Θέμης Αδαμαντίνης: «Πανικός» με την εμφάνισή του! Βουνό από σαμπάνιες στα πόδια του!

Αδιανόητο θέαμα μέσα στην κρίση!

Θέμης Αδαμαντίνης: «Πανικός» με την εμφάνισή του! Βουνό από σαμπάνιες στα πόδια του!

«Πανικός» με την εμφάνιση του Θέμη Αδαμαντίδη, αφού άφησαν πραγματικά βουνό από σαμπάνιες στα πόδια του!

Οι σερβιτόροι κουβαλούσαν τα κιβώτια με τις σαμπάνιες γεμίζοντας την πίστα και το εν λόγω βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου! Λογικό θα μας πείτε, γιατί μέσα στην κρίση τέτοιο θέαμα είναι αν μη τι άλλο, αξιοσημείωτο!

Θέμης Αδαμαντίδης: Και ο γιος του δεχόταν απειλές για ξυλοδαρμό! Ποιον κατηγορεί;

Δείτε το εν λόγω βίντεο με τον τραγουδιστή:

Θέμης Αδαμαντίδης: Τα σκάνδαλα, οι έρωτες και τα πάθη του τραγουδιστή! Η επεισοδιακή ζωή του...

Η επεισοδιακή ζωή του Θέμη Αδαμαντίδη! Τα σκάνδαλα, οι έρωτες και τα πάθη του τραγουδιστή! Αποκάλυψη τώρα για όσα δεν γνωρίζατε!

Ο Θέμης Αδαμαντίδης γεννήθηκε στην Καισαριανή.

Άρχισε το τραγούδι από πολύ μικρός με βιώματα από το ρεμπέτικο και το λαϊκό.

Παρ’ όλα αυτά ξεκίνησε την καριέρα του στα τέλη της δεκαετίας του '70 μετά από μία εντυπωσιακή εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή «Να η ευκαιρία» όπου τραγούδησε το «Θα με θυμηθείς» του Γιάννη Σπανού και του Πυθαγόρα αποσπώντας το πρώτο βραβείο.

Ακολουθώντας ένα διεθνές ηχητικό μοτίβο έλαμψε ερμηνεύοντας μεταγλωτισμένα τραγούδια και νέα αντίστοιχου κλίματος, με βασικό στιχουργό τον Δημήτρη Ιατρόπουλο.

Μέσα σε αυτό το νεανικό και μοντέρνο ήχο ενσωμάτωσε σταδιακά στοιχεία του λαϊκού τραγουδιού κι άρχισε να υπηρετεί, με μεγάλη επιτυχία, ένα ρεπερτόριο που τον βοηθούσε συγχρόνως να έχει μια πετυχημένη πορεία στην νυχτερινή διασκέδαση αλλά να είναι κι αγαπημένη φωνή για τις νεότερες γενιές. Έτσι λοιπόν μετά τη συμμετοχή του στα «Βοριαδάκια» του Μάριο Τόκα…

…πέρασε σε τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου, του Λευτέρη Χαψιάδη, του Αλέκου Χρυσοβέργη, του Σπύρου Γιατρά, του Θόδωρου Καμπουρίδη και άλλων μουσικοσυνθετών που του έδωσαν ισχυρή λαϊκή ταυτότητα στην διασκέδαση και τη δισκογραφία. Σαν χαρισματικός τραγουδιστής κέρδισε με γοργά βήματα την εκτίμηση των ομότεχνών του αλλά και του κοινού.

Στα πρώτα του αυτά βήματα ρόλο έπαιξε και η όμορφη εμφάνιση και παρουσία του στην πίστα και το γκελ που είχε στο γυναικείο φύλλο. Στις εμφανίσεις άρχισε σιγά σιγά να περνάει τραγούδια που σφράγισε με τη φωνή του ο Στέλιος Καζαντζίδης. Καθαρόαιμα λαϊκά άσματα που ο Αδαμαντίδης τα υπηρετούσε με συνέπεια, λατρεία και αξιοσύνη.

Έτσι το ευρύ κοινό ανακάλυψε τις απεριόριστες φωνητικές του δυνατότητες και τον αποθέωνε κάθε φορά... Από εδώ και πέρα ο Θέμης Αδαμαντίδης κινείται σε άλλα επίπεδα… Ο Στέλιος μάλιστα θα γίνει κουμπάρος του, θα τον παντρέψει, το 1986. Την επόμενη χρονιά όταν ο Καζαντζίδης επανέρχεται στην δισκογραφία μετά από 12 χρόνια σιωπής με το δίσκο «Ο Δρόμος της Επιστροφής» θα του ζητήσει να συμμετέχει κάνοντας φωνητικά στο τραγούδι «Πρόσφυγες κυνηγημένοι» που ακούστηκε πλατιά.

Κάπως έτσι το νερό ξαναμπήκε στο αυλάκι του αφού ο Θέμης Αδαμαντίδης ξεκίνησε τραγουδώντας δίπλα σε παλιούς ρεμπέτες και προσωπικότητες του λαϊκού όπως ο Σπύρος Καλφόπουλος, η Ρόζα Εσκενάζυ και η Άννα Χρυσάφη.

