Αφροδίτη Γραμμέλη: Άδειασε δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Δεν ντρέπεται καθόλου;»

Η κίνηση που έφερε χαμό!

Αφροδίτη Γραμμέλη: Άδειασε δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Δεν ντρέπεται καθόλου;»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη άδειασε δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Δεν ντρέπεται καθόλου;» ανέφερε για την κριτή του GNTM!

Αφορμή για το στόλισμα στην Ηλιάνα στάθηκε η ατάκα του μοντέλου, που στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM είπε στην διαγωνιζόμενη την ώρα που ήταν έξω από τη Βουλή: «Ασημίνα είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς μπροστά από το Σύνταγμα. Έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θες κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι».

GNTM - Twitter: Έκαναν ντουζ πάνω σε λεωφορείο και οι χρήστες πήραν φόρα - «Έτσι περιφέρουν τις νύφες στα χωριά»!

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν αν το έβλεπα αυτό. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν “δώστα όλα”. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου ρε φίλε. Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, “δώστα όλα”. Τι να δώσει;» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και ελάλησε!

Γιώργος Λιάγκας: "Άδειασε" την Παπαγεωργίου - «Δεν μιλάει για τα προσωπικά της, αλλά...»!

"Άδειασε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του. «Δεν μιλάει για τα προσωπικά της, αλλά...», είπε μεταξύ άλλων.

Η νέα σχέση του μοντέλου με τον τραγουδιστή έχει γίνει talk of the town, παρόλα αυτά όταν την ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αποφεύγει να τους απαντήσει.

Μετά από δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τις απαντήσεις της λέγοντας:

«Ευτυχώς που δεν το πουλάει καθόλου η Ηλιάνα. “Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου... Για να δούμε, είναι λίγο θολή η φωτογραφία”. Δεν πουλάει τα προσωπικά της αλλά μιλάει 10 λεπτά για αυτά. Σήμερα τα πούλησε πάντως. Αν η κοπέλα τα είχε με τον Αργυρό γιατί δεν βγήκε τίποτα; Και με τον Snik το πουλάνε εδώ. Όταν τα είχε με τον Αργυρό δεν έβγαιναν αγκαλιά έξω».

«Συγγνώμη βαρέθηκα πάρα πολύ από τις απαντήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να πει “ναι ρε παιδιά. Έχω ένα δεσμό, έχω μια σχέση”. Πες το κανονικά, δεν έγινε και κάτι» σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Γιώργος Λιάγκας: «Ήρθες στην εκπομπή για να μου πεις ότι κόβεται το Guess my age»; Απίστευτο σκηνικό on air!

Ο Γιώργος Λιάγκας σε απίστευτο απίστευτο σκηνικό on air!: «Ήρθες στην εκπομπή για να μου πεις ότι κόβεται το Guess my age» ανέφερε ο ίδιος!

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, μας ενημέρωσε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», πως το “My Style Rocks”, επιστρέφει με παρουσιάστρια την Ευαγγελία Αραβανη αλλά το ζουμί.... ήταν αλλού!

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε μετά το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, με το γνωστό του ύφος:

«Ουσιαστικά εσύ μου ανακοινώνεις, πως μου κόβουν το απογευματινό! Δηλαδή βγήκες τώρα στην μεσημεριανή μας εκπομπή να μας πεις ότι Λιάγκα σου κόβουν το παιχνίδι! Το χω πει εδώ και καιρό, ήταν μία συμφωνία για 100 εκπομπές, επειδή δεν πάει χάλια, δεν σκίζει κι όμως το κανάλι προτίμησε να το πάει Σαββατοκύριακο»!

"Λύγισε" ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής για τα παιδιά του - «Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ»!

"Λύγισε" στον αέρα της εκπομπής ο Γιώργιος Λιάγκας για τα παιδιά του. Δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε για το διαζύγιο του.

Καλεσμένος στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» βρέθηκε ο Γιώργος Παρτσαλάκης, και μίλησε για τα τέσσερα διαζύγια που έχει πάρει, αλλά και για τα παιδιά του.

«Έχω εξαιρετικές σχέσεις με τις πρώην συζύγους μου, αλλά όχι πολύ πολιτισμένα πράγματα. Για να φτάσουμε στο σημείο να πονέσουμε τα παιδιά μας σημαίνει ότι υπήρχε πρόβλημα. Και θα πρέπει αυτά τα παιδιά να κατανοήσουν για ποιο λόγο πόνεσαν. Εάν δεν συντρέχει λόγος, είναι όλα καλά και όλα ωραία, μπαίνει κι ένα ερώτημα “ρε πατέρα, γιατί μου το έκανες αυτό;”…», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης κι έκανε τον Γιώργο Λιάγκα.

