Μιχάλης Ασλάνης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά τον θάνατο του! «Δεν μπορούσε να το κουμαντάρει....»

Δεν πάει ο νου σας!

Μιχάλης Ασλάνης: Ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά τον θάνατο του! «Δεν μπορούσε να το κουμαντάρει....»

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη μετά το θάνατό του. «Δεν μπορούσε να το κουμαντάρει ο Μιχάλης Ασλάνης...»!

Όλα όσα αποκάλυψε στενός συνεργάτης το εκλιπόντος σχεδιαστή λίγα χρόνια μετά τον αιφνίδιο χαμό του.

"Ο Μιχάλης Ασλάνης δεν αυτοκτόνησε..." Συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του! Τι τον οδήγησε στο θάνατο! (βίντεο)

O λόγος για τον Λάκη Γαβαλά ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στον Art fm και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μιχάλη Ασλάνη αλλά και στον χαρακτήρα του κορυφαίου σχεδιαστή, εξηγώντας τι θα τον συμβούλευε αν τον είχε δίπλα του.

«Ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος ο Μιχάλης Ασλάνης. Δεν μπορούσε να κουμαντάρει την ευαισθησία του. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου η αυτοχειρία, εγώ ζω για να ταλαιπωρώ αυτούς που με αμφισβητούν! Είναι τρόπος ζωής μου!

Τον Μιχάλη Ασλάνη αν τον είχα δίπλα μου θα τον συμβούλευα να επέλεγε καλύτερους συνεργάτες και να είχε σκοπό του να πουληθεί σε μια πολυεθνική εταιρεία. Δυστυχώς δεν ήξερε ότι το ταλέντο δεν είναι αρκετό για να μπορέσει κανείς να κρατήσει μια επιχείρηση».

Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς αναφέρθηκε και στον Άγγελο Μπράτη:

«Τον Άγγελο Μπράτη τον ξέρω προσωπικά. Είναι ένα ταλαντούχο παιδί! Θεωρώ ότι είναι σε ένα κλουβί το οποίο κάθε τόσο λυγίζει και το ξανά ισιώνει και ξανά λυγίζει. Είναι αδικημένος στο GNTM. Δεν είναι καλός και δεν είναι τηλεοπτικός! Αν θα φύγει από αυτό το πράγμα θα αφοσιωθεί περισσότερο στη δουλειά του! Μπορεί να θεώρησε ότι έτσι θα αναγνωριστεί! Του το εύχομαι!».

Ο Γαβαλάς αποκαθηλώνει το GNTM! Ατάκες -φωτιά για τη Ζενεβιέβ, τους κριτές και τα μοντέλα! (βίντεο)

Τις έπιασε στο στόμα του, και τι δεν είπε!

Ο Λάκης Γαβαλάς έδωσε... ρέστα πριν λίγη ώρα στην εκπομπή Happy Day όπου βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Καυτό! Σύζυγος παρουσιαστή στο κρεβάτι με την κουμπάρα!

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην ρωτήσει τον σχεδιαστή για το ριάλιτι μόδας Greece's Next Top Model που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όχι για τις εντυπωσιακές παρουσίες που έχουν λάβει μέρος αλλά για τις ίντριγκες και τους καβγάδες των κοριτσιών που είναι σχεδόν καθημερινοί.

Δείτε ακόμη: Star: Σε "κατάθλιψη" η Καγιά για την κατάντια του GNTM!

O Λάκης Γαβαλάς δήλωσε πως τα υποψήφια μοντέλα του GNTM κάνουν στημένους καβγάδες αφού πρόκειται για ένα τηλεοπτικό προϊόν!

Τι ανέφερε για την Ηλιάννα Παπαγεωργίου; "Εγώ προσωπικά δεν την ήξερα αλλά μου την σύστησε ένας γνωστός μου για δουλειά, ένα πολύ γλυκό κορίτσι. Δεν μου προξένησε την περιέργεια να την δω..." είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Δείτε ακόμη: GNTM: Η τριάδα της φωτιάς σε βίντεο αφιέρωμα! Πώς ξεκίνησε και πώς... έσπασε σε χρόνο dt! (Βίντεο)

Αφού προβλήθηκαν κάποια αποσπάσματα από το χθεσινοβραδυνό επεισόδιο του GNTM ο σχεδιαστής μόδας είπε... μπράβο στην Σταματίνα Τσιμτσιλή! Για ποιο λόγο; "Μπράβο σου που έδωσες δέκα λεπτά από την εκπομπή σου για αυτό το πράγμα!" της είπε και άφησε την παρουσιάστρια με το στόμα ανοιχτό!

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: