Πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ξανά μαζί μετά το διαζύγιο! Αποκάλυψη!

Τι συμβαίνει ανάμεσα τους;

Πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ξανά μαζί μετά το διαζύγιο! Αποκάλυψη!

Πρώην ζευγάρι της Ελληνικής showbiz είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο, αυτή την φορά ωστόσο για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειράς. Αποκάλυψη.

Μπορεί να έχουν πάρει διαζύγιο, ωστόσο έχουν πολύ καλές σχέσεις, καθώς έχουν αποκτήσει και μια κόρη, την Ιφιγένεια. Σάλος με διαζύγιο «βόμβα»! Του ζητάει μηνιαία διατροφή 27.000 ευρώ!

Μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα, η Τάνια Τρύπη απαντά στην ερώτηση του Βασίλη Ανδριτσάνου «Πώς είναι που τον σύζυγό σας στη σειρά τον υποδύεται ένας πρώην σύζυγός σας, ο Κωνσταντίνος Καζάκος;»:

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ξανά μαζί

«Πρώην σύζυγός μου και πατέρας του παιδιού μου. Βασικότατο! Τυχαίνει πολλές φορές οι άνθρωποι να έχουν “χημεία” στη ζωή και να μην έχουν στη δουλειά ή να έχουν στη δουλειά και όχι στη ζωή. Εδώ ήμασταν πολύ τυχεροί, γιατί έχουμε ξανασυνεργαστεί. Πέρα από τη μεταξύ μας σχέση, που είναι ούτως ή άλλως εξαιρετική, έχουμε πολύ καλή “χημεία” στη δουλειά μας, οπότε είναι ευχής έργον η συνύπαρξή μας στη σειρά».

«Με την κυρία Τρύπη ξαναείστε… σύζυγοι στην οθόνη, ενώ στην πραγματική ζωή ζείτε πια χωριστά. Πώς είναι λοιπόν η τηλεοπτική σας συνύπαρξη;», ρωτά η Αθηνά Ζαχαράκη τον Κωνσταντίνο Καζάκο κι εκείνος αναφέρει:

«Δεν είχε τύχει να συνεργαστούμε όλα αυτά τα χρόνια, έτυχε όμως τώρα! Η συνεργασία μας είναι μια χαρά. Γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον, έχουμε οικειότητα, οπότε δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

ζευγάρι της Ελληνικής showbiz ξανά μαζί

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε! Μετά από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο!

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε όλοι μετά τις φήμες που είχαν ξεσπάσει. Έπειτα, από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχαν πάρει «φωτιά» με μια φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Ωστόσο, η ίδια η τηλεπερσόνα το είχε διαψεύσει με μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Μπορεί βέβαια να το διέψευσε, αλλά όπως λένε "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Πριν από λίγες ώρες το E!news, αποκάλυψε πως η Κάιλι Τζενερ και ο Τραβις Σκοτ, μπορεί να μην έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο, αποφάσισαν να πάρουν λίγο χρόνο χωριστά.

«Δεν είναι οριστικός χωρισμός. Τσακωνόντουσαν πάλι, ωστόσο, έχουν βρεθεί μέσα σε αυτόν τον μήνα», υποστηρίζει πηγή.

Ζευγάρι χωρισμός

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού; Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες!

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού; Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες περί ρήξης ανάμεσα τους και ανησυχία στους θαυμαστές τους.

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αφού έκαναν την κόρη τους σε πολύ μικρή ηλικία, κάτι που έφερε αντιδράσεις από πολλούς.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η celebrity έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν χωρίζουν. Συγκεκριμένα πόζαρε στην ντουλάπα της και όλοι παρατήρησαν πως στο πίσω ράφι που υπήρξε η φωτογραφία τους, είχε εξαφανιστεί.

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού - «Δεν έχει υπάρξει ποτέ...»!

Ωστόσο, η ίδια η Kylie Jenner διέψευσε τα όσα ακούστηκαν με μια φωτογραφία της με τον Travis Scott.

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού

undefined

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες χωρισμού με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες που τους θέλουν τον τελευταίο καιρό να είναι στα "μαχαίρια" και να χωρίζουν με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Αφορμή για τις φήμες αυτές ήταν κάποιες ξεχωριστές εμφανίσεις του ζευγαριού την καλοκαιρινή περίοδο.

Ο λόγος για τον Πρίγκιπα Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ η οποία έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες χωρισμού, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με αφορμή την επέτειο του γάμου τους.

Ραγδαίες εξελίξεις με πολύκροτο χωρισμό! Τι επικαλείται ο πασίγνωστος ηθοποιός στην αίτηση διαζυγίου;

«9 years ago we embarked on an amazing adventure together ... Thank you for always standing by my side - happy anniversary @skylightchaser», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας τους.

Αγαπημένο ζευγάρι διέψευσε τις φήμες χωρισμού