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε πόσα χιλιάρικα έπαιρνε και τα έχασε όλα στο χρηματιστήριο!

«Κοίτα τώρα, με βλέπεις κι έχω συγκινηθεί γιατί με εκφράζει απόλυτα αυτό που είπες. Δεν υπάρχει συνειδητοποιημένος άνθρωπος που έχει χωρίσει κι έχει παιδιά, που να μην αισθάνεται σαν κι εσένα, ότι και να λέμε ρε παιδί μου ότι ο χωρισμός δεν πειράζει, είναι ένας πόνος για τα παιδιά σου μεγάλος. Κι εγώ αισθάνομαι πάντα υπόλογος απέναντι στα παιδιά μου και αισθάνομαι… Εδώ δεν νομίζω να το ξεπεράσω ποτέ», είπε συγκινημένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Εξοργισμένη η Χειλουδάκη με τον Λιάγκα - «Να εύχεται το παιδί του να μην βγει ποτέ τόφαλος ή τζιβιτζιλού...»!

Εξοργισμένη είναι η Τζένη Χειλουδάκη με τον Γιώργο Λιάγκα. «Να εύχεται το παιδί του να μην βγει ποτέ τόφαλος η τζιβιτζιλού...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα μακροσκελές κείμενο έκραξε τον παρουσιαστή, δημοσιεύοντας και μια φωτογραφία του με μαγιό.

Αφορμή για να βγει εκτός αυτού ήταν τα σχόλια για το plus size μοντέλο του GNTM στην φωτογράφιση της με μαγιό στην παραλία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτος, είναι ο γιωργος λιαγκας…...….θα πω δυο λογια σε χαμηλους τονους…...αυτος ο ανθρωπος λοιπον που εχει δημοσιο λογο γιατι για άλλη μια φορα ικετευσε να τον παρουν σε ένα καναλακι και τον πηραν να βγαζει το ψωμακι του μιας και προσωπικα θεωρω ότι όχι μονο εχει φαει εδώ και χρονια τα ψωμια του αλλα επισης προσωπικη αποψη ότι ποτε μα ποτε δεν υπηρξε καλος δημοσιογράφος ακα παρουσιαστης ακα τηλεπαιχνιδοκαρναβαλος…..μεσα από την εκπομπουλα του λοιπον που χτυπα μονοψηφια νουμερα ως νουμερο,για άλλη μια φορα κατεκρινε μια κοπελα με παραπανω κιλα από το ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ όπως ειπε επειδή πηγε σε ένα παιχνιδι μοδας......για λιπη μιλησε,για πατσες μιλησε,για το ότι αισθάνεται λεει αβολα αν δει μια ,έναν χοντρο στην παραλια για φαλαινες της γκρηνπης μιλησε, για δηθεν πολιτικα ορθο λογο μιλησε μιλησε για όλα αυτά που θα εκαναν ένα νέο παιδι με ονειρα να παει να φουνταρει από τον γκρεμο…..το εχει ξανακανει...με χοντρούς,με γκει,με τρανς,με λεσβιες,με παραπληγικούς με γερασμένους ανθρωπους...με φρηκς κατά την αποψαρα του...…..θα μιλησω γλυκα…….και θα του πω να ευχεται το παιδι του η το παιδι του παιδιου του να μη βγει ποτε τοφαλος,πουστρα η τζιβιτζιλου…...γιατι πολύ φοβάμαι ότι όταν ερθει τρεχοντας με κλαματα το σπλαχνο του η το εγγονι του όταν φαει το μπουλινγκ επειδή εχει αυτή τη μαυριλα στην καρδια του δεν θα μπορεσει να το διαχειριστεί και θα το πεταξει ο ιδιος στον καιδα να ξεμπερδευει…...να πω και αυτό.....θεωρω ότι επειδή δεν τον βλεπει πια ουτε ψυχη τηλεθεατή τα κανει όλα αυτά για να τον κουβεντιάζουμε μετα ολοι εμεις…...και αυτό το κανει ακομα πιο φρικτο…...να,μιλησα γλυκα…...γιατι θα μπορουσα να αρχισω τα χειλουδακιστικα και να αναφερω τις ξεφτίλες της πρωην γυναικας του στα ποδια του αγαμεμνονα και άλλες ιστοριες δικες του από τα παλια….φιλικα,τζενη χειλουδακη,μια γρια χοντρη που δεν ντρεπεται να κυκλοφορησει στην παραλια...καραγκιοζη ε καραγκιοζη».

 Χειλουδάκη για Λιάγκα