Βάνα Μπάρμπα: Αυτή θέλει να είναι η τελευταία της παράσταση - «Θα είναι αποχαιρετισμός...»!

Η αποκάλυψη της ηθοποιού!

Βάνα Μπάρμπα: Αυτή θέλει να είναι η τελευταία της παράσταση - «Θα είναι αποχαιρετισμός...»!

Αυτή θέλει να είναι η Βάνα Μπάρμπα η τελευταία της παράσταση και το αποκάλυψε για πρώτη φορά. «Θέλω να είναι αποχαιρετισμός», είπε.

Η ηθοποιός καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Βάνα Μπάρμπα: Πήγε σε πρεμιέρα και έφυγε στα μισά! Χαμός από σχόλια...

«Ίσως επιστρέψω φέτος. Στο δεύτερο μισό της σεζόν. Όχι με σήριαλ. Σκέφτομαι κάτι. Δε θέλω να γίνω κριτική επιτροπή. Δεν μπορώ όλο αυτόν τον καλλωπισμό, είμαι ένας άνθρωπος βαρύς και λίγο κουρασμένος. Θέλω να κάνω αυτό που συζητάω. Το «Καλλιτεχνικό καφενείο» ας πούμε».

Στη συνέχεια μίλησε για την επιθυμία της να κάνει μια τελευταία παράσταση και στη συνέχεια να αποσυρθεί προκειμένου να αφιερωθεί σε άλλα πράγματα.

«Θα ήθελα να κάνω τη Μήδεια… Θα ετοιμάσω κάτι πάντως σίγουρα. Θα είναι ένας αποχαιρετισμός. Θέλω να είναι η τελευταία μου παράσταση. Δε έχω πάει ποτέ περιοδεία. Θέλω να πάω να συναντήσω τον κόσμο κι αυτή να είναι η τελευταία μου παράσταση και να ασχοληθώ μετά με αυτό που λέγεται ιδρύματα, παιδιά».

Βάνα Μπάρμπα: Έξαλλη με τις φήμες ότι αποχώρησε από παράσταση! «Ντρεπόμουν και...»

Έξαλλη είναι η Βάνα Μπάρμπα με τις φήμες ότι αποχώρησε από παράσταση! «Ντρεπόμουν και...» αναφέρει μεταξύ άλλων η ίδια! Τι έχει συμβεί;

Υπενθυμίζεται ότι η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» αποκάλυψε πως η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωνάσης – Τα θέλω όλα» και αποχώρησε λίγο μετά την φωτογράφισή της....

Η Βάνα Μπάρμπα μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε» απάντησε πρώτη φορά αναφέροντας σχετικά με τα όσα ακούγονται:

«Δεν έγινε απολύτως τίποτα. Απλά εγώ ήμουν πολύ άρρωστη και έβηχα και καθόμουν στις πρώτες σειρές και λόγω της ασθένειας μου συνέχεια έβηχα και τους ενοχλούσα. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι συγκεντρωμένος, οπότε διακριτικά βγήκα για λίγο έξω, για ένα τέταρτο. Μου ετοίμασαν τα παιδιά ένα τσάι και γύρισα μετά το διάλειμμα και κάθισα πίσω πίσω. Δεν ένιωθα καλά. Ντρεπόμουν να βήχω συνέχεια», είπε η Βάνα Μπάρμπα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βάνα Μπάρμπα: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με πρώην σύντροφο της!

Σπάνια δημόσια εμφάνιση με πρώην σύντροφο της πραγματοποίησε η Βάνα Μπάρμπα. Χώρισαν πριν δυο χρόνια, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Είχαν ζήσει ένα θυελλώδη έρωτα που παραλίγο να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας. Πήραν την απόφαση όμως, να μείνουν απλά φίλοι.

«Μια υπέροχη βραδιά, ένα ταξίδι με τη μουσική του Βαγγέλη Παπαθανασίου στην Επίδαυρο. Σπουδαία κουστούμια, σπουδαίες χορογραφίες. Ένα μεγάλο ταξίδι στον κόσμο μέσα από την Ελλάδα… Με τον μοναδικό μου φίλο Μαουριτσιο», έγραψε η Βάνα Μπάρμπα στο Facebook.

Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για το γάμο Τζώρτζογλου - Μαριόλα! «Με τρελαίνει η...»!

Μάλιστα, η ηθοποιός μαζί με τον Ιταλό επιχειρηματία, Μαουρίτσιο Πάλμουλι που βρέθηκαν μαζί στην Επίδαυρο και την παράσταση «Thread», πόζαραν στον φακό χαμογελαστοί.

Βάνα Μπάρμπα εμφάνιση πρώην σύντροφος

Βάνα Μπάρμπα εμφάνιση

Βάνα Μπάρμπα: Η πιο δύσκολη προσωπική της στιγμή και η παράκληση για τον θάνατο της αδερφής της!

Η Βάνα Μπάρμπα περνάει μία δύσκολη προσωπική στιγμή και έκανε την παράκληση για τον θάνατο της αδερφής της!

Η ηθοποιός έχει βυθιστεί στο πένθος, μετά την απώλεια στην οικογένειά της!

Σοκ προκάλεσε στην Βάνα Μπάρμπα ο θάνατος της αδερφής της και εκτός από το χθεσινό αποχαιρετιστήριο μήνυμα που συγκλόνισε, η ηθοποιός έκανε και μία παράκληση.

Η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε από όλους να μην ασχοληθούν με την οικογένεια της αδερφής της, αναφέροντας συγκεκριμένα: «Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας. Γι αυτό σας ζητώ σε αυτή τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κάνεις με την οικογένεια της αδερφής μου, πρώτον γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Σας ευχαριστώ πολύ».