Ελένη Καρακάση: Την έχετε δει με μαγιό; Η πόζα μέσα στο νερό που εντυπωσίασε!

Η ηθοποιός έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδέι!

Ελένη Καρακάση: Την έχετε δει με μαγιό; Η πόζα μέσα στο νερό που εντυπωσίασε!

Έχετε δει την Ελένη Καρακάση με μαγιό; Η πόζα της μέσα στο νερό που εντυπωσίασε τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ηθοποιός μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της υποκριτικής στην τηλεόραση, αφού την βλέπαμε στον ρόλο της coach στο YFSF, ωστόσο είναι ενεργή στα social media.

Πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ εντυπωσιακή φωτογραφία από τις βουτιές της στην θάλασσα που βρέθηκε με φίλους της.

Η ηθοποιός πόζαρε μέσα στο νερό με το μαγιό της και έγραψε στην λεζάντα της «αι ναι!!! Τολμώ να ανεβάσω φωτογραφία με μαγιό!!!! Φυσικά η θάλασσα φρόντισε με φυσικό τρόπο το ρετούς, αφού έχουν ανορθωθεί τα στηθάκια, ποπουδακια, μπουτακια, χωρίς προσπάθεια!!!!!».

Πρωταγωνίστρια του «Γυναίκα χωρίς όνομα» ποζάρει με μαγιό στον «παράδεισο» και «κολάζει» τα πλήθη με την κορμάρα της!

Πρωταγωνίστρια της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» ποζάρει στον «παράδεισο» με το μαγιό της και «κολάζει» τα πλήθη με την κορμάρα που έχει!

Την γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 και κέρδισε κατευθείαν τις εντυπώσεις και με το υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και με την εμφάνιση της!

Η καλλονή ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς απόλαυσε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Έρχεται η πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου!

Η ίδια είναι ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητα της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Έτσι κι αυτήν την φορά δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία που από το φοινικόδασος Πρέβελη, το οποίο επισκέφτηκε και απόλαυσε τις βουτιές της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη μας έδειξε το καλλίγραμμο κορμί της και όσο εκείνη ήταν στον «παράδεισο» εμάς μας έστειλε στην «κόλαση» με τις φωτιές που μας άναψε!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Πρωταγωνίστρια του «Γυναίκα χωρίς όνομα» ποζάρει με μαγιό στον «παράδεισο» και «κολάζει» τα πλήθη με την κορμάρα της!