Σταμάτης Κόκοτας: «Άδειασε» πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Eύχομαι τα καλύτερα για την κυρία, δεσποινίδα, δεν ξέρω...»

Η απίστευτη ατάκα που έριξε λάδι στην φωτιά!

Σταμάτης Κόκοτας: «Άδειασε» πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Eύχομαι τα καλύτερα για την κυρία, δεσποινίδα, δεν ξέρω...»

Κι όμως ο Σταμάτης Κόκοτας: «Άδειασε» πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Eύχομαι τα καλύτερα για την κυρία, δεσποινίδα, δεν ξέρω...» ανέφερε μεταξύ άλλων και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό!

Ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στην κάμερα του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου και είχε να πει πολλά....

Δείτε για πρώτη φορά την σύζυγο του Σταμάτη Κόκοτα, σε μία σπάνια εμφάνιση της!

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην Πάολα.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την διάθεση συνεργασίας με νεότερους καλλιτέχνες, όπως για παράδειγμα η Πάολα, ο Σταμάτης Κόκοτας σχολίασε: «Η νέα γενιά λαϊκά τραγούδια δεν μπορεί να γράψει. Δεν είναι εύκολο. Δεν συνεργάζομαι με κυρίες».

«Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ μου, τώρα θα συνεργαστώ; Εύχομαι τα καλύτερα για την κυρία, δεσποινίδα, δεν ξέρω τι είναι…» πρόσθεσε.

Ακυρώθηκε η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα! Τι συνέβη;

Ακυρώθηκε η συναυλία του Σταμάτη Κόκοτα που ήταν προγραμματισμένη να γίνει την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο! Τι συνέβη;

Για τεχνικούς λόγους, σύμφωνα με τον διοργανωτή της εκδήλωσης, δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία με τίτλο «Στης Ακρόπολης τα μέρη» του τραγουδιστή.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι αγορές που έχουν γίνει μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικά (www.ticketservices.gr & tickets.public.gr) θα ακυρωθούν αυτόματα και η επιστροφή στην κάρτα θα γίνει χωρίς να χρειάζεται κάποια ενέργεια από τους αγοραστές.

Ακυρώθηκε η συναυλία κορυφαίου Έλληνα τραγουδιστή! Δεν έβγαιναν τα έξοδα!

Όσοι αγόρασαν από φυσικά σημεία πώλησης, καλούνται να πηγαίνουν στα σημεία προπώλησης όπου αγόρασαν προσκομίζοντας τα εισιτήριά τους για την επιστροφή των χρημάτων τους από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: protothema.gr

Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής τσακώθηκε με πολιτικό! Διέκοψε τη συναυλία του!

Κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής τσακώθηκε με πολιτικό και διέκοψε τη συναυλία του! Αδιανόητες ατάκες και επικό μαλλιοτράβηγμα!

Ο ίδιος, από την πρώτη στιγμή που άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του makthes και του δημοσιογράφου Θεολόγου Ηλίου, στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος Νεάπολης Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης και όταν τον είδε ο τραγουδιστής να σηκώνεται ανήσυχος, τον ρώτησε τι συμβαίνει. Ο κ. Δανιηλίδης του απάντησε ότι είναι καλύτερα να σταματήσει να τραγουδάει, για να αποφευχθεί ο πανικός όταν γίνει εντονότερη η βροχή. Και ο Γιάννης Πάριος απάντησε: «Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» και συνέχισε να ερμηνεύει τα τραγούδια του.

Έξαλλος πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής! «Σβήστε το, το γα@@@ι»!

Όμως, η βροχή δυνάμωσε, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο και… κάποια στιγμή κόπηκε το ρεύμα από την ορχήστρα και έκλεισαν τα μικρόφωνα. Τότε, ο τραγουδιστής φανερά ενοχλημένος φώναξε στο δήμαρχο και του είπε: «Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω... Πες να το ανοίξουνε». Ο κ. Δανιηλίδης τον πλησίασε στη σκηνή και του είπε με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα να σταματήσει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό».

«Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω» απάντησε στον τραγουδιστή!

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης συνέχισε λέγοντας: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.

Και έτσι η συναυλία διακόπηκε! Δείτε το επικό βίντεο: