μια πολύ δημιουργική χρονιά. Θα πάω στο νησί μου τη Σκιάθο και εύχομαι με τη νέα σεζόν θα συνεχίσουμε παρέα με τη Ναταλία Γερμανού και ό,τι άλλο προκύψει».

Η τηλεόραση βρίσκεται σε καλό δρόμο απ’ ό,τι δύο χρόνια πριν;
«Νομίζω ότι είναι θετικό το γεγονός πως σταμάτησε η φρενίτιδα με τα ριάλιτι. Στην τηλεόραση χωράνε τα πάντα, χωρίς όμως υπερβολές. Ο μιμητισμός είναι αυτό που δημιουργεί προβλήματα στην τηλεόραση καθώς όταν βλέπουμε πως ένα πρότζεκτ πάει καλά, τότε ένα άλλο κανάλι θα το αντιγράψει. Ενημερωτικά δεν βλέπω να έχει αλλάξει τίποτα...»

Αρθρογράφος: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