Ματίνα Νικολάου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία του συντρόφου της και οι δημόσιες ευχές!

Είναι κούκλος!

Ματίνα Νικολάου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία του συντρόφου της και οι δημόσιες ευχές!

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του συντρόφου της δημοσίευσε η Ματίνα Νικολάου και έστειλε τις δημόσιες ευχές της.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά τόσο στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, όσο και στην παράσταση «Βερβερίτσα».

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο «X-Factor» και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Ο τραγουδιστής, είχε τα γενέθλια του και η Ματίνα Νικολάου, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ματίνα Νικολάου σύντροφος

Ματίνα Νικολάου: Το πρώτο δημόσιο μήνυμα για την εκπομπή μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ!

Το πρώτο δημόσιο μήνυμα της έστειλε η Ματίνα Νικολάου για την εκπομπή μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο παρουσιαστής πήρε μεταγραφή και το κανάλι το αποκάλυψε με μια λιτή ανακοίνωση γράφοντας:

«Ο Νίκος Μουτσινάς στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Από τον Σεπτέμβριο, ο αγαπημένος παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς μαζί με τη Ματίνα Νικολάου, αλλά και το μουσικό συγκρότημα Alcatrash, κάθε μέρα θα μας λένε «Καλό Μεσημεράκι».

To "Καλό μεσημεράκι" είναι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ! (Βίντεο)

Μετά την αποκάλυψη, η Ματίνα Νικολάου έκανε την πρώτη της ανάρτηση γράφοντας στο Instagram «Η Βάνια επιστρέφει πολύ σύντομα! Τι τρελό χτένισμα λέτε να κανει στην πρώτη εκπομπή? Ακούω προτάσεις! #KaloMesimeraki»!

Ματίνα Νικολάου εκπομπή

Ματίνα Νικολάου: Δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με το γιο της! Είναι κούκλος!

Φωτογραφία με το γιο της, δημοσίευσε για πρώτη φορά η Ματίνα Νικολάου και είναι κούκλος. Τι και αν έχει μιλήσει πολλές φορές για το γιο της, πρώτη φορά μας τον "σύστησε".

Την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Για την παρέα» και δεν άργησε να γίνει πολύ αγαπητή στο κοινό με το χιούμορ της.

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος με την Ματίνα Νικολάου; Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

«Ο γιος μου κάθε μέρα μου μαθαίνει και κάτι! Είναι μαγικό να μαθαίνεις από μια φράση, από ένα βλέμμα, από ένα χάδι, από ένα δάκρυ όσα δεν έμαθες μέχρι τη στιγμή που φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί! Αλλάζει το μυαλό, αλλάζει η ζωή και είναι υπέροχο!», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της μιλώντας για τον γιο της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία αγκαλιά με το γιο της και βλέπουμε πως μοιάζουν πολύ.

Ματίνα Νικολάου γιος

Ματίνα Νικολάου: Δείτε για φορά τον κούκλο σύντροφο της! Είναι Έλληνας τραγουδιστής...

Την Ματίνα Νικολάου τη γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Το κοινό την έχει αγαπήσει με τον απίστευτο χιουμοριστικό χαρακτήρα της και την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά της.

Η ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων, και κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της τον 11χρονο σήμερα γιο της.

Ωστόσο, η Ματίνα Νικολάου, έχει βρει ξανά τον έρωτα, στα μάτια τραγουδιστή, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο περιοδικό People «Είναι τραγουδιστής, αλλά νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή επικοινωνία, γιατί ο καλλιτεχνικός χώρος συνδέεται με το τραγούδι και το θέατρο. Είναι ωραίο να υπάρχει και μια τέτοια επαφή με τον άνθρωπό σου».

Ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά είναι ο Βασίλης Πορφυράκης, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από το X-Factor.

Πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε βραδινή έξοδο τους στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Οικονομόπουλος και δεν δίστασαν να ποζάρουν μαζί χαμογελαστοί.

Ματίνα Νικολάου Βασίλης Προφυράκης σύντροφος έξοδος

Ματίνα Νικολάου Βασίλης Προφυράκης σύντροφος έξοδος