Το 1999 το τραγούδι «Μα που να πάω» επαναφέρει τον Αδαμαντίδη στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας δίνοντας του το έναυσμα να ερμηνεύσει μια σειρά από δυνατά και στέρεα ζεϊμπέκικα: Σαν βομβαρδισμένη πολιτεία, Είναι φονιάς ο χωρισμός, Χάρτινα όνειρα, Χαρταετός,

Γεννήθηκα να σ’ αγαπάω, Και να ‘μουνα… και βέβαια… Ο Στέλιος του Σεπτέμβρη και Ο Στέλιος είναι Όλυμπος.

Σε ανάλογες στράτες έρχεται και η συνεργασία του με το Δημήτρη Μητροπάνο και το Δημήτρη Μπάση στην παράσταση «Υπάρχει και το Ζεϊμπέκικο» που αποτυπώθηκε και δισκογραφικά.

Σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης στη μεστή ωριμότητά του είναι ένας μάστορας ερμηνευτής υψηλών απαιτήσεων. Η εκφραστικότητα και το ειδικό βάρος της φωνής του τον κάνουν να ξεχωρίζει και να τίθεται υπεράνω πολλών άλλων που ενδεχομένως να κινούνται σε παράλληλες τροχιές, στη νύχτα αλλά και στο στούντιο.

Μακάρι να βρει και δισκογραφικά τα «όπλα» που του αρμόζουν.

Πάντως δίχως να επιζητά την προβολή και τις δημόσιες σχέσεις έχει κατορθώσει να κερδίσει την εκτίμηση των μερακλήδων και των μυριάδων φίλων του καλού τραγουδιού, ανεξαρτήτως ηλικίας και γούστων που τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα: Θέμη…

Θέμης Αδαμαντίδης: Και ο γιος του δεχόταν απειλές για ξυλοδαρμό! Ποιον κατηγορεί;

Θέμης Αδαμαντίδης : Ο άτυχος γάμος και ο εθισμός του...

Έχετε κάνει έναν γάμο, σωστά;

Ναι, το 1986. Με τη γυναίκα μου είμαστε σε διάσταση από το 1998, αλλά δεν έχουμε πάρει διαζύγιο.

Παιδιά;

Είμαι πολύτεκνος! Έχω τέσσερα παιδιά και τα τέσσερα αγόρια!

Δεν έγιναν γνωστές όμως οι σχέσεις σας, μόνο ο δεσμός με τη Νένα Χρονοπούλου. Τι έχετε να πείτε γι’ αυτό το κομμάτι της ζωής σας τόσα χρόνια μετά;

Δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι. Ο καθένας έχει τη ζωή του. Θυμάμαι τις καλές στιγμές. Όχι τις ωραίες, τις καλές.

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για την ιδιωτική σας ζωή, κυρίως άσχημα. Ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα εθισμού κ.λπ. Σας στεναχωρεί αυτό;

Σας πληγώνει όταν τα διαβάζετε ή τα ακούτε; Δεν με στεναχωρούν, ούτε με πληγώνουν. Δεν ασχολούμαι καθόλου. Δεν ασχολήθηκα ποτέ! Αν είχα ακολουθήσει άλλη τακτική, όπως άλλοι συνάδελφοι, θα είχα πιθανόν περισσότερα λεφτά από το τραγούδι. Ξέρετε, μηνύσεις για δυσφήμηση, ψευδή δημοσιεύματα, αποζημιώσεις…

Να τολμήσω να ρωτήσω αν ισχύει κάτι από όλα αυτά;

Αντιμετωπίσατε ποτέ τέτοιο πρόβλημα; Το τι κάνει ο καθένας είναι δικαίωμά του, αρκεί να μην ενοχλεί τον άλλον.

Θέμης Αδαμαντίδης: Νέες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό του! «Θα το πάω μέχρι τέλους»!

Νέες δηλώσεις για τον ξυλοδαρμό του κάνει ο Θέμης Αδαμαντίδης! «Θα το πάω μέχρι τέρμα», σχολιάζει ο τραγουδιστής!

Συνέντευξη Τύπου με παρουσία του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια- έδωσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, μια ημέρα μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στην Καλλιθέα. Δείτε την πρώτη ανάρτηση μετά το περιστατικό!'

«Θα το πάω μέχρι τέλους για το δίκιο μου», είπε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής. «Θέλω να πως σε όλους τους Έλληνες πολίτες και τους πολίτες που είναι στην Ελλάδα, ότι αυτή η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός άλλου», είπε και συνέχισε, αφού ήπιε λίγο νερό.

«Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», επανέλαβε. «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».

Για το περιστατικό του ξυλοδαρμού είπε:

«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία ... έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι' αυτό βγήκα...», είπε.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για το πώς έγινε το περιστατικό, είπε ότι τα έχει ήδη περιγράψει και σηκώθηκε από τη θέση του.

Ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Δεν μπορούσε ποτέ να φανταστώ ότι έναν άνθρωπο που έχει κάνει ευτυχισμένους τους Ελληνες με τα τραγούδια του και το ήθος, θα τολμούσε κανείς να τον πειράξει. Ο κ.Αδαμαντίδης είναι ταλαιπωρημένος, αλλά θέλει να δώσει το μήνυμα ότι είναι όρθιος».

Δείτε το σχετικό βίντεο